icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulino
1. máj 2017

Ahojte..je mozne ze mam ovu test pozitivny,no BT mi v ten den a ani den po neklesla?klesla mi uz 3dni pred pozitivnym testom a odvtedy sa drzi hore..🙄

elly23
1. máj 2017

@janulino od pozitivneho ovu testu sa ma teplota drzat hore a nema klesat, iba az ked sa blizi ms ;)

janulino
1. máj 2017

@elly23 len BT mi ovu ukazuje na 15DC a ovu test som mala pozitivny az 19DC..a nejako sa mi to nezhoduje tak neviem odkedy mam ratat DPO..

elly23
1. máj 2017

By som povedala ze 19DC

lauritka
1. máj 2017

@janulino iukazuje ti ovu na 19 dc. zatial by si mala byt 2 dpo , ale musia to este potvrdit dalsie teploty. ojedinele sa moze stat, ze prebehne uz v den pozitivneho testu

ivka1992
1. máj 2017

Ahoj ja si to tu tak v poslednej dobe prechádzam a tak som sa aj ja rozhodla napisat🙂 môj cyklus je 35dnovy teda posledné dva pred tím som to mala dva mesiace rozhádzané až na 43dni. A začala som brat inofolic pretože by sme chceli druhé dieta🤗 BT nemeriam plodne dni sledujem podľa appky ale robila som OT a sú slabé čiarky aj keď by som už mala mat Ovulaciu😳minuly týždeň pobolievalo brucho a prsia mám tie ťažké a citlivé. Milujeme sa každé dva dni niekedy aj pár krát do dňa keď je chuť . Mám ešte robiť ovulacne testy alebo sa mám na to vykašľať a čakať . Ešte krčok je ako pera a otvorený👍

lauritka
1. máj 2017

@ivka1992 a čo hlien ?? ak je este plodny, tak este stale mozes byt pred ovulkou, moze sa aj posunut, hoci prsia bolia vacsinou az po....

janulino
1. máj 2017

@lauritka dakujem 🙂 a to nevadi,ze mi tam neklesla teplota?19DC,ked som mala pozit.test som mala aj ovulacne bolesti neskutocne..len nechapem tu BT lebo mi vzdy zvykla dost klesnut..😕

ivka1992
1. máj 2017

No hlien ja neviem asi áno mám mokro 💦🙂 keď skúšam krčok tak biely hlien by som povedala . A tie prsia ja som si myslela že to jej aj inofolicom . Brucho SOm začala cítiť cca 5dni po MS. Inofolic som začala brat dva dni pred MS.

lauritka
1. máj 2017

@janulino nemusi nutne stale klesnut pred ovulkou 🙂

lauritka
1. máj 2017

@ivka1992 aha tak to moze byt .. mna z toho velmi boleli vajecniky ako pri stimulacii, berieš jeden sačok alebo dva denne

ivka1992
2. máj 2017

@lauritka jeden 👍

fiora94
2. máj 2017

Ahojte ženy. Zaujímalo by ma či zvyknete mať cez plodné dni menštruačné bolesti? Ja som mala doteraz 32-33 dňové cykly, pozitívny ovulačný test na 18-19 deň, ale tento mesiac som mala pozitívny test na 13DC predvčerom v nedeľu. Tak ma bolel ľavý vaječník, že som myslela že umriem, ani som sa vystrieť nevedela. Mala som podobné bolesti pred dvomi mesiacmi, tak to nebolo nič nové. Testovacia čiarka bola tak silná, že mi skoro oči vybila. Včera bola už úplne slabulinká a dnes pociťujem menštruačné bolesti, nie silné, no vnímam ich a znepokojuje ma to, či to je v poriadku. Inak Menzes som dostala 18.4. a 4 dni predtým som zažívala veľké stresy, ledva som jedla aj schudla 4kg. Mohol mi ten posunúť takto cyklus? Ďakujem! 🙂

tonjadabik2
2. máj 2017

Baby caute zhanam ovu testy.. kto ma na predaj? a kolko sa zvycajne kupuje na jeden cyklus 30?
Lauritka a Korytnacka.. o vas som pocula ozvete sa mi? Dakujem

nemozeme otehotniet..znova tak chcem skusit..

kukadielko
2. máj 2017

@lauritka porad mi prosim, mam takyto testik a manzel zajtra rano odchadza na tyzden prec. Viem nejako urychlit ovulku? Ako to najlepsie poistit? Predpokladam vrchol zajtra, max pozajtra...

