icon

Chystáme sa na 3. IVF alebo vytrvalé snažilky

marione74
22. sep 2008

Ahojte vytrvale snazilky!
Tato temicka je pre tie, ktore sa chystame na 3 ivf, je jedno ci si z GF alebo FC, alebo ineho centra. Nie sme uz zaciatocnicky, preskakali sme si uz vsetky toho dost, ale ideme dalej.

Rozmyslala som ako nazvat temicku, napadlo ma ze ' Chystame sa na 3 ivf, ktore bude uspesne'. Ale hned som to zavrhla, neviem ako vy, ja uz som realistka a nechcem sa drzat v iluzii, ze sa to na 100% podari. Neberte to v zlom, ja tiez silne verim v uspech, teda snazim sa... ale beriem zivot tak ako je, to znamena, ze ak sa nepodari 3 ivf (pre mnohe z nas posledne hradene cez poistovnu), ja to nevzdam ani potom ... Takze dovod tejto temicky je, aby sme sa povzbudili, vymenili co najviac infosiek, aby sme sa moc nelutovali, ak by sa to nevydarilo .... robime pre to aby sa to vydarilo maximum co sa urobit da (vacsina mame za sebou kopec vysetreni).... takze dievcata, do tretice to vyzera OPTIMISTICKY ;o)

tvojka
23. mar 2009

Ahojte,

Peťka,to mi je ľúto 😔

Máme nejaké info o Janke,či jej napíšem sms?

Ja som teda mala dnes poradnu,krčok vraj drží lepšie ako na začiatku,babatká sú ok,len stále otočené riťkami dolu,takže cisarák ma zrejme neminie 😝 .Tentokrát ich nevážil,takže ani neviem,ako pribrali,ale velkosť hlavičky bola jedna na 30tt+5,druhá 32tt+1.Takže to celkom sedí na ich vek.Mám anémiu,tak mi napísal železo a aj streptokoka(tam dolu),tak to budem musieť preliečiť Penicilínom.Objednal ma ešte aj na dalšiu kontrolu k nemu,som myslela,že ked už som začala chodiť do nemocky,tak u neho končím.

Peti,kúpila si niečo?

mici11
23. mar 2009

Ahoj Tvojka,

Nevieme nic o Janke,ak mozes napis sms. Ja nemam jej cislo ☹ a pozdrav ju odo mna.
Inak anemiu mam aj ja, v stredu na poradni mi da recept.Ty budes teraz chodit na kontrolu aj tam aj tam?
A nepytala si sa dokedy sa babatka otacaju dole hlavickou? Ja sa to chcem opytat, lebo nas chrobacik tiez nechce byt dole hlavou. Ale na poslednej poradni mi doky vravel, ze este ma trochu casu. Takze v stredu sa povypytujem.Jaj nech uz je streda

tvojka
23. mar 2009

Tak odpísala Janka,že ju manžel musel do nemocky odviezť už včera večer,lebo mala krvavý výtok,tak si ju tam rovno nechali.Dávajú jej magnéziové infúzky a nejaké tablety.Leží,má pocit,že menej ako doma.Brucho jej tvrdne,že asi má aj kontrakcie.A bojí sa.Všetky vás pozdravuje.

Ked budem mať niečo nové,ozvem sa.

babulka123
23. mar 2009

nech sa neboji.. oni vedia co robia.. cmuuk

tvojka a streptokoka mam aj ja.. pri porode daju lieky a bude to ok.
a cisarak.. sestra ani nevie ze rodila takze sa neboooj , aj kamosky co maju dvojky obe rodili cisarakaom.. je pravda ze na druhy den to este boli ale kazdy den je to potom lepsie a lepsie.. takze ...

mauzos
23. mar 2009

joooj tvojka nedobre spravy si nam doniesla. Dufam, ze ju tam daju dokopy ☹ Neviem preco si ju tam nenechala lekarka uz v sobotu, ved musela vidiet, ze asi to nevyzera dobre ... Pozdrav ju samozrejme aj odo mna, ked s nou budes pisat.

