icon

Dá sa otehotnieť z predejakulátu 1-2 dni pred ovuláciou?

20. jan 2022
perdita11
20. jan 2022

Ano da

nikusiak9
20. jan 2022

nie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
mamina0078
20. jan 2022

Ano, moze ti aj 1-2dni zacat skor alebo naopak prist neskor telo nie je stroj, ktory funguje vzdy presne.

nikusiak9
21. jan 2022

@dominika1988 to ale asi skor z ejakulatu priamo ne?

mimzy123
21. jan 2022

Áno pokiaľ ste to robili 2x po sebe a partner sa neumyl, nevycikal. Inak nie nemôžeš.

ckatka
21. jan 2022

V okamihu, ako sa penis dostane do pošvy, treba rátať s tým, že je možné otehotnieť.
1.ovulacia je potvora. Dôjde kedy chce. A dosť často.prave na nejaký podnet (sex).
2. Spermie sú potvory. Môžu prežiť dlhšie ako cakas a na vajíčko si pockaju. Ako raz povedal môj gynekológ, keď som nariekala nad biednym sperniogramom: "stačí jedna".

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
autor
26. jan 2022

Ahojte ozývam sa tu opäť o radu a nejakú podporu a vase skúsenosti. Od ovulácie prešlo už 18dni a moje telo vôbec nejaví prejavy, že by mi mal menzes prísť. Mam neuveriteľnú chuť na čokoládu ktorú som predtým nemohla ani cítiť a je mi občas blbo.. Pravda ale je ze som začala aktívne cvičiť (posledné 3m doteraz problém nebol) no nepreminam sa veľmi a ani som neschudla.. Co si o tom myslite?

soldi
26. jan 2022

Ak si myslis ze mozes byt tehotna tak si urob test. Ale na 99% si “priznaky” len namyslas. Meskat cyklus moze kvoli viroze, cviceniu, hormonalnej nerovnovahe

dominika1988
Autor odpoveď zmazal