icon

Znížená funkcia štítnej žľazy a kontroly. Ako často?

zuzana_1
3. mar 2011

Neviem,ci je tu uz taka tema,ale nemam cas to hladat a surne to potrebujem vediet, tak snad to admin nezamkne. Dakujem ! 😉

nanulik
3. mar 2011

ahoj ja mám zníženú funkciu a bola som na kontrole ked som bola v 14tt a potom až tri mesiace po porode.a chodím do lubochne do NEDU

motylekmn
3. mar 2011

Testy? Ja byla myslim 4krat, ale asi spis proto, ze mi to pri druhem tehotenstvi dost litalo. Bezne tu delaji kontrolu jednou za trimestr. Ziju ale v zahranici. Potom po skonceni sestinedeli, pak jsem mela najet na normalni interval prohlidek - jednou za 12 mesicu. Ale sla jsem asi po 6 mesicich, bylo mi divne... a pak po skonceni kojeni jsem potrebovala opet zmenu. Kojila jsem asi rok a pul? Myslim ale, ze vetsinou neni potreba tak casto zasahovat. Tohle byl spis extrem. 😝 Ted uz jsem zas davno v klidu, stary znamy "normal". Hodne stesti!

civediamo
3. mar 2011

ahoj,ja sa liečim na štitnu už viac ako 10rokov.mna na prehliadku(mimo mojho normalneho terminu)poslal gyn.hned ako som k nemu išla na vyšetrenie že som tehotna.potom ma endokrinolog objednal ešte raz asi v 6mesiaci a potom až po skončeni šestonedelia.odvtedy chodim tak ako som bežne chodila raz za pol roka.

gabika84
3. mar 2011

zuzi, mne to zistili z testov v 12 tyzdni, vysledky prisli o mesiac, cize tusim v 17tom tyzdni ma doktor poslal na endokrinologiu. tam mi spravili testy znovu a objednali ma hned na druhy den. zalozili kartu, spravili ekg, doktorka ma vysetrila a spravila sono. predpisala mi horm. lieky (thyroxin) a povedala, ze na kontrolu budem chodit kazde dva mesiace a dva tyzdne pred kontrolou mam vzdy prist na krv.