Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@n1colette Joooj, bodaj by. Ďakujem 🙂
Ahojte kocky ,nam sa skoro 2 roky nedari uz sme vyskusali vsetko mozne,aj inofolic,aj kade jake prirodne tbl kvapky preparaty,caje, testy,dr mi aj presne urcoval kedy mam ovu sa vtedy mam aj cez spiritualnu pomoc no nejde to ...;( uz sme sa dali na boj s pomocou car.. tento tyzden ideme prvy krat .
@anitram88 Vitaj. Držím palce, aby Vám to vyšlo.
Dakujem 🙂 Ejuska ty sa ako dlho snazis??
@anitram88 Len druhý mesiac teraz.
Ahojte tak ja hlásim 1dc aaaale ku podivu žiadne stresy a smútok. Som sa rozhodla ze končím s meraním a sledovaním a uvidime;) Pekný deň Vám želám 🙂
Ahojte, pridavam sa aj ja 🙂 dnes som 15dc a bol aj husty hlien ;) tak sa uvidi. Ozaj mize sa zazvor v ( pripadnom) tehu??? Zacina ma skrabat v hrdle tiez :/ a nevhcem jest lieky co ak by ;)
@zofinka88 Vitaj, vraj sa môže. Ja som teraz pila od pondelka zázvorový čaj, lebo som bola chorá...
@ejuska2586 vyzerá to naozaj slubne, u mna už dnes teplota klesla, takže tento mesiac nič :(
@ejuska2586 jeej ja som nikdy v zivote nebola "zduta", len v jedinom pripade - ked som otehotnela s druhym synom, bol to uplne prvy priznak - este skor ako som zistila, ze som tehotna...tiez som nechapala, z coho som taka zduta😀 A grafik krasny😊
@jajoda To ma moc mrzí. Ale kým neprišla, stále je nádej, nie?
@cammille No, ja som síce včera mala nejakú "žravku" - jedla som hádam všetko, čo mi prišlo do cesty, ale zdutá som už od pondelka. A nejem nič také, čo by zdúvalo. Tak snáď je to fakt prvý príznak, keď nerátam tú potvoru nádchu, čo ma chytila tiež v pondelok.
Kočky moc Vám ďakujem za povzbudenie. Dúfam, že to fakt vyšlo a drobčiatko sa uhniezďuje. Inak, ešte jednu vec nechápem - od ovu mám taký biely výtok, ako bežne mávam po ovulácii. Ale mávam ho tak 2 dni a potom sucho... No dnes je to 6ty deň a stále ho mám. Môže to tiež súvisieť s tým, že by som mohla byť tehotná?
@ejuska2586 ten vytok som mala aj ja od ovu do ms a ms prišla.
@butterfly333 No ja doteraz nikdy. Ale veď uvidíme, čo bude.
@ejuska2586 no ono taky vytok je bezny aj v tehotenstve, ale aj medzi ovu a ms ( aj ja som teraz 4dpo a tiez ho mam...)...takze sa uvidi o par dni😊
@ejuska2586 no ako stupas?ja som dnes nemerala, malo co som spala, nemalo to zmysel. Ale citila som taky zvlasny tlak/tlmenu bolest na pravej strane v noci, tak ma to aj dost mrzi ze neviem aka teplota.
@zuzanita123 No, ja som dnes klesla z 36,9 na 36,8. Ta bolest moze byt dobrym znamenim, nie? Ze by uhniezdovanie?
Uvidime, casovo by to aj sedelo. Myslim, ze taky jemny pokles je ok 🙂
@zuzanita123 Dufam, uvidim, co bude zajtra.
Ahojte aj j sa pridavam. Dufam ze to vyjde akurat som v obdobi ovulacie. 🙂 Tak snad uz MS nepride 🙂
@boredka ja tiez cakam na ovu aky dc si dnes 🙂?
@babymaminka dnes som DC 13, predvcerom som bola u lekara a povedal ze nieco sa tam tvori tak snad budem mat ovulaciu. Mam PCO a minuly mesiac mi nevysiel ani jeden ovulacny test pozitivny. Tento mesiac by som mala ovulovat z toho "lepsieho vajecnika" a drzim si palce lebo ak nevyjde ideme dalsi mesiac na IUI :(... a ty ako? ktory si den? 🙂
@boredka ako dlho sa snažíte?ja som bola na prehliadke v piatok u gyndosa ze mi.bude ovulovat ľavý vajecnik tento cyklus bol tam dominantny folikul 12mm vtedy tak robím testy meriam bazalnu zatial nic v pondelok mám.ist folikul premerat tak som.zvedava nech pride aj neskor 🙂 drahy docestuje z turnusu az v utorok to budem 12dc 🙂
@boredka a neliecil ti nejako tie pco gynekolog?
@babymaminka My sa snazime uz vyse dvoch rokov, podarilo sa mi otehotniet raz za ten cas ale bohuzial skoncilo to potratom (MA) v 3tom mesiaci. Na tie PCO beriem inofolic - u mna to v podstate zistili iba na zaklade ultrazvuku, lebo MS mam pravidelnu a nemam ziadne priznaky. Len nie som velmi nadsena z toho IUI kvoli liekom - ja si ani "ruzovu tabletku" nedam a tak dufam ze to nejak prirodzene vyjde.... Drzim palce nech to vyjde. Vy sa ako dlho snazite? Vidim ze mas uz 1 dietatko.
@ejuska2586 Ahoj moja. Ako dnes? Mna vecer pred spanim a aj teraz rano pobolievalo podbrusko. Teplota dnes rano rovnych 37.
@zuzanita123 Ta sprava nad tymto mala ist Tebe...
@ejuska2586 juuj vyzera to slubne, kedy planujes testovat? 😊

@ejuska2586 trosku ta potesim, nadcha a prechladnutie tiez moze byt priznakom tehu.. ja som mala cca tyzden po ovu bolesti v hrdle, nadchu aj teploty, trvalo to asi 3 dni.. a o par dni test s //
🙂 drzim palce