icon

Zriedkavé pichnutie v podbruší

maca09
18. feb 2018

Ahojte dámy, chcela by som sa Vás opýtať či ste sa nestretli s takýmto prípadom. Som prvorodička v 18 tt a občas mávam bolesti (pichnutia) v podbruší, mám pocit, že je to v oblasti ako keby vaječníkov. Neviete mi poradiť o čo by mohlo ísť?. Bola som s tým aj u doktorky, zistila mi že mám Gardenellu vaginalis, kde mi predpísala Dalacin V 2%, počas užívania som nemala žiadne bolesti, ako som ho dobrala o niekoľko dní ma začalo „pichať“ v podbruší. Na základe toho mi doktorka predpísala Macmiror complex 500. Robila mi aj klasické vyšetrenie, ale nič nezistila (ani na indikačnom papieriku nebolo nič). Najnovšie výsledky z výteru ešte nemám. Viete mi prosím Vás poradiť? Ďakujem

lubka3232
18. feb 2018

je to normalne a suvisi to s rastom maternice, aj ja som to mavala, niekedy dokonca dost silne. ale to skor na zaciatku. pokial teda nezistila nic doktorka, co by to mohlo sposobit

krepes
19. feb 2018

@maca09 mala som aj ja, neviem z coho to bolo, doktorka ma upokojila len ze to je v poriadku a aj do konca tehu bolo vsetko v poriadku.

janikovaanicka7
20. feb 2018

Ahoj, ja som mala take pichanie pri chodzi. Cca po 4 minutach chôdze. Podla lekara, ako tu uz bolo spomenute, suvisi to s rastom maternice. Vcera na poradni mi doporucil davat si 3xdenne jednu tabletku magnezia.