Zväčšené spodné bruško v 3. týždni
Ahojte. Ja som len v 3tt ale spodne brusko sa mi trosku nafuklo a celkovo sa citim ako "naliata vodou". Je to OK? V stravovani som nic nezmenila. Dakujem 🙂
Prosím ta, ako môžeš vedieť ze si tehotná uz v 3 týždni ? 🙂
V 3 tt este ani netusis ze si tehu. Tak bud sa veeelmi nudis alebo si urob poriadok vo vedomostiach. Nic v zlom.
ja som vedela už po 2 tyždnoch prvy krat chodila som na odber krvy pre porovnanie 🙂 je možne že sa snažila tak ocakavala 🙂
@20tatianas dakujem velmi pekne za info 🙂. Zial zmylila som sa a som 6tt. Taktiez ma bolia prsia ale celkovo sa citim fajn 🙂
@dominikav123 @nivea777 @sadika Dakujem za postrehy. Zmylila som sa, to je pravda. Ja totiz nesurfujem na nete cely den a nehladam si info o tehotenstve. My sme si babatko velmi zelali ale nic sme neplanovali...preto som nevedela ze som tehotna, az ked som nedostala dalsi menzes. Budem sa tesit, ak si tu budeme vymienat prijemne nazory a rady. A nie si tu pisat ze sa tu niekto nudi! Dakujem a prajem krasny den ;)
@pupu83 ja si tiež necitam moc blbosti len tu sa spytam ked tak lebo na internete je kopu klamlivych informacii

ahoj samozrejme je to normalne budes sa postupne ako keby nalievat a začnu ta pobolievat aj prsia ale niet sa coho bat je to uplne ok telo sa pripravuje na to že bude dočasnym kocikom 🙂 ja som v 6+3 a dietatko ma len 6,4mm a už neviem spat na bruchu lebo ma bolia prsia (mam aj velkost kosikov C-D ) a ešte som aj naliata takže zavadzaju :D
da sa to všetko zvladnut 🙂