icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

ejuska2586
autor
16. sep 2016

Kocky, prave som prisla od lekara. Som zdrava, akurat mam ovulaciu a maternica je ukazkova a pripravena na uhniezdenie vajicka. Tak uz ho len oplodnit. Mali sme sexik aj v stredu vecer, aj vcera cez obed. Posnazime sa este dnes {dufam} a snad by to mohlo vyjst. A dostala som este Duphaston na dalsie 2 mesiace...

babymaminka
16. sep 2016

@ejuska2586 to je super ked vies ze je vsetko.ok ja idem.po.mrche tiez na gyndu brala si aj nieco ine okrem duphastonu tento cyklus?

ejuska2586
autor
16. sep 2016

@babymaminka Nie, len som pila Alchemilku. Dufam, ze to tento mesiac vyde.

babymaminka
16. sep 2016

@ejuska2586 prajem ti to velmi 😉 a tu alchemilku ako casto a hned od 1dc a teraz kedze je ovu tak prestavas ju pit?

ejuska2586
autor
16. sep 2016

@babymaminka Ano, od prveho dna 2-3 krat denne 2dl caju z 2 lyziciek sypanej alchemilky. Dnes rano som este mala, ale teraz vysadim az do mrchy (dufam, ze nadlho 😉)

butterfly333
16. sep 2016

Ahojte dnes som 3dc už sa snažíme vyše 3roky od 1dc pijem alchemilku už dva roky všetko možne a nič. Zistili mi trombózu . Snad sa do konca roka zadarí. Držím nám palce.

babymaminka
16. sep 2016

@ejuska2586
A ten cajik ma v com pomahat upravuje cyklus ci pride skvor ovu 🙂?

ejuska2586
autor
16. sep 2016

@babymaminka Vraj je celkovo dobry na zenske veci a pomaha zenam na plodnost.

suesue1983
16. sep 2016

Tak sa k vám pridávam aj ja)

ejuska2586
autor
16. sep 2016

@suesue1983 Vitaj medzi nami... 😉

babymaminka
16. sep 2016

@ejuska2586 kde kupujes ten cajik 🙂? Len v lekarni ci.aj niekde bezne v obchode?

ejuska2586
autor
16. sep 2016

V ktorejkolvek lekarni.

ejuska2586
autor
16. sep 2016

@suesue1983 Pozeram, ze mas 4 deticky? A planujete aj 5te? Obdivujem takychto ludi, ja by som mala v dnesnej cudnej dobe strach...

suesue1983
16. sep 2016

@ejuska2586 Áno mám(e) 4 detičky veru a ak nám bude dopriate tak s láskou by sme uvítali aj piate.. No doba je síce kadejaka, nežijeme nóbl ale ani zle, mam skvelého muža mam v ňom oporu on vo mne a deti v nás.Verim ze spolu zvládneme všetko, len nech sme zdraví. Ďakujem ze ste ma prijali pretože väčšinou ma pre to odsúdia.. Sú moje všetko a všetci by sme sa z drobca veľmi tesili

cammille
16. sep 2016

@suesue1983 velmi vam fandim! 😊 My tiez mame 4 deticky a takisto by sme chceli piate😊 ...ja uz okolie neriesim, mne je uz tak nejak jedno, co si myslia druhi, my sme nasli svoje stastie vo velkej rodine😊 Drzim vam palce, nech sa vam coskoro postasti dalsie dietatko! 😊

cammille
16. sep 2016

@ejuska2586 aj my planujeme piate😊 ...po financnej aj materialnej stranke sa mame dobre, detom nic nechyba, venujeme sa im, chodia na kruzky, chodime na vylety, dovolenky...ja som mala vsetky tehotenstva bezproblemove a porody krasne, lahke a superrychle..a hlavne v manzelovi mam velku oporu.😊 Dnesna doba nie je o nic horsia ako doba pred 30, 50 ci 100 rokmi, len ludia sa zmenili - je moderny trend 2 deti a dost, a ked ma clovek deti viac, hned je povazovany za exota...ale vacsina ludi nevie o co prichadza ( alebo vie, a preto ich tak "stve", ked vidia viacdetnu rodinku??) 😀...

suesue1983
16. sep 2016

@cammille Jeeeej ďakujem maminka no presne, to šťastie rodinného kruhu by som nemenila za žiadne bohatstvo sveta, my sme šťastní takto spolu a to je hlavne ;) Držím palčeky aj ja Vám, ďakujem 🙂

ejuska2586
autor
16. sep 2016

Baby obdivujem Vas. Ja by som tiez priala vela deti, ale ked si predstavim, ze ideme stavat dom, berieme hypoteku. K tomu este istna matersku. Fakt si to neviem predtavit. Ale mate moj velky obdiv.

suesue1983
16. sep 2016

@cammille 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌💜

suesue1983
16. sep 2016

@ejuska2586 Ďakujem 🙂

miselar
16. sep 2016

Ak môžem rada sa k vám pridám ;) Aj my sa pokúšame o druhé dieťatko...O ked má zmahaju obavy či zvládneme druhé...Ani je ťažká doba ale nech je doba aká chce žijeme len raz a chcela by som druhé i keď má zmahaju neistota čo potom kde sa zamestnam a ako budeme fungovať....Veľmi obdivujem mamičky zo 4 detičkami ...že dokážete vyžiť alebo ísť na dovci a tak a ja mám obavy do budúcnosti.No napriek tomu sme sa rozhodli pre druhé dieťa....Tak dúfam že nám to vyjde ;)

ejuska2586
autor
16. sep 2016

@miselar Vitaj. Drzim palce, nech Vam to vyjde.

miselar
16. sep 2016

@ejuska2586 ďakujem ti ;)

ejuska2586
autor
18. sep 2016

Tak a mam po ovulke. A teraz uz len to dlhe cakanie na to, ci to vyslo. Vcera mi bolo 2x zle od zaludka a vecer som si aj bezdovodne poplakala. Asi ten pokles hormonov ma vykolajil... Snazilkovali sme sa usilovne, tak snad aj uspesne.

mimibb
19. sep 2016

Ahojte, pridavam sa k vam zienky, mame uz doma dve dievcence a cez vikend sme sa vrhli na tretieho potomka 🙂 takze teraz treba len cakat....drzim prsty nam vsetkym 🙂

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@mimibb Ahoj, vitaj. My sme sa tiež cez víkend snažilkovali. Tak snáď sa zadarí nám všetkým, ktoré po tom túžime.

adria88
19. sep 2016

No, ja už som dnes 6 DC, takže ide sa na to 😉

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@adria88 Držím palce...

adria88
19. sep 2016

@ejuska2586 Ďakujem pekne 🙂 aj ja držím všetkým 😉

ejuska2586
autor
19. sep 2016

Baby, asi ma vysmejete, ale som nejaká divná. V sobotu ráno mi končila ovulácia a ako som Vám sem písala, v sobotu doobeda ma boleli kríže a bolo mi zle od žalúdka, keď som išla autom. Povedala som si, že to bude tou silnou ovuláciou, čo som mala. Ale nevoľnosť sa opakovala aj poobede vo vlaku a včera v aute zas. Včera som bola behať a už pred behom ma rozboleli kolená. Každú chvíľku ma pobolieva hlava... Tak teraz neviem. Chvíľkami mám pocit, že to vyšlo a moje vajíčko putuje usilovne do maternice a preto som taká "nesvoja". Vzápätí si poviem, že si to len namýšľam... A to vám ešte poviem, že v sobotu večer som sa bezdôvodne rozplakala... Doteraz neviem prečo. Asi som nenormálna, však? 😀