icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

janie80
16. mar 2012

@fifitko25 a tesime sa na foto.... 😉

moni1007
16. mar 2012

@lucecita my sme na tom tak ako vy.koncom augusta som vysadila antikoncepciu a hned sme sa aj zacali snazit, kedze v septembri sme sa brali a uz som sa nemusela bat,ze keby som otehotnela, tak sa nezmestim do siat...lenze do decembra chodil manzel na tyzdnovky a od decembra sa snazime aktivne 😀 neviem preco sa nam nedari,ale v piatok idem na prehliadku, tak uvidim co mi tam povedia 😒 dufam,ze ti to rychlo praskne a vam sa zadari 🙂

lucecita
16. mar 2012

@purina12345 ja si zmeriam, som si povedala, že idem do toho 😀 strašne ma bolí ten ľavobok, keby som nevedela, že je pokazený, tak to by bola ovu na ňom jako hrom a ešte aj hlienu mám už druhý deň dosť 😠
@fifitko25 ne veru ťa má čo mrzieť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šak ale tak mi keď s @kikaneu otehu, tak ťa radi privítame v našej skupinke 😀

lucecita
16. mar 2012

@moni1007 veru veru, teba sa ísť dať mrknúť ako si na tom...aj ja som bola v auguste a vtedy mi to zistil, takže ma nechal len na pozorovaní a potom mi dal aj antibiotiká, kázal piť ženský čajík, ale aj tak nič z toho 😠

moni1007
16. mar 2012

@lucecita no ja dufam,ze mne nic take nezisti...na kazdej prehliadke mi vravel,ze je vsetko tak ako ma byt,tak dufam,ze sa po roku nic nezmenilo,aj ked rok je dlha doba 😒

janie80
16. mar 2012

@moni1007 pytaj sa na HP alebo folikulku.... Ja som tiez poctivo chodievala na prehliadky, vzdy bolo vsetko ok a teraz som straaaaaasne rozhadzana a budem sa liecit na diabetologii...

moni1007
16. mar 2012

@janie80 dakujem za rady...urcite sa vypytam....no vsak to, ze aj co mam kamosky vzdy vsetko v poho a nakoniec tam bolo kopec problemov....

janie80
16. mar 2012

@moni1007 za pytanie nebiju... Urcite ti nic nenajdu, ale treba sa pytat, pytat, pytat...

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 no mala pozitívne,len fazuľka sa neudržala,ale bola tehu

kikaneu
16. mar 2012

@fifitko25 si zlatá 🙂 veľká vďaka za podporu 😉
@mata_ba juj, to mi je ľúto a u doktora si bola? inak, mne sa to na anovulák nezdá, čo som videla grafy bez ovulky, tak teplota skákala hore dolu skoro každý deň a to riadne nie len po trošku 😉 tak sa rýchlo tej mykózy zbavte 😉

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita mojka, ja som si nakoniec nerobila alchemilku, zistila som, že už mám doma posledné 2 vrecúška, tak som si nechala na zajtra a nedeľu 😉 jasné, že meriam posledný teraz, lebo som si dala taký záväzok, že týmto cyklom meranie končím a začnem možno niekedy v júni zase 😉

vavenecka
16. mar 2012

@fifitko25 ahooj moja 🙂 ale hej,síce nádchu stále mám,ale aspoň hlava nebolí...a keď niečo robím,tak aj nos sa mi uvoľní 😀 😀 asi musím stále len makať 😀 včera som inak nebola v call centre,tak neviem,ako budem budúci týždeň robiť,ale na ten utorok sa môžme dohodnúť ná tú pol 6,jo? ale ak by som mala stále nádchu,tak neviem,nechcem ťa nakaziť 😔

kikaneu
16. mar 2012

@purina12345 jáj, ja som zabudla, že idete na oravu 🙂 tak si pekne oddýchnite, dúfam, že meriaš, som zvedavá, na pokračovanie 😉

janie80
16. mar 2012

@kikaneu @mata_ba kocky, mrknite moj album.... Tam su anovulaky..... A teda skakalo to riadne.... Teraz som mala ovulu na 41 dc a fakt je, ze predtym sa to ako-tak ustalilo na par dni...

