icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ria294
13. apr 2017

@kakatulik ano moje 😉 Máš pravdu, veľa vody piť, aby nebolela hlava. Ako píšeš nema sa brat cely cyklus, lebo môže rozhádzať a dokonca zastaviť ovu aj ms.
@laydy7777 a s tým inofolicom asi je to len na tebe, ono myoinozitol dopomáha ku kvalite vajíčok,odporúča sa aj pri ivf, len záleží na tom, aby ten inofolic nerozhadzal cyklus 🙄 Nakoľko ja som toho príklad, že mne skôr uškodil, myslím, že skôr pomôže a je pre ženy s pco.

laydy7777
13. apr 2017

@ria294 no ja mam pco tak by mal pomoct uvidime.

kakatulik
13. apr 2017

@laydy7777 ahaaa no tak to je ina vec. Takze ho pokojne uziujaj. To PCO som nepostrehla. Veld stastia!

cvikla12
13. apr 2017

Ahojte babulky tak dnes sme dostali prvú dávku infuzii a celkom fajn sme to zvládli mala som síce závrate a dosť ma bolí hlava ale pre náš poklad urobím čokoľvek 😉

trblietava
13. apr 2017

Ahooj, neviete preco mi testy zacali blednut? Testujem prvykrat tento cyklus.testy idu postupne 1.test 8DC a posledny spodny dnesny 13 DC robeny vecer v rovnaku hodinu stale.cykly mavam nepravidelne

lauritka
13. apr 2017

@trblietava testy vobec nemusia kontinualne tmavnut pred ovulkou , LH maš v tele stale, vylučuje sa v hladinách. Takze niekedy su čiarky silnejšie a niekedy slabšie. Treba len čakat na silne čiarky 🙂

mokilko
14. apr 2017

@cvikla12 zlatíčka tak ja ležím v nemocke so spinenim. Robili mi pred chvíľkou sono, zas a opäť iba gestacny vacok. Dnes by som mala byť 6+5tt, vacok zodpovedá 6+2. Ale je prázdny!! Skapat sa mi chce.... 😢

bevab
14. apr 2017

@mokilko prajem vela sil. 🙏

ria294
14. apr 2017

@mokilko úprimne je mi to ľúto 😥 Z celého srdca ti prajem veľa síl ❤

alilka
14. apr 2017

@mokilko cozeee???Och Zlatko drž sa 😑😑 toto je už fakt nemožné 😞😞 ale verím že to bude dobré a babenko sa ukáže. 😉

butterfly333
14. apr 2017

@mokilko moja verím že sa bábo ukáže prajem vela síl.

cvikla12
14. apr 2017

@mokilko moje neboj drobček sa ešte len ukáže verím tomu musíš byť silná. Pomodlím sa za vás 🙏😘

mokilko
14. apr 2017

Podľa mňa sa už neukáže.... 😢 Len ma štve že tu prelezim celé sviatky

alilka
14. apr 2017

@mokilko ale čo to vlastne povedali?A prečo ťa nechali ležať?

mokilko
14. apr 2017

@alilka nepovedali nič. Ja som ráno prišla so spinenim a bolesťami v podbrušku a rovno si ma tu nechali. Dr.urobil sono a videl to čo videl. Povedal len toľko,ze určite je to tehu mladšie. Ale všetky čo sme tu veľmi dobre vieme že mladšie nieje. Viem kedy som mala ovu. Vzali mi krv na hcg a v pondelok bude ďalší odber plus kontrolné sono....

mokilko
14. apr 2017

@alilka inak to isté sono to bolo čo mi pri 577 hcg vraj našli gestacny vak čo mi môj mudr povedal že možné nieje.

mokilko
14. apr 2017

A inak hcg 38000

alilka
14. apr 2017

@mokilko jaaj áno spomínam si aj mne vtedy bolo divné že pri takom nízkom HCG už čosi videli..No ale to že najbližšie sa ti budú venovať až v pondelok tak prečo ťa nepustia domov s tým že v pondelok dojdes?Predsa doma je doma..A dnes si malA aké HCG?

mokilko
14. apr 2017

@alilka 38 000

alilka
14. apr 2017

@mokilko waaai tak to ho máš pekne vysoké..nepocitala si si aké by si ho mala mať podľa posledného HCG?

mokilko
14. apr 2017

@alilka No vychádza mi to tak,ze sa mi zdvojnasobuje každý 3-ti deň.

alilka
14. apr 2017

@mokilko tak aj to by mohlo byť dobre ci?,😉

lauritka
14. apr 2017

@mokilko fiha to je velmi vysoke čislo. ja by som to ešte nezatracovala. presne tak ako pišeš, ty vieš kedy si mala ovu. nemoze sa všetko počitat podla 1 dc 😝

mokilko
14. apr 2017

@lauritka No veď práve preto,ze viem kedy bola ovu, dnes som už 33 deň po nej a stále prázdny vak, tak už si asi nadej nejakú nedávam.... Ale hcg je naozaj krásne vysoke. Uvidím v nedeľu aké bude a v pondelok to sono

matenka
14. apr 2017

@mokilko to ma strasne mrzi, drzim palceky nech sa do pondelka babo uakze, daj vediet potom 😢

archanjel007
14. apr 2017

@mokilko ahojky drzim ti prsteky aby to vsetko dobre dopadlo ale ked si bola u lekara nepovedala ti lekarka ze to vidi v maternici?

mokilko
14. apr 2017

@archanjel007 ale v maternici to je, len prázdne. A asi to aj tak zostane

archanjel007
14. apr 2017

@mokilko no potom by si nemala take vysoke hcg mohlo to byt len inak otocene verim ze to dobre dopadne🙂uvidis

archanjel007
14. apr 2017

@mokilko nevzdavaj to urcite nie !

elly23
14. apr 2017

@mokilko neboj mozno sa v nedelu alebo v pondelok ukaze 😉