Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte babulky tak dnes sme dostali prvú dávku infuzii a celkom fajn sme to zvládli mala som síce závrate a dosť ma bolí hlava ale pre náš poklad urobím čokoľvek 😉
@trblietava testy vobec nemusia kontinualne tmavnut pred ovulkou , LH maš v tele stale, vylučuje sa v hladinách. Takze niekedy su čiarky silnejšie a niekedy slabšie. Treba len čakat na silne čiarky 🙂
@mokilko moja verím že sa bábo ukáže prajem vela síl.
Podľa mňa sa už neukáže.... 😢 Len ma štve že tu prelezim celé sviatky
@alilka nepovedali nič. Ja som ráno prišla so spinenim a bolesťami v podbrušku a rovno si ma tu nechali. Dr.urobil sono a videl to čo videl. Povedal len toľko,ze určite je to tehu mladšie. Ale všetky čo sme tu veľmi dobre vieme že mladšie nieje. Viem kedy som mala ovu. Vzali mi krv na hcg a v pondelok bude ďalší odber plus kontrolné sono....
A inak hcg 38000
@mokilko ahojky drzim ti prsteky aby to vsetko dobre dopadlo ale ked si bola u lekara nepovedala ti lekarka ze to vidi v maternici?
@archanjel007 ale v maternici to je, len prázdne. A asi to aj tak zostane
@mokilko no potom by si nemala take vysoke hcg mohlo to byt len inak otocene verim ze to dobre dopadne🙂uvidis
@mokilko nevzdavaj to urcite nie !

@kakatulik ano moje 😉 Máš pravdu, veľa vody piť, aby nebolela hlava. Ako píšeš nema sa brat cely cyklus, lebo môže rozhádzať a dokonca zastaviť ovu aj ms.
@laydy7777 a s tým inofolicom asi je to len na tebe, ono myoinozitol dopomáha ku kvalite vajíčok,odporúča sa aj pri ivf, len záleží na tom, aby ten inofolic nerozhadzal cyklus 🙄 Nakoľko ja som toho príklad, že mne skôr uškodil, myslím, že skôr pomôže a je pre ženy s pco.