icon

Zelený hlien s krvou v tehotenstve

20. mar 2025

Dobrý deň som 18. týždni tehotenstva do brala som antibiotiká Zinat + si mi dala pani doktorka Hedelix a pamycon do nosa Na chvíľu kašel ustal No teraz je to ešte horšie mám zelené hlieny s prínosom krvi neviem či je to dobre alebo zle ešte som sa s tým naozaj nestretla mám hrozné veľa hlienov strašne ma to napína neviete náhodou niečo poradiť vdaka

alantroj
20. mar 2025

Brala ti stery? mozes mat streptokoka alebo ineho bacila.

autor
20. mar 2025

@alantroj nie nie nebrala mi nic dala mi lieky cez telefon ze nech som este neni viac chora

stanulienkat
20. mar 2025

Ty kokos. To co je za doktorku, ktora da Atb tehotnej cez telefon??? Bez kultivacie a ocividne bez citlivosti. Kup si sirup na vykasliavanie, pi vela tekutin, kvapky do nosa a konvickuj. Krv mas z podrazdenej sliznice.

autor
20. mar 2025

@stanulienkat To ja pijem strašne veľa tekutín keď nie aj 5 fľaši denne Bohužiaľ nie je toho veľa čo sa môže používať lekarnik sam to vravel Už som brala stop kašel sirup potom sprej do hrdla teraz ten Hedelix a kvapky do nosa uzivam ak je treba

alantroj
20. mar 2025

mozes mat zapal dutin, mozes mat nieco v hrdle, v nose. jednoznacne by som sla k lekarovi ak to neprechadza. mne pomaha ked mam len tie zaciatky nadchy masaz podla ajurvedy. nasla som videa na nete. olejom si natriem tvar a masirujem od obocia po spicku nosa, popod licne kosti aj celo. Ja mam problematicke dutiny takze skusila som ozaj uz vsetko. Ale zelene hlieny ak mas dlho ti len tak uz nemusia same prejst.