Dá sa otehotnieť z predejakulátu 1-2 dni pred ovuláciou?
nie
Ano, moze ti aj 1-2dni zacat skor alebo naopak prist neskor telo nie je stroj, ktory funguje vzdy presne.
@dominika1988 to ale asi skor z ejakulatu priamo ne?
Áno pokiaľ ste to robili 2x po sebe a partner sa neumyl, nevycikal. Inak nie nemôžeš.
V okamihu, ako sa penis dostane do pošvy, treba rátať s tým, že je možné otehotnieť.
1.ovulacia je potvora. Dôjde kedy chce. A dosť často.prave na nejaký podnet (sex).
2. Spermie sú potvory. Môžu prežiť dlhšie ako cakas a na vajíčko si pockaju. Ako raz povedal môj gynekológ, keď som nariekala nad biednym sperniogramom: "stačí jedna".
Ahojte ozývam sa tu opäť o radu a nejakú podporu a vase skúsenosti. Od ovulácie prešlo už 18dni a moje telo vôbec nejaví prejavy, že by mi mal menzes prísť. Mam neuveriteľnú chuť na čokoládu ktorú som predtým nemohla ani cítiť a je mi občas blbo.. Pravda ale je ze som začala aktívne cvičiť (posledné 3m doteraz problém nebol) no nepreminam sa veľmi a ani som neschudla.. Co si o tom myslite?
Ak si myslis ze mozes byt tehotna tak si urob test. Ale na 99% si “priznaky” len namyslas. Meskat cyklus moze kvoli viroze, cviceniu, hormonalnej nerovnovahe

Ano da