Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte ženičky. Zostalo mi 18 ovulačných testov, ktoré rada darujem. Zaplatiť treba len poštovné. Exprirácia 24.11.2018. Ak má niektorá záujem, tak píšte do IP 😉
Pripájam sa kočky k Vám 🙂 objednala som si ovu testy 20 ks v balení 🙂 teraz som 3DC takže začnem testovať pre istotu od pondelka kedže netuším kedy mám ovu, brala som 10 rokov HAK, takže ani pánboh to netuší :D
Ahojte. Prosim vas ake vitaminy beriete na ovu oplodnenie a muzi na spermie?
@korytnacka1981 nie neskusala, sice mi kramy meskali no prisli tak som to neriesila
Ahojte,neviete mi poradiť či je ovulačný mamatest spoľahlivý? Pol roka sa snažíme a stále sa nepodarilo, už ma to prestáva baviť a rada by som sa skúsila testnuť kedy je ten správny čas lebo nejako sa nám nedari trafiť sa
@ishkaa skus, moje druhé tehu bolo presne ako toto, išla som merať ovu, pozitivne tak som hneď testovala tehu a kolajnice
@korytnacka1981 ale lenntyzden predtym najprv bola len jedna palicka potom boli 24 dc pozitivny a odvtedy do 30 Dc bol dve ciarky ale slabe a od 30DC zase pozitivny az do dnes, oni na foto na druhy den uz nevyzeraju take silne ale su.

Kocky prosím vás stáva sa že ovu test je silno pozitívny ale ovu neprebehne?