icon

Zlatá žilka v tehotenstve. Čo mám robiť?

bambulkabambulkova
22. okt 2010

poraddte dakto som 36tt a mala som uz 2mesiace problemy zo zilkou ale dnes ako keby dve uz mam jaj co mam robitttt 😖 lekar ze to sa zlepsi po porode dufma ze ano

desszi
22. okt 2010

bambulka bola som na tom podobne ako ty - asi 6 tyzdnov pred porodom mi vystupila zlata zila a velmi bolela - najviac som sa bala klystiru pred porodom, ale to vobec necitis. Na liecbu som si davala este pred porodom cipky proctoglyvenol (su aj ine napr. faktu, ale ten ma velmi stipal, treba sa informovat v lekarni) a dostat skvely gel z dubovej kory (ja som mala hemostop), tie som pouzivala aj po porode a postupne sa to stiahlo.

magdal1
23. okt 2010

po porode sa to zlepsi, ja som pouzivala avenoc cipky aj mast

mirka007
23. okt 2010

Ja som mala tiez s tym problemy ale nie pred porodom.
Mne sa vytlacila von pocas porodu,ked som tlacila maleho von.
A mala som to potom ale 2 mesiace po porode,dost to bolelo,tiez som si robila taky odvar z dubovej kory a natierala mastickou H-Care.
Nemohla som si ani poriadne sadnut.
Ale teraz si musim zaklopat ,uz to nemam....

miracko
23. okt 2010

Ahoj,
aj ja som mala problém ale až po porode, stalo sa mi niečo podobné ako spomínala mirka007, bolesti to boli hrozné, niekedy som plakala na wc.ku aj 2 hodiny, ale fakt do tych dvoch, troch mesiacov to ustupilo. Ja som mala tiež Proctoglyvenol masť...
Po druhom porode to už bolo o poznanie lepšia a aj to kratšie trvalo...

nikush
23. okt 2010

pred porodom, po porode, teraz...hockedy to mam 😠 ...najviac sa mi osvedcila mast Factu. pri porode som vytlacila skoro ruzu v rozpuku 😀 sedela som na plavacom kolese aby to tak nebolelo. ale aj sedavy kupel v dubovej kore pomaha. a samoska po kazdej stolici najlepsie sa osprchovat zo spodu, musi to byt vzdy v cistom. a masticku ak je mozne aj do vnutra natierat, skor sa zahoji

berus222
23. okt 2010

ja som mala az po porode 4 mesiace!!! 😝 skriabala som sa po stenach a plakala na wc. potom som objavila krem hädensa, po ktorom mi za 2 dni nic nebolelo a vsetko fungovalo tak ako ma. (tato veta je ako z teleshopingu 😅 ) ale neviem, ci sa da zohnat aj na slovensku. ja ju kupujem v rakusku. a tieto slovenske boli u mna len strata casu a penazi.