Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka Ahoj prosim ta mam len jednu otazku lebo som s toho akosi mimo 🙂 ked su na ovu teste dve silne ciarky znamena ze ovulacia prave je alebo ze bude ? 15DC som mala slabe ciarky a 17DC uplne silne. Takze ovu bola na ten 17 DC alebo po nom?prepac za otravovanie len v tom chcem mat jasno pretoze sa snazime o babo tak aby som si bola ista 🙂 dakujem
Nechapem to 😀
@jaruska18 tak hadam hej 🙂 ale aj tak to nechapem. Dnesny test mam znova silnejsi. Nejako tomu celemu nechapem, tak som zasa robila dva 😀 na fotkach su slabe, ale v skutocnosti su vsetky o cosi silnejsie. Povedal mi, ze ak mi nepride menzes do 6 tyzdna od potratu, mam si spravit tehu test a zavolat. Tak som fakt mimo z toho celeho 😀
ahoj mate niekto anovulacny ciklus??? alebo ste mali??
@lauritka hej, hej. podctivo meriam každý deň 🙂 Akurát sa sem chystám hodiť graf a fotky 😀
Takže som na tom asi takto...včera sliznica 10mm, všetko OK, vaječníky bez cýst 🙂 Čakám na výsledky steru a hCG. MS mám vraj čakať do 2týždňov...ak nepríde 6 týždňov po potrate, mám si urobiť tehu test a zavolať...
@lauritka nič také mi nespomínal. Len toľko mi povedal, že mám oba vaječníky krásne a bez cýst, maternicu bez zápalu a čistú, že je teda sliznica hrubá 10mm a že do dvoch týždňov mám čakať MS. Ale že ak nepríde, mám si spraviť ten tehu test a zavolať mu, že ako vyzeral... Takže som značne zmetená 😀

@mon777 no mozno este vyskoci .. 10mm je dost.. pred ovulkou byva okolo 7-8 mm