Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
macinka92 je samozrejme,ked zena neovuluje,ze nebude ani tehotna..bola som nato liecena,viem,co pisem.a rovnako je mozne,ze prave v tento mesiac nemas ovulaciu,proste nemusi mat zena kazdy mesiac ovulaciu,nie kazda ma to stastie,je tam aj rozny vplyv hormonov,zmena v nich sposobuje tiez anovulaciu,nechcela som sa ta dotknut,no pisala si,nemam dve ciarky tak je zrejme,ze tento mesiac si obisla bez ovulacie
Zienky, v utorok 18.2. boli na folikulometrii tri 9 mm folikuly, dnes, 24.2. este vzdy ovu test negativny,ani naznak druhej ciraky :( co si o tom myslite???teplota sa mi drzala dole,no vcera som si dala trosku vinka,no po vine mi vzdy teplota stupne,tak si ju nechcem ani zapisovat do grafu... lebo ked ju zapisem,tak mi ukaze,ze ovu bola 14.2. co je nemozne podla ultrazvuku... dakujem za Vase nazory... 🙂
Taaak..na teste ovulacnom nemam este rovnako silne ciarky...meriam od 11steho dann od piatku.Su tam 2ciarky,ale nie rovnako silne.Dnes ma pobplieva niekedy na lavej,niekedy na pravej strane,ale voac na pravej a mam zu aj teraz vecer vytok,ako bielko.Moze byt,ze ovulka dojde 26,27 alebo je to uz ovulka??Mavam MS na 28,30,31 den.Tak neviem teraz,ked je ta ovulka.Este som sa tak nesledovala a nerobila som si OT.Len teraz.Hmmm
@tinus999 No ja by som si spravne mala az od nedele robite OT..od 23tieho,ale zacala som v poiatok uz...normalne podla kalkulacky mi ukazuje ovulku na 27,28..ale ja mam uz od vcera vecera hlien tahavy a dnes rano tiez zu pekne.Tak neviem teraz,ci je to este pred uvolnenim vajicka alebo to uz prebehlo.Ci je uz dnes ta ovulacia.ja som si to nikdy nesledovala,ale teraz by sme chceli presne na ovulku zacat.Tak drzim aj Tebe palce.A co hlien u Teba??Je uz tahavy? Mozno nam v tom pride poradit @laurita
Dievcence..mne vcera zasa preletelo nad hlavou okolo 40 bocianov 😵 ...kazdej z Vas ich Vam posielam a drzim kazdej palce.To sa mi stalo uz2hy krat..najprv som videla len jedneho a vcera ich bolo habadeeeej 🙂
@renkaniki ahoj no ja osobne som na tom striedavo, tento mesiac vazne pochybujem ci ovulka uz bola alebo este len pride 😖 minuly mesiac som ju krasne odhalila podla hlienu a bolesti v jeden den, tento mesiac nic. kazdy den nejaky priznak a takto to trva uz vyse tyzdna co je teda samozrejme nemozne
dievcence stalo sa niektorej z Vas ze ste ponorili ovu testik nad tu risku? a ak hej aky to malo nasledok? lebo mne sa teda hej, hoci som si tym neni ista, nemala som vhodne podmienky na testik a zrovna vtedy sa mi zazdalo ze som ho ponorila prilis a zrovna vtedy vysiel pozitivne. a neviem co si o tom mysliet
@renkaniki hej skusali sme aj minuly mesiac. ale ovu hlienik sa zjavil okolo obeda a my sme skusali az neskoro vecer takze mam pocit ze sme to tesne zmeskali. tak som sa tesila ze jasne, ze tento mesiac uz viem ako ovu vyzera tak to spoznam. a hlienik nikde iba ten pozitivny ovu testik co som tu pisala, ktory neviem ci som nespravila zle ☹
no hej pokial je ten hlien trva viac dni, tak by ovu mala byt ten posledny den, neskusate aj tak aj ked si si neni ista? netreba cakat az na ovulku, najlepsie je dva dni predtym a potom ak je moznost tak kazdy den. dokonca sa odporuca aj den po ovu. kazdopadne ten najplodnejsi hlien je ten tahavy "vajickovy"
ahoj MAMINY S.O.S POTREBUJEM RADU DNES SOM PRESLA Z OVU TESTIKOV VOMAN SECRET RIGHT TIME LEBO NA NICH STALE NIC A KUPILA SOM SI TIE KAZETOVE PREDICOR CI AKOSI TAK TAKA KRABICKA Z BABATKOM MODRA CI AKA A TEST SOM SI UROBILA NAOBED A TAM MALO IST 5 KVAPIEK A 5MINUT CAKANIA A NIC ANI JEDNA PALICKA ISLA SOM VON A PRIDEM A JEDNA JEDINA PALICKA TO BOLO ASI 30MINUT A NASLEDNE NATO SOM SI TEST ODLOZILA DO KRABICKY A SCHOVALA A NESKOR ASI O DVE TRI HODINY NEVIEM PRECO DOSTALA SOM NUTKANIE IST SA NAN POZRIET A TEST BOL MAXIMALNE POZITIVNY ALE PO TAKOM CASE???JE TO PLATNE CI CO TA CIARKA JE SILNEJSIA AKO´TA ZAKLADNA A TAK SOM SI TERAQS UROBILA DALSI A NA NOM UZ JE LEN JEDNA CO MAMROBIT MAMINY???
ESTE PODOTIKAM ZE DNES MA HROZNE BOLIA PRSIA A AJ PODBRUSKU MA PICHA ALE TERAS NEVIEM CO SI MAM MYSLIET KED NA TETSOCH JE NAPISANE ZE UKAZ VYSLEDOK O 5 MINUT

@janka48 No pokusame tento tyzden 🙂 😵 ..diiik