elly23
2. máj 2017

@kukadielko podla mojho nazoru je este velmi slabucky na to, aby bol vrchol zajtra alebo pozajtra,ak by bol vrchol zajtra tak uz teraz su rovnako silné....a ovu sa neda nijako urychlit...

kukadielko
2. máj 2017

@elly23 na tej fotke to je mozno zle vidiet, v reali je tmavsia. A uz som viac krat testovala, takto som mala den-dva pred pozitivnym.

esperanzita
2. máj 2017

@kukadielko Urýchliť OVU to vážne? 😨

tonjadabik2
2. máj 2017

@lauritka ahoj mas ovu testy na predaj? ako sa postupuje kolko mi mozes predat?

elly23
2. máj 2017

@cvikla12
@mokilko
ahojte, ako sa máte, čo máte nové? Ja som dnes bola znova u dr a nič nové som sa nedozvedela ☹ na utz (vaginálnom) sa síce nieco objavilo, ale nebola si istá, skúsila to odmerať, ale že to je ešte krátko, nemalo by byť už vidno aspoň niečo? minule sa tam crtala fazulka, teraz tam bola nejaka cierna machula 😀....11 dní mi mešká ms, celkovo som dnes 24DPO a znova mi brala krv na hcg dnes, som sa zabudla opýtať, kedy mám volať o výsledky, ale asi zajtra tak ako minule, plus mi brala krv na TSH, neviete čo to je? + nejaké ďalšie testy, nejakých 5 skúmaviek, zmerala tlak a podobne a už mám aj tehu knižku, asi kvoli tomu, ze mi treba pre zamestnavatela doklad...

cvikla12
2. máj 2017

@elly23 moja tak ja sa mám zatiaľ fajn uvidím čo mi povie gynekologička vo štvrtok lebo mi brala krv na tripletest tak už budú aj výsledky. No a chodím aj na infúzie ale celkom to zvládam.
No a ty sa neboj určite všetko bude v poriadku ja som bola u Dr tiež tak 10 deň meškania a nevidela absolútne nič tak kľud. A niečo tam videla tak treba počkať brobcek sa čoskoro ukáže v plnej kráse. Držím palčeky 😉

elly23
2. máj 2017

@cvikla12 infuzie? Kvoli comu? Ja nemam rada injekcie od mala, vzdy citim ako mi ide pod kozu, ale vraj co sa tyka prahu bolesti vela znesiem 😀 Drzim palce, nech dopadnú testy v poriadku ;)

cvikla12
2. máj 2017

@elly23 keďže nám prvý synček umrel v 25tt tak aj mňa aj drobčeka teraz liečia infúziami aby sa to neopakovalo. Mne ihli nevadia už som si ako za celý život zvykla 😝
Určite dám vedieť ako sme dopadli

15tibetan3
2. máj 2017

@lauritka prepacte,ze Vas zas otravujem,vcera ste mi odpisali...... dnes som na ovulacnom teste mala este slabsiu druhu ciarku, no dnes mam viac hlienu ako vcera a menstruaciu stale nemam. Viete mi povedat, ze preco asi? Robila som si rano aj tehotensky test a aj ten bol negativny. Menstruaciu som mala dostat v piatok.

lauritka
2. máj 2017

@15tibetan3 no mohla sa posunut ovulacia.. a tym padom aj cyklus.

15tibetan3
2. máj 2017

@lauritka myslite,ze ked je dnes ta ciarka slabsia ako vcera, ze uz bolo po ovulacii? Ale potom preco mam dnes viac hienu ako vcera?

lauritka
2. máj 2017

@15tibetan3 no oni tie slbašie čiarky v podstate o ničom nevypovedaju, LH koliše aj v cykle, raz moze byt trosku slabšia raz silnejšia.
je este varianta, ze sa vam posunula ovulacia až na teraz a pokial je hlien, este len vyjde pozitivny test v najbližšich dnoch a prebehne ovulacia. hlien plodny byva taky priezračny vodovy, pripadne natahovaci ako vaječný bielok.

lauritka
2. máj 2017

@kukadielko je slabučky... takze vobec zajtra nemusi este vyjst silny a hlien maš ?

15tibetan3
2. máj 2017

@lauritka ano presne taky hlien mam, dakujem.

archanjel007
2. máj 2017

Brusko 11 tyzden co poviete?🙂