Zinnat v 31. týždni tehotenstva: Skúsenosti a rady
Ahojte. Uz asi 6 dni ma skriabe v krku len rano, rozkasle ma, pobudim koho sa da. Nepomoze caj, strieknut do hrdla haslerka nic. Pocas dna ma nuti do kasla ale minimum, akoby to troska ustupi. Nemam nadchu ani teploty. Ani nevykasliavam.
Dnes Dr. hovori, ze ked uz sa tolko dni trapim a dusim, ze by dal Zinnat, ze vyter az o 3 dni budu vysledky.
Nasadila som si ich ale mam vycitky, ze ani neviem ci som mala ale uz nevladzem. Mam krpca maleho, tehotna a ja hore od pol 5 skrz kasel kazde rano 😢
CRP ti lekár nerobil? To je základ - zistiť, či máš bakteriálnu infekciu. Inak sú ti ATB nanič.
Takéto nutkanie na kašeľ môže byť kľudne laryngytída (virotický pôvod, takže bez ATB).
@123miaa123 super lebo som bola taka, ze ani nemam vysledky a uz si ich nasadim 🙆♀️ ale uz ani den to nedavam pri kazdom zakaslani ma tak pichne v podbrusku 😒
@kajusinka ano rozumiem, prveze nie vyter snad ukaze viac 🤷♀️
Skús si spraviť cibuľový sirup-nakrajat cibuľu a zaliat medom. Pustí šťavu a tú popíjaj po lyžičkách. Nám toto vždy zaberie.
@lenka098123 naozaj? celkovo cibulu zle znasam surovu *skrz travenie ale uz som ochotna cokolvek 😑
Zinnat je bezpečný v tehotenstve ja som ho brala asi týždeň pred pôrodom a posledný som si dala asi hodinu pred tym ako som začala rodiť
@mtn112233 rozumiem dakujem 🙏

Ahoj, nemaj výčitky, dôležité je aby si ty bola fit a silná pre svoje bábätko 🙂 ja som ich užívala 2x počas tehotenstva a všetko je ok.