Zrasty a tehotenstvo

nikusniky
26. nov 2016

Dobrý den. Chcela by som sa Vas opýtat či je tu niekto kto mal cisarsky rez alebo porod a laparoskopiu po nom a mal zrasty. Konkretne ako prebiehalo dalsie tehotenstvo a porod. Ja mam tých zrastou dost . A dost sa bojim tak by mi pomohlo ak by tu niekto bol s kým by som si o tom pokecala.

maminuska
26. nov 2016

Ahoj , ja som mala cisársky , potom laparoskopiu , kde mi napísali že mám zrasty a dalšie tehotenstvo ktoré bo uplne v pohode, pôrod skonči aj tak cisárskym , napriek snahe porodit normálne .
Počas tehotenstva som však pociťovala tlaky a ťahy v spodnej časti bruška a pichanie.

petuska18
26. nov 2016

privtrem sa trosku do temy, ak nevadi..len ma zaujima ci ste tie,ktore ste mali zrasty nemali problem s otehotnenim? a ak ano ako ste to riesili. Ďakuu😘

nikusniky
autor
27. nov 2016

maminuska - noo ja mam tiež hento a mam tam prirastenu maternicu o močovy mechur či tak djako a teraz som tehotna a ma tak strasne boli brucho stale.. neni to uplne že zas na nevydržanie ale dost to boli. :( .. miestami mi je s toho uplne slabo a som strasne strasne vycerpana :( Myslite že ti može bt tym? a Nevraveli vam dokotori že už nemate byt tehu alebo tak? že je riskantný porod atd? ..

ivec16
27. nov 2016

ja mam laparoskopiu, laparotomiu, zrasty v podbrusku, a nasledne tehotenstvo a klasicky vaginalny porod, tahanie v podbrusku som pocitovala obcas i ostrejsie pichnutie pri prudkom pohybe... mozu to byt bolesti od zrastov ale ono to povoli, ak lekar vravi ze je vsetko ok, tak si myslim ze sa netreba obavat...

nikusniky
autor
27. nov 2016

No vravel mi doktor ,že je to ok. ale on je taky.. akoby som to.. dostrašil ma najme on proste. Vdaka nemu som už dva týždne v strese jak.. preto sa pýtam či je tu niekto taký .. lebo jeho sa na niečo opýtat no katastrofa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre