Znepokojivé výsledky CTG v 36. týždni tehotenstva
Ahojteeee dievčatá. Dnes prvá kontrola v nemocnici som 36tt5.
Prišli sme na vyšetrenie a malý mal na CTG ozvy 180-200. Vypli teda pasy a poslali ma prejsť sa mala som prísť o hodinu.
Na opakovaných pasoch som mala už okolo 160.
Mala ste to niektorá? Strašne ale strašne som sa zlakla.
@domkaw v jednom kuse som mala zle pásy....mám zdravé bábätko len bolo dosť veľké a malo už málo miesta tak možno preto...
Úplne vám rozumiem tiež som bola zlakana až zelena... Chuda
@majus2323 mali ste aj takto vysoké teplý bábätka? Pri tých vysokých tepoch sa aj malý dosť silno hýbal nl myslela som si že sa tam na tej posteli zbláznim….
@majus2323 mali ste aj takto vysoké teplý bábätka? Pri tých vysokých tepoch sa aj malý dosť silno hýbal nl myslela som si že sa tam na tej posteli zbláznim….
@domkaw nasa mala vysoke tepy pocas a po porode. Takze Neo a zistovali co je. Keby je to zle, tak si to 10 min na cisaraku. Mne ked nevedeli zobudit syna na CTG ( nastastie potom zacal but uz aktivnejsi), tak povedali dame tomu 10 min a ked to bude taketo, tak ideme hned rezat. Nasa mala pri porode rep cez 200 ku koncu. Tiez ma skoro rezali priamo tam na porodnej sale.
@domkaw ja uz si cisla nepamatam, lezala som mesiac pred porodom na gynekologii, maly bol strasne aktivny, par krar naplasil, ze ma brali na porodnicu, tam spravili znova a bolo vsetko ok, takze ma mohli monitorovat iba na jednom stroji, na ostatnych to ukazovalo bludy. takze bud ti to zle meria alebo alebo by to bolo zle, tak ta beru do nemocnice, pripadne hned na porod.
@domkaw bola vždy hranične pri tých vysokých ale stále v norme skôr bola lenivá a malo sa hýbala pravidelne mi pásy opakovali, volali doktora atď... Keď si na to spomeniem je mi zle ešte aj dnes

@domkaw v jednom kuse som mala zle pásy....mám zdravé bábätko len bolo dosť veľké a malo už málo miesta tak možno preto...
Úplne vám rozumiem tiež som bola zlakana až zelena... Chuda