Zvracanie žlče počas tehotenstva: Je to normálne?
Ahojte som v 8+1 týždni. Párkrát mi bolo zle jedne deň com vracala ráno plus potom čo som sa napila vyšlo zomňa. Teraz sa mi stalo ze som si rano len odkašlala no naplo ma medzi tým tak som už musela utekať na záchod. A vracala som žlč 2 rôzne dni. Je to normálne mali ste to aj vy? Bolo to ráno s prázdnym žalúdkom len sa bojím či je všetko v poriadku. Uistite ma prosím
Ja to iste mam a to o mesiac uz koncim druhy trimester vacsina mojich zvracani je len zlc alebo niekedy ma napina a ani ta nejde. Jednoducho ked zaludok je prazdny rano nema co ine vyjst.
vracanie ráno, poobede, vracanie na prázdny žalúdok, ale aj hneď po najedení. Vracanie stále , prešlo po prvom trim.
Ano. Mala som tak cele tehotenstvo. Len parkrat som zvracala jedlo.
Povacsine iba zlc.
@simcucik Lavor a toaletná misa boli mojimi spoločníkmi takmer do konca 6.mesiaca.Skus ráno ešte v posteli zjesť 2-3 piškóty.Chvilu posedieť a až potom sa rozhýbať.V prípade, že by bolo zvracanie napriek tomu časté,nedarilo sa udržať v sebe ani vodu, rieš to s lekárom.Vie ti medikamentozne/čipky al.tabletky/pomôcť
@simcucik je, ja som musela vzdy nieco nasilu zjest aby som nezvracala len zlc.
@simcucik ano, vtedy som pochopila, preco sa zlc vola zlc a preco sa hovori, ze nieco je horke ako blen.

Ano, prve tyzdne zlc a potom do konca 6.mesiaca normalne zvracanie celeho obsahu 😝😀