Mici jednej kocke z dvojiciek sa druhe babo otocilo v den porodu dole hlavickou. Do vtedy bolo otocene len jedno, mysleli ze bude cisarak a nakoniec odrodila prirodzene. Takze ked sa mu chce, tak sa vie otocit aj na poslednu chvilu 😉

mici11
23. mar 2009

Tvojka diky za info, verim, ze to dobre dopadne. Hlavne ze je pod kontrolou, v nemocke ju daju iste dokopy. Budem na nu mysliet.

Mauzos ved aj ja si myslim, ze ten nas sa otoci dole hlavickou, ved komu by sa chcelo byt dole hlavou tak dlho 😉 😀 Uvidim v stredu na ultrazvuku.

mauzos
23. mar 2009

jasne mici, este stale ma kopu casu. A je tam sam, tak ma aj miesto, nie ako tie moje dve sardinky 😀 😀

tvojka
23. mar 2009

Zlatíčka,idem sa venovať drahému,tak vám prajem dobrú noc,pá!

petkaerdal
24. mar 2009

Dobre ranko kocky 😉

petkaerdal
24. mar 2009

no baby,je to smutne,stava sa 😔 keby viete ako sa to stalo,volal otec toho maleho,chlapec v aute od zadnej sedacky sa nahol na prednu k maminej taske po telefone,ona sa zlakla ,strhla volat do prava do kanala a maly neprezil,uz je pochovany,stalo sa to v piatok,tak sme boli vcera u svokry,aby nebola sama...

a kupila som si 2 tricka a podprdu na kojenie taku obycajnu v CA nakoniec 😉

petkaerdal
24. mar 2009

tvojka,super,ze ste ok a ze mas dobry krcisko 😉 😉
ja som sa v pondelok pytala na to otocenie a povedal,ze v tom 30tt sa to da uz vediet,takze to asi vyzera u teba na cisarak,
u mna sa tej lavej nechce otocit stale,citim,ze je hore hlavou,no uvidime,co caka nas 😀

jooooj Jani 😔 😔 😔 😔 nezasili ju ,neviete??? dufam,ze to dobre odpadne

tvojka
24. mar 2009

Ahojte,
Peti,to je smutný príbeh... 😔
Veru,naše krpce už majú málo miesta,takže tiež tomu neverím,že by sa ešte čosi zmenilo...Budúcu stredu mi má robiť uzv doky v nemocke,tak som zvedavá,či tam neuvidí viac ako ten môj so super uzv 😉
Janku zatial nešili,napísala som vám to,čo ona mne,takže zatiaľ sa asi nerozhodlo.Ak budem mať nejaké novinky,napíšem...

petkaerdal
24. mar 2009

a ved uvidime,co bude s tebou na buducu stredu,som zvedava...

kupila som si vcera tu masinku na holenie,ale taku co netrha vela chlpkov naraz,ale tak pomenej,viacej krat musim pobehat po tom mieste,tak som skusala 😅 😅 😅 oholila som okolo gatiek a zajtra pokracujem 😀 aspon to nebude vyrastat tak rychlo 😀 ale boliiiiiiiiii 😢 😢

co porabas domka???
ja poumyvam podlahy a nic,poobede pojdeme zase na nakupy,nejake potraviny chybaju,vcera sme uz nestihli,lebo sme boli u tej svokry

tvojka
24. mar 2009

Ja som bola ráno na angline,ešte mám štvrtok a končím.Včera som poprala ešte nejaké zdedené veci od sesterky ,tak to musím požehliť,ale pravdu povediac,teraz rozmýšlam nad postelou 😅
Odfoť sa nám v nových tričkách,nech vidíme,čo si nakúpila.

