Žlčníkové kamene v tehotenstve

12. feb 2022

ahojte prosím vás tie, ktorým vznikli alebo teda diagnostikovali žlčníkové kamene v tehotenstve ako ste ich po pôrode riešili? myslím išli ste iba na odstránenie kameňov alebo vám odstránili celý žlčník?

ssiinnkkaa
28. jan 2023

Mala som to tiež pri prvom tehotenstve predtým som sní nevedela že nejaký žlčník mám … bývalo mi neskutočne zle schudla prechodný pobyt som mala nemocnicu a infúzie , ale nastatsie bolo to prvé dieťa , hneď po pôrode to neriešili aj keď výsledky krvy boli veľmi zle , nevládal som žiť nieto sa starať o dcérku… cca 3 t som bola doma a potom už asi 3 mesiace nemocnica, veľký rozvrat vnútorného prostredia , hrozila sepsa… bola som cca 3 t len na infúziách keď sa im konečne upracilo operovať ma a to aj tak v inej nemocnici a cez známosť… bez známosti by som u už nebola … po operácii to už bolo lepšie ale trvalo mi veľmi dlho dostať sa do normálu potrebovala sa zregenerovať pecen podžalúdkova žľaza žalúdok… manželovi bolo povedané po mojich výsledkoch že operácia že uz po hodine 12 a že šanca je 30% na moje prežitie… takze ak mate možnosť vybrať žlčník že to chcú spraviť a mate s ním problémy niektorá určite do toho radšej ako kwby to malo zájsť takto ďaleko

ssiinnkkaa
28. jan 2023

Inak druhé tehotenstvo bolo veľmi podobne veľmi má bolel žalúdok ale čo to som jest mohla bolo to trosku lepsie…

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre