icon

Zhoršujúce sa bolest krížov v 22tt.

karolina2121
16. dec 2019

Ahojte. Prosim poradte tie co mate skusenost. V piatok ma z nicoho nic zacali boliet krize. Isla som k lekarovi. Som v 22 tyzdni. Vysetrili ma. Babatko je v poriadku nesuvisi to s tehotenstvom ale je to od chrbta. Dnes je pondelok a stale sa, to zhorsuje. Uz neviem spat ani bez pomoci prejst na zachod. Mali ste to niektora? Mam ist znovu do nemocnice? Vedia nejako pomoct infuziou alebo nieco?

baska_nice
•
16. dec 2019

@karolina2121 ak ta to az tak strasne boli, ze sa nevies hybat, tak by si podla mna mala ist znovu k doktorovi!

ilianalu
•
16. dec 2019

mna tiez v tehotenstve bolel katastrofalne chrbat, davala som si teple obklady a masazny pristroj. Babo moze na nieco tlacit, ale ak je to velmi silne, bez k lekarovi

simonkaa27
•
16. dec 2019

@karolina2121 obklad si vyskusaj dat, to by ti mohlo pomoct. No pokial to je neznesitelne tak chod k doktorovi a mozno ti nejaky obstrek budu moct dat. To uz oni vedia najlepsie, co ti mozu dat ked si tehotna a co nie. Dufam, ze ta to prejde alebo aspon sa ti to trochu stlmi.

smejo111
•
Autor odpoveď zmazal
•
karolina2121
autor
•
16. dec 2019

@smejo111 bolieval ma chrbat aj pred tehu chodila som po vysetreniach ale na nic neprisli ani na magnetickej. Platnicky ok. Ako si to prosim vydrzala cele tehotenstvo?

smejo111
•
Autor odpoveď zmazal
•
zuzuliennka1
•
16. dec 2019

suche teplo, ziadne teple vlhke obklady!! ani vana!! len zhorsis.. ja som to mala pocas tehotenstva rovnake a po porode mi to "ostalo", musim si davat extremny pozor na krize, pred 2mesiacmi som syna (2r, 15kg) tak nestastne dvihla a seklo ma tak, ze som myslela, ze umriem, az mi doslova zapraskal chrbat.......
suche teplo, posilovat chrbat.... v tehotenstve je to ale normalne, 22 tt je uz celkom dost, dieta rastie a tebe sa prirodzene posuva tazisko tela, naklanas sa dopredu, je to normalne... da sa samozrejme tomu ulavit a davat si pozor, aby ta neseklo

karolina2121
autor
•
16. dec 2019

Dakujem za povzbudenie a rady. Nejako to hadam vydrzim. Dakujem

evitka83
•
16. dec 2019

@karolina2121 ja som si zvysila davky vapnika a magnezka, vtedy mi bolesti ustupia, ked zabudnem par dni, su spat

ilianalu
•
16. dec 2019

@karolina2121 mne v porodnici davali aj liek, ktory sa vola paracut a to jedine mi zabralo, ziadne infuzky nic. Ale to som uz bola par dni po porode

bunny906
•
27. dec 2019

Dievčatá nemáte niektorá skúsenosť so samotným pôrodom,prirodzeným alebo cisárskym keď sú takéto bolesti od chrbtice? Mne zistili skoliozu,výrastky a displaziu bedrových kĺbov (celé to je v dosť zlom stave,v niektorých prípadoch tehotenstvo pomôže)

smejo111
•
Autor odpoveď zmazal
•
smejo111
•
Autor odpoveď zmazal
•
dada7701
•
28. dec 2019

@karolina2121 možnože bábo zatlacilo na nerv zastikol sa ti, je to veľká bolesť, viem o čom hovorím...smer neurológia...infúzie alebo obstreky...

juliet86
•
28. dec 2019

@karolina2121 pomoct by ti mohol aj kvalitny fyzioterapeut. pripadne tejpovanie pripadne taky pas podpora pre chrbat brusko. ako ti je? drzim ti palce

dada7701
•
28. dec 2019

Aj ako píše karolina2121 dobrý fyzioterapeut robí tiež zázraky...

portys
•
31. jan 2020

Ahoj ako bolesti? Mala som podobne bolesti v krížoch cca od 29 týždňa a vyvrcholilo v 33. Ked mi plati záchranku ze si prestávam cítiť nohu a zial som 10 dni po operácii hernii disku v hrudnej chrbtici ochrnutá od pupku dole komplet. Prosim pri akejkoľvek bolesti nikto nečakajte a riešte to. Aj ja aj obvodný aj ybekolog pripisovalo babu, na neurológie som nešla kým nebolo neskoro :(

mari_ka
•
Autor odpoveď zmazal
•