petkaerdal
24. mar 2009

no odfoti ma drahy,ja nemam take zrkadlo,ze sa mozem sama,ale az navecer..
take obycajne su tie trika,jedno cierno biele a druhe zeleno biele,ale neviem dokedy ich vynosim,to niesu tehu ,to su tie,ako sa volaju ,take od prs dole take volne,vies isto ake myslim 😉
no a podrpda obycajna,prvy raz v zivote som mala nieco take na sebe,babka take nosi bez kostic 😀 😀

co si unavena? ja som dneska zase dobre nespala a ani vcera 😖 ja neviem spat 😠

petkaerdal
24. mar 2009

tvojka,nenapises tej Janke,co nove od vcera? mam strach docela 😔 😔 😔

tvojka
24. mar 2009

No jasné,že som skončila v posteli 😉 .Idem napísať tej Janke a naobedovať sa,tato zrovna dovaril guláš...
Dnes je tu aká hojná účasť 😎

petkaerdal
24. mar 2009

no dnes je tu hojna ucast,ja sama,ako vzdy skoro 😖

napis jej a daj hned vediet,dufam,ze sa ma lepsie 😉

tyk ty si zalahla? ja som uz poupratovala cely bytik 😉

tvojka
24. mar 2009

teda si šikulka,ja mám ešte stále to prádlo na sušiaku 😅

Janke som napísala,zatial neodpísala,potom dám vedieť.

petkaerdal
24. mar 2009

no dneska som sikula
inak u nas je dneska krasne a aj celkom teplo,ideme sa naobedovat a ideme na nakupy 😉

dufam,ze je vsetko v poriadku,myslim na nu 😔

katarinka77
24. mar 2009

Ahojte! Janka mi volala, dnes uz nekrvaca, davaju jej infuzky proti kontrakciam, no lekari su skupi na slovo, takze viac nevie, co dalej, dokedy tam bude musiet ostat.

tvojka
24. mar 2009

No mne práve odpísala,že bola na monitore,maternica je ešte stále podráždená,tak jej dávajú infúzky,nevie dokedy.Pýtala som sa jej na spolubývajúce,kedže sa bála koho schytá a vraj leží s babou,čo tiež čaká dvojky z GF a je učka angliny,tak je spokojná 😵 .Dakuje,že na nu myslíme a chýbame jej...
to je vše.

tvojka
24. mar 2009

Peti,už nakupuješ?Ja už som sa pustila do žehlenia 😝 .Dnes tu nemám žiadnu virtuálnu parťáčku na žehlenie?

tvojka
24. mar 2009

Tak nás zas posúvam na prvú stranu...pridala som dnešnú fotku brucha 😵

mici11
24. mar 2009

Ahojte babenky,

Katarinka diky za info a aj tebe Tvojka. Na Janulku velmi myslim a ked s nou budete v kontakte ze ju bozkavam. 😉
Tvojka to je brusenko, ale kraaaaaaasne.
Peti si fakt sikula.
No my sme boli obzerat auticka a vyhrava to zatial peugeot 207 SW, je peckovy, super sa v nom sedi a proste vsetko je na nom super 😀 😀 Este nieco popozerame a ked nas nic ine neoslni viac tak ho berieme 😉
Zajtra mam tu poradnu neviem sa dockat 🙂 😉 Som zvedava ako drobec podrastol, inak je stale akcnejsi kope o dusu, ale to sam rada, ze ho citim 🙂 😉

petkaerdal
24. mar 2009

ahojte,
dik baby za info o Janke 😉

uz som spät,baby ja som uz odpisana,ledva vydrzim hodinu vonku,mna tak priserne bolia tie nohy ,ze ledva som domov dosla 😔 😔 ja ich spuchnute nemam,ale mna bolia kosti

mici,tak ste este nekupili? som myslela,ze uz idete naisto
🙂
tak zajtra cakame na spravicky o chlapciatkovi 😀

petkaerdal
24. mar 2009

a fucim,ako taka stara lokomotiva 😖 😖 😖
tvojka,odfotila som tricko,idem dat do albumu,ale len jedno,hned som mala dneska oblecene

petkaerdal
24. mar 2009

a co je s mauzos????? 😕 😕 😕 nemala ist dneska na kontrolu ona?
foto v albume aj s mojim brusiskom 😀

mici11
24. mar 2009

Peti este sme nekupili, my sme sa len vcera rozhodli, ze chceme nove auto 😀 Tak chceme este trosku popozerat, ale do piatku naisto kupime 🙂

petkaerdal
24. mar 2009

aha,tak to ste sa este len vcera rozhodli? to si nevravela 😀 😀 😀