Zelenožltý hlien v 37. týždni
Som v 37tt a od včera mam taky akoby zeleno žltý hlien na nohavičkách večer bol hustý no dnes je skôr vodový
@mmmj uplne jemnunky nádych zelenej (teda podla sveta v kupelke ) no na priamom svetle teraz som kula je zltý
@oktobermimi je to normalne urcite 🙂 ale ak si niesi ista tak skoc k dr pripadne na pohotovost
@nikolet_89 práveže volala som a dostala som odpoveď ze je to normálne ( je to asi 5minut) ale neviem čo mam teraz čkať :/ či už sa mam chystať alebo mám ešte čas... :/
Zlta je v pohode 🙂 Uvolnenie hlienovej zatky nemusi este znamenat nic, ale ja moze. Veci si nachystat mozes, ale v pohode to este moze trvat par tyzdnov...
Je to urcite OK.
ano, je to normalne 🙂
@oktobermimi no veci maj uz prichystane mozes zacat rodit o hodinu a mozes aj o 2 tyzdne 🙂
@mmmj
@nikolet_89
leb cítim ako my brúsko zacína tvrdnúť.. krýže neriešim tie ma bolia dlho a v podbrúšku akoby ked som mala menzes také to pichanie.. :/
@oktobermimi mna zacali boliet krize a sem tam ma zabolelo v podbrusku tak som radsej sla...a uz si ma nechali o dva dni sa mala narodila lebo to boli zaciatocne kontrakcie v mojom pripade, pozri pockaj a keby ta bolest zosilnela co i len o trochu tak pre istotu zbehni na pohotovost napoja ta a zistia ci sa porod zacina alebo nie...jedine riziko ze ak to este nezacina je mozne ze si ta uz nechaju v nemocnici ale tak aspon budes na miesto, ked to vypukne 😉
@nikolet_89 to som potrebovala vedieť že čo mam robiť 🙂 no skúsim teda do zajtra počkať a uvidím a to nprejde tak pôjdem 🙂 jooj dufam že ak plany poplach že si ma tam ešte nnechajú :( nemocnica moja nočná mora :( a ihly akoby hrom udrel :(
@oktobermimi mne odchadzala hlienova zatka na etapy...a stale som len cakala, ze uz to urcite pride...trvalo to 12 dni, no nakoniec som sa dockala... 😉
@soniatko pfú 12 dní ? ... mne je to nepríjemne už druhý deň 😀 nieto aby to ešte toľko trvalo 🙂 dúfam že nanajvýš tak týždeň 😀
Ja si myslim, ze aj keby to bol zaciatok porodu, tak ak je vsetko OK, to znamena, ze to nie je ani predcasne, alebo nemas ine problemy, nevidim dovod tvrdnut v nemocnici a nechavat si pichat infuzky....doma je lepsie, aj psychika robi svoje.Drzim palce, urcite to bude OK.

možno hlienova zátka. neviem, či by mala byť zelená, ale inak je to normálne, uvolnuje sa na konci tehotenstva