Žĺtkový vak je ďalej. Čo to znamená?
Ahojte, dneska som bola na utz u svojej gyn, som 8+3tt. Bol vidieť plod s akciou srdiečka a žĺtkový vak, ktorý bol ale ďalej od plodu, dr povedala, že normálne je uložený hneď vedľa. Mám trošku obavy čo to môže znamenať. Stretol sa s tým už niekto? Bolo ďalej všetko v poriadku? Ďakujem
@anonym_autor je to úplne normálne.. a to ti povedal aj lekár a ty sa ideš laikov pýtať na koňa?
Žltkový vlak je najskôr namiesto placenty je to ten prvotný zdroj výživy plodu potom je to placenta v tvojom týždni je to uplne normálne .. tvoj plod ma akciu srdca a to je hlavné, zahoď strach .. a videla si to iba ty, doktor povedal, že to je ok, či ideš svoje lekarske (ne)schopnosti nadraďovať nad lekára ?
Pýtam sa na skúsenosti, či sa s tým niekto už stretol, pretože doktorka povedala, že normálne je, že je ten vak blízko pri plodíku. Ani ja som o tom nikdy nepočula, tak preto sa pýtam na SKÚSENOSTI, nie na blbé komentáre. Ďakujem
Pýtam sa na skúsenosti, či sa s tým niekto už stretol, pretože doktorka povedala, že normálne je, že je ten vak blízko pri plodíku. Ani ja som o tom nikdy nepočula, tak preto sa pýtam na SKÚSENOSTI, nie na blbé komentáre. Ďakujem
@anonym_autor ani jeden komentar nie je blby.. ako som ti napísala, žltkový vak je len dočasný spôsob príjmu výživy k plodu, neskôr je to už placenta .. ak maš strach chod k inému lekárovi
@anonym_autor prečo si sa teda nepýtala ďalej? ak povedala, že je normálne, ak je vak blízko pri plodíku, ja by som sa opýtala čo teda znamená, ak je ďalej 🤷♀️ pýtaš sa laikov a hundreš na blbé komentáre. Mala si sa opýtať lekárky v ambulancii.
Ja len nechápem prečo sa VY tu vyjadrujete, ak nemáte k tejto téme absolútne čo povedať. Musíte mať asi veľmi nudný život. V dnešnej dobe má veľa ľudí problém čítať s porozumením. Ja veľmi dobre viem, čo je žĺtkový vak, aj na čo slúži. S doktorkou som sa samozrejme o tom rozprávala, ale!!! píšem tretíkrát!!! zaujíma ma, či s tým niekto mal SKÚSENOSŤ.
Ja len nechápem prečo sa VY tu vyjadrujete, ak nemáte k tejto téme absolútne čo povedať. Musíte mať asi veľmi nudný život. V dnešnej dobe má veľa ľudí problém čítať s porozumením. Ja veľmi dobre viem, čo je žĺtkový vak, aj na čo slúži. S doktorkou som sa samozrejme o tom rozprávala, ale!!! píšem tretíkrát!!! zaujíma ma, či s tým niekto mal SKÚSENOSŤ.
@anonym_autor a čo ti teda o tom povedala viac,keď si sa s ňou rozprávala? Určite si sa pýtala teda,či to je nejak nebezpečné, alebo či hrozí riziko a pod.

Co nato povedala dr? Objednala si sa na druhy lekarsky nazor ak si nebola spokojna s tym ako sa k tomu vyjadrila tvoja gynekologicka? Toto nie je medicinske forum takze tu radit sa je nieco ako sa radit s AI (vacsina uzivatelov aj tak komentuje z AI) osobne som bola svedkom ako jedna napisala najprv neistu odpoved a kym som ja svoj komentar dopisala napisala presvedcivu odpoved ako keby za nu hovorili vlastne skusenosti, tykalo sa to tiez zdravotnych komplikacii. Kebyze to naozaj nevidim tak ani neuverim. Ja by som uprednostnila odbornika nech mi poriadne vysvetli na zaklade osobneho vysetrenia mozne rizika a komplikacie.