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita
@fifitko25 jasné, že hej 🙂 a veľmi rady 😝

kikaneu
16. mar 2012

@janie80 no veď vravím, že podľa mňa by to malo viac skákať 😉 dobre, že už tá ovu bola, hoci aj takto neskoro, no nie? 😉 dúfam, že teraz ti príde ešte skôr 😉

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu oki, a čo ste zasa dali rýchlovku, keď si tu dlhšie nebola? 😕 😅 😀 😀 😀 😀 ja som už vypila a idem dačo spapať, ide na mňa hlad 😀 no meriaš teraz naposledy, lebo potom už nebude treba, keďže ostaneš tehu tento cyklus...cítim to v kostiach 😉

janie80
16. mar 2012

@kikaneu no, zacala som brat zase femi, tak dufam, ze sa dostavi skor, leniva potvorka jedna... Strasne ma mrzi, ze mam sancu otehu tak raz za tri mesiace pri mojich sem-tam ovulkach... 😖

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita nehádam sa moja, rada by som...no je to v Božích rukách 😉 nie, bola som na pokec pri mame 🙂 prišla neskoro z roboty....my máme teraz nočný sexík, už dva dni posebe 🙂 a sranda je, že manžel sa ma potom na druhý deň pýta, že či bolo, lebo si nepamätá....odpadne potom a spí 😀 a včera sme dokonca spali pri otvorenom okne, lebo nám bolo horúco a zaspali sme, tak až nad ránom ho zavrel...a to bolo vonku mínus 5....no čo ti poviem 😀 😀 😀 😀

kikaneu
16. mar 2012

@janie80 no, toto ja nepoznám, chvalabohu, sa z toho veľmi vytešujem 😉

janie80
16. mar 2012

@kikaneu tak neboj, mas ovela viac sanci, tak jedna predsa musi vyjst.... Zacina jar, prebudza sa priroda a aj nase vajka a maternice.... 😉

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu ja viem dobre, v ktorých rukách to je...mne je to jasné už nejaký ten piatok a tých teda bolo 😀 😀 😀 a ja že rýchlovka, no tak nič 🙂 ale tak nočný je super...ja som včera večer na mm skúšala, ale nedal sa akosi zlomiť, dnes mi povedal, že si to ani neuvedomil...asi to nechávame teraz tak a aj tak to...a to ste necítili chlad? šak aj tu mrzlo a ráno námraza bola, skoro mi oči vypadli, keď som kukla na teplomer a von na omrznutú trávu 😕 😅

purina12345
16. mar 2012

@kikaneu no uvidím či sa prebudím v meriacom čase, dosť som unavená a nechce sa mi vstávať na budík 😀

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita joj, ty 😀 veď možno motyka vystrelí 😉 no ja vôbec, ja som sa zobudila na to, že manžel okno zatvára, ale vôbec mi nebola zima 😀
@janie80 ja sa nebojím, bude ako má byť 😉

janie80
16. mar 2012

@kikaneu ked ja to nejako neviem brat, ze takto to ma byt.... ☹ moje drobciatko malo mat uz pol roka.... 😢 viem, ze tymto len trapim samu seba, ale niekedy to inac nejde....

kikaneu
16. mar 2012

@purina12345 🙂 to poznám, ja si budík nastavím, lebo pred ovulkou som, a chcem vedieť kedy bude 🙂

kikaneu
16. mar 2012

@janie80 tak toto neviem, asi by som to vnímala rovnako, musí to byť veľmi ťažké 😒

janie80
16. mar 2012

@kikaneu niekedy to beriem tak, ze mam tam niekde hore anjelika, ktory na nas dava pozor a raz nam posle bratceka alebo sesrtricku.... A niekedy zase velmi tragicky.... 😢 Ale raz sa na nas urcite bude pozerat nas drobcek, najuzasnejsi na svete, ktory bude zmurkat muzickovymi ockami, do ktoych sme zamilovane tak, ze viac to ani nejde... 😉

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu nemyslím si mojka, že u mňa dačo vystrelí a už nie motyka 😀 😀 😀 koksoooo, ja by som asi zmrzla a môj mm ani nehovorím, z neho by bola kryha 😀 😀 😀

janie80
16. mar 2012

Kocky moje, idem ja trosku mrknut telku a venovat sa muzickovi.... Dobru nocku prajem.... 🙂