Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita my sme na tom tak ako vy.koncom augusta som vysadila antikoncepciu a hned sme sa aj zacali snazit, kedze v septembri sme sa brali a uz som sa nemusela bat,ze keby som otehotnela, tak sa nezmestim do siat...lenze do decembra chodil manzel na tyzdnovky a od decembra sa snazime aktivne 😀 neviem preco sa nam nedari,ale v piatok idem na prehliadku, tak uvidim co mi tam povedia 😒 dufam,ze ti to rychlo praskne a vam sa zadari 🙂
@purina12345 ja si zmeriam, som si povedala, že idem do toho 😀 strašne ma bolí ten ľavobok, keby som nevedela, že je pokazený, tak to by bola ovu na ňom jako hrom a ešte aj hlienu mám už druhý deň dosť 😠
@fifitko25 ne veru ťa má čo mrzieť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šak ale tak mi keď s @kikaneu otehu, tak ťa radi privítame v našej skupinke 😀
@fifitko25 ahooj moja 🙂 ale hej,síce nádchu stále mám,ale aspoň hlava nebolí...a keď niečo robím,tak aj nos sa mi uvoľní 😀 😀 asi musím stále len makať 😀 včera som inak nebola v call centre,tak neviem,ako budem budúci týždeň robiť,ale na ten utorok sa môžme dohodnúť ná tú pol 6,jo? ale ak by som mala stále nádchu,tak neviem,nechcem ťa nakaziť 😔
@purina12345 jáj, ja som zabudla, že idete na oravu 🙂 tak si pekne oddýchnite, dúfam, že meriaš, som zvedavá, na pokračovanie 😉
@lucecita nehádam sa moja, rada by som...no je to v Božích rukách 😉 nie, bola som na pokec pri mame 🙂 prišla neskoro z roboty....my máme teraz nočný sexík, už dva dni posebe 🙂 a sranda je, že manžel sa ma potom na druhý deň pýta, že či bolo, lebo si nepamätá....odpadne potom a spí 😀 a včera sme dokonca spali pri otvorenom okne, lebo nám bolo horúco a zaspali sme, tak až nad ránom ho zavrel...a to bolo vonku mínus 5....no čo ti poviem 😀 😀 😀 😀
@kikaneu ja viem dobre, v ktorých rukách to je...mne je to jasné už nejaký ten piatok a tých teda bolo 😀 😀 😀 a ja že rýchlovka, no tak nič 🙂 ale tak nočný je super...ja som včera večer na mm skúšala, ale nedal sa akosi zlomiť, dnes mi povedal, že si to ani neuvedomil...asi to nechávame teraz tak a aj tak to...a to ste necítili chlad? šak aj tu mrzlo a ráno námraza bola, skoro mi oči vypadli, keď som kukla na teplomer a von na omrznutú trávu 😕 😅
@kikaneu no uvidím či sa prebudím v meriacom čase, dosť som unavená a nechce sa mi vstávať na budík 😀
@purina12345 🙂 to poznám, ja si budík nastavím, lebo pred ovulkou som, a chcem vedieť kedy bude 🙂
@kikaneu niekedy to beriem tak, ze mam tam niekde hore anjelika, ktory na nas dava pozor a raz nam posle bratceka alebo sesrtricku.... A niekedy zase velmi tragicky.... 😢 Ale raz sa na nas urcite bude pozerat nas drobcek, najuzasnejsi na svete, ktory bude zmurkat muzickovymi ockami, do ktoych sme zamilovane tak, ze viac to ani nejde... 😉
Kocky moje, idem ja trosku mrknut telku a venovat sa muzickovi.... Dobru nocku prajem.... 🙂

@fifitko25 a tesime sa na foto.... 😉