Znížená funkcia štítnej žľazy a kontroly. Ako často?
Neviem,ci je tu uz taka tema,ale nemam cas to hladat a surne to potrebujem vediet, tak snad to admin nezamkne. Dakujem ! 😉
Testy? Ja byla myslim 4krat, ale asi spis proto, ze mi to pri druhem tehotenstvi dost litalo. Bezne tu delaji kontrolu jednou za trimestr. Ziju ale v zahranici. Potom po skonceni sestinedeli, pak jsem mela najet na normalni interval prohlidek - jednou za 12 mesicu. Ale sla jsem asi po 6 mesicich, bylo mi divne... a pak po skonceni kojeni jsem potrebovala opet zmenu. Kojila jsem asi rok a pul? Myslim ale, ze vetsinou neni potreba tak casto zasahovat. Tohle byl spis extrem. 😝 Ted uz jsem zas davno v klidu, stary znamy "normal". Hodne stesti!
ahoj,ja sa liečim na štitnu už viac ako 10rokov.mna na prehliadku(mimo mojho normalneho terminu)poslal gyn.hned ako som k nemu išla na vyšetrenie že som tehotna.potom ma endokrinolog objednal ešte raz asi v 6mesiaci a potom až po skončeni šestonedelia.odvtedy chodim tak ako som bežne chodila raz za pol roka.
zuzi, mne to zistili z testov v 12 tyzdni, vysledky prisli o mesiac, cize tusim v 17tom tyzdni ma doktor poslal na endokrinologiu. tam mi spravili testy znovu a objednali ma hned na druhy den. zalozili kartu, spravili ekg, doktorka ma vysetrila a spravila sono. predpisala mi horm. lieky (thyroxin) a povedala, ze na kontrolu budem chodit kazde dva mesiace a dva tyzdne pred kontrolou mam vzdy prist na krv.

ahoj ja mám zníženú funkciu a bola som na kontrole ked som bola v 14tt a potom až tri mesiace po porode.a chodím do lubochne do NEDU