Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ja som ostala sklamaná minulý mesiac. ☹ Cca 2 týždne ma pobolievali prsia, tak som tajne dúfala. Urobila som si test. Prvý bol bledučký duch, druhý bol bledučký duch a tretí už bol úplne čistý. Za dva dni od posledného mi došla. 🙄 To som bola nahnevaná a rozčarovaná. Teraz som si kúpila ovulačný test a testovala. Dnes je 3 deň od ovulácie. Teraz iba čakať, či z toho niečo bude. 😝 Dúfam, že áno..........
@lauritka takze baby u mna je to jasne dnes tehu test biely ako stena...ziadny duch...a to ja nikdy duchov nemavam...bud som mala palice // v 9dp a to som bola tehu alebo snehobiele.. a tie mam nonstop..takze tento mesiac je to jasne teplota uz padla na 37.00 a mrcha dojde zajtra alebo pozajtra 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@majuska7979 ☹ tak to ma mrzi fakt . 🤐 😨
@lauritka viem uz mi to zacina liezt na nervy ze to je nenormalne ze nemozme otehu?????
@majuska7979 jasne, ze je to mozne. Vid nas 😠
@majuska7979 no viem presne co prezivas.. 😒
@majuska7979 ahoj to si mala co za testy ovu? ja mam take ruzove a neviem ci mi dobre ukazuju 😒
@lauritka ahoj,chcela by som sa opytat aku znacku ovulacnych testov by si mi odporucila,zacinam testovat.zijeme v nemecku a des som bola v lekarni a drogerke a tu maju len take kazetove a este cena ze za 5 testov 17 eur 😠 kukla som teda na ebay,ale neviem ktore mam vybrat.dakujem za radu
@beaa tieto co mas na foto som mala a ovu mi ukazovali strasne zle....teraz mam inne a ukazuju super ovu 😉 ktoru sme samozrejme nevystihli 😠 😠 😠 😠
@yanni najhorsie je ze zacinam mat pocit ze mm poslem znova na spermio....na prve nedosiel lebo som otehu ale teraz asi dojde 😠 😠 😠 😠 😠
@majuska7979 ano?? no to pekne sa mi akosi nezdaju :/// a teraz mas ake?
@beaa pozri stranu 147 v tejto teme tam mam robene tieto nove co mam...a stare co som mala pozri moj album ovu testy ta najnovsia foto je s tymi co su tu odfotene ani madar sa v nich nevyzna..no ja urcite nie 😀 😀
@majuska7979 ved som si vsimla prave tie testy len ta farba je akasi kriklavejsia 😀 som myslela najskor ze to mas tie ruzove ovulacne :D a to je aka znacka tie nove co mas?
3mm siroke...lepsie citatelne
@majuska7979 Maji treba aj muza poslat. Ja som si tiez myslela, ze mozno u mna nieco, isla som na gyndu, porobil mi vselijake testy aj hormonalne a vsetko OK. Isiel muz na spmg. Prvy test katastrofa, druhy test lepsie ale tiez katastrofa, teraz ide na treti ale uz nicomu neverim.
Inak baby, uz som to niekde tu pisala. Ak niekto chce testy, poslem. Este mam 30 ks a 3 tehu. Idem koncom tyzdna na SK tak by som poslala. ja uz nejdem testovat, kedze mame cierne na bielom, ze muz ma problem a ja viem takmer presne, kedy mam ovu.
@yanni moja ale vies co nerozmiem...vsak my uz mame jedno dieta...a trvalo 11mesiacov ale podarilo sa??? to co moze byt teraz problem??????????? 😕 😕 😕 😨 😨 😨
@yanni dakujem ale ja si kupim ovu testy...posli niekomu kto fakt nema sancu si kupit.... 😉 😉 a neboj otehu aj ty 😉 😉 😉 a teraz mozno aj skor lebo na to prestanes mysliet 😎 😎 😎
@beaa toto su tie ovu testy co si dala foto......tieto mi neukazovali ovu poriadne skoro vobec ☹ ☹
@majuska7979 ja ich mam ale ruzove taketo sice mam tam v tom prvom cykle jeden den taky silnejsi ale nie palice 😀 a druha foto to je tento cyklus nemam tam vcerajsok
@majuska7979 nemyslela som teba. Viem, ze ty si tiez lacno vies zohnat.
My tiez a uz sa nedari. Ale to sa moze stat. Ved tvoj maly ma uz tri roky. Vies co sa za tri roky moze vsetko stat? Ani nemusis vediat. Ako pri zene tak muzovi. Ono neznamena, ze clovek ked uz deti ma, tak automaticky sa podaria aj dalsie.
@beaa ale haluz a ja som mala take ale vnutri boli modre ako vidis foto s tymi ruzovymi jeden test je modry...to boli z toho balenia 😀 😀 😀
@beaa takze ovu bola 16dc 😉 😉 😉 😉 tiez ti pekne ukazuju
@yanni ja viem ale no dufam ze to nieje nas pripad 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ale vypada ze je 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄 🙄

@majuska7979 zalezi od uhniezdenia. 😅 takze klidek, moze sa uhniezdit neskor a nieco uvidis az na 13 dpo..