Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 to je super ked vies ze je vsetko.ok ja idem.po.mrche tiez na gyndu brala si aj nieco ine okrem duphastonu tento cyklus?
@babymaminka Nie, len som pila Alchemilku. Dufam, ze to tento mesiac vyde.
@ejuska2586 prajem ti to velmi 😉 a tu alchemilku ako casto a hned od 1dc a teraz kedze je ovu tak prestavas ju pit?
@babymaminka Ano, od prveho dna 2-3 krat denne 2dl caju z 2 lyziciek sypanej alchemilky. Dnes rano som este mala, ale teraz vysadim az do mrchy (dufam, ze nadlho 😉)
Ahojte dnes som 3dc už sa snažíme vyše 3roky od 1dc pijem alchemilku už dva roky všetko možne a nič. Zistili mi trombózu . Snad sa do konca roka zadarí. Držím nám palce.
@ejuska2586
A ten cajik ma v com pomahat upravuje cyklus ci pride skvor ovu 🙂?
@babymaminka Vraj je celkovo dobry na zenske veci a pomaha zenam na plodnost.
Tak sa k vám pridávam aj ja)
@suesue1983 Vitaj medzi nami... 😉
@ejuska2586 kde kupujes ten cajik 🙂? Len v lekarni ci.aj niekde bezne v obchode?
V ktorejkolvek lekarni.
@suesue1983 Pozeram, ze mas 4 deticky? A planujete aj 5te? Obdivujem takychto ludi, ja by som mala v dnesnej cudnej dobe strach...
@ejuska2586 Áno mám(e) 4 detičky veru a ak nám bude dopriate tak s láskou by sme uvítali aj piate.. No doba je síce kadejaka, nežijeme nóbl ale ani zle, mam skvelého muža mam v ňom oporu on vo mne a deti v nás.Verim ze spolu zvládneme všetko, len nech sme zdraví. Ďakujem ze ste ma prijali pretože väčšinou ma pre to odsúdia.. Sú moje všetko a všetci by sme sa z drobca veľmi tesili
@suesue1983 velmi vam fandim! 😊 My tiez mame 4 deticky a takisto by sme chceli piate😊 ...ja uz okolie neriesim, mne je uz tak nejak jedno, co si myslia druhi, my sme nasli svoje stastie vo velkej rodine😊 Drzim vam palce, nech sa vam coskoro postasti dalsie dietatko! 😊
@ejuska2586 aj my planujeme piate😊 ...po financnej aj materialnej stranke sa mame dobre, detom nic nechyba, venujeme sa im, chodia na kruzky, chodime na vylety, dovolenky...ja som mala vsetky tehotenstva bezproblemove a porody krasne, lahke a superrychle..a hlavne v manzelovi mam velku oporu.😊 Dnesna doba nie je o nic horsia ako doba pred 30, 50 ci 100 rokmi, len ludia sa zmenili - je moderny trend 2 deti a dost, a ked ma clovek deti viac, hned je povazovany za exota...ale vacsina ludi nevie o co prichadza ( alebo vie, a preto ich tak "stve", ked vidia viacdetnu rodinku??) 😀...
@cammille Jeeeej ďakujem maminka no presne, to šťastie rodinného kruhu by som nemenila za žiadne bohatstvo sveta, my sme šťastní takto spolu a to je hlavne ;) Držím palčeky aj ja Vám, ďakujem 🙂
Baby obdivujem Vas. Ja by som tiez priala vela deti, ale ked si predstavim, ze ideme stavat dom, berieme hypoteku. K tomu este istna matersku. Fakt si to neviem predtavit. Ale mate moj velky obdiv.
@cammille 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌💜
@ejuska2586 Ďakujem 🙂
Ak môžem rada sa k vám pridám ;) Aj my sa pokúšame o druhé dieťatko...O ked má zmahaju obavy či zvládneme druhé...Ani je ťažká doba ale nech je doba aká chce žijeme len raz a chcela by som druhé i keď má zmahaju neistota čo potom kde sa zamestnam a ako budeme fungovať....Veľmi obdivujem mamičky zo 4 detičkami ...že dokážete vyžiť alebo ísť na dovci a tak a ja mám obavy do budúcnosti.No napriek tomu sme sa rozhodli pre druhé dieťa....Tak dúfam že nám to vyjde ;)
@miselar Vitaj. Drzim palce, nech Vam to vyjde.
@ejuska2586 ďakujem ti ;)
Tak a mam po ovulke. A teraz uz len to dlhe cakanie na to, ci to vyslo. Vcera mi bolo 2x zle od zaludka a vecer som si aj bezdovodne poplakala. Asi ten pokles hormonov ma vykolajil... Snazilkovali sme sa usilovne, tak snad aj uspesne.
Ahojte, pridavam sa k vam zienky, mame uz doma dve dievcence a cez vikend sme sa vrhli na tretieho potomka 🙂 takze teraz treba len cakat....drzim prsty nam vsetkym 🙂
@mimibb Ahoj, vitaj. My sme sa tiež cez víkend snažilkovali. Tak snáď sa zadarí nám všetkým, ktoré po tom túžime.
No, ja už som dnes 6 DC, takže ide sa na to 😉
@adria88 Držím palce...
@ejuska2586 Ďakujem pekne 🙂 aj ja držím všetkým 😉
Baby, asi ma vysmejete, ale som nejaká divná. V sobotu ráno mi končila ovulácia a ako som Vám sem písala, v sobotu doobeda ma boleli kríže a bolo mi zle od žalúdka, keď som išla autom. Povedala som si, že to bude tou silnou ovuláciou, čo som mala. Ale nevoľnosť sa opakovala aj poobede vo vlaku a včera v aute zas. Včera som bola behať a už pred behom ma rozboleli kolená. Každú chvíľku ma pobolieva hlava... Tak teraz neviem. Chvíľkami mám pocit, že to vyšlo a moje vajíčko putuje usilovne do maternice a preto som taká "nesvoja". Vzápätí si poviem, že si to len namýšľam... A to vám ešte poviem, že v sobotu večer som sa bezdôvodne rozplakala... Doteraz neviem prečo. Asi som nenormálna, však? 😀

Kocky, prave som prisla od lekara. Som zdrava, akurat mam ovulaciu a maternica je ukazkova a pripravena na uhniezdenie vajicka. Tak uz ho len oplodnit. Mali sme sexik aj v stredu vecer, aj vcera cez obed. Posnazime sa este dnes {dufam} a snad by to mohlo vyjst. A dostala som este Duphaston na dalsie 2 mesiace...