icon

Zvýšené leukocyty v 35. týždni

katka907
11. okt 2016

Ahojte, ak tu už takáto otázka je, tak mi prepáčte, som tu nová. Chcem sa spýtať. Momentálne som 35tt. Pre dvomi týždňami som bola v poradni, kde mi brali aj krv. Následne minulý týždeň mi volali, že mám znovu prísť na odber krvi, vraj mám málo železa, kvôli čomu mi predpísali tabletky fero folgamma a mám zvýšené biele krvinky. Včera mi znovu volali a dali mi papier na hematológiu, vraj mám stále tie biele krvinky zvýšené. Keď mi brali krv nebola som chorá, no teraz mám akurát zapálené v hrdle, inak nič. Na papieri je napísané, že crp mám negatívne. Leukocyty spred dvoch týždňov mám 19 a z minulého týždňa 21. Neviete niekto, čo to znamená? Mám strach o bábätko. ☹

vandus123
27. feb 2025

@katka907 ahoj viem že je to starý príspevok ale mám momentálne skoro rovnaký problém som v 30 tyždni pred dvoma týždňami som bola veľmi chorá mala som chrípku a zapal priedušiek plus mi doktor vtedy bral krv o dva dní mo prišli výsledky a mala som pozytývne mykoplazmy a leukocyty hodnota 15000 chcel aby som prišla na kontrolný odber po dobrati ATB ZINAT tak som išla a po týždni hodnoty 21000 mám sa obávať tých leukocytov ? V takýchto hodnotách? Ako si vtedy prosím ťa dopadla budem ti veľmi vďačná za odpoveď veľmi sa bojím o mimi