Dvojkombinácia do rodinného domu, mesta, a šesť mesiacov snehu - Oyster 3 alebo Mutsy Nio?

Zodpovedané
12. sep 2019

Pozdravujem, Eli,

cakame malu na konci novembra a rozmyslam medzi tymito dvomi kombinovanymi kocikmi - a stale sa neviem rozhodnut. Pouzivat ho budem prevazne v meste a byvame v rodinnom dome, takze velke prenasanie robit nebudem. Skor len skladanie do auta. Potrebujem na zaciatku vyuzit aj vanicku, cca na 5 mesiacov prave v zime. Zdaju sa mi tie vanicky velmi otvorene. Mutsy ma v porovnani s Oysterom aspon silt na strieske vanicky. Len neviem, ci to ma vobec zmysel, ked bude fucat a snezit. A potom sa chcem viac sustredit na sportovu cast, kedze bude dietatko uz na jar, ako pol rocne, asi v nej.

Ku ktorej volbe by ste sa priklonili Vy?
Dakujem pekne.

Ahoj,

pravdu máš, vaničky oboch sú trošku otvorené.

U Mutsy Nio je určite fajn šilt aj neskutočné vetracie okienko, ale oba sú do zimu nie tak veľmi využiteľné - lepšie do leta. Za mňa pri vetre určite využiješ nejakú formu clonu alebo predĺženia - ale to je jednoducho dokúpiteľné.

Mutsy Nio

Zíde sa aj u Oyster-u 3 - tam je ale miesto šiltu fajn zasa vypuklý, zvýšený nánožník, čo cloní a chráni pekne aj sám o sebe. U oboch vaničiek rátaj, že nie sú akurát z najväčších - ale neprišli mi ani mini a myslím že zimu - 5 mesiacov v nich hravo nejako prečkáte. Až tak veľmi by som sa tou vaničkou, ani jedného z nich, netrápila - lebo zacloniť extra je najmenej.

Babystyle Oyster 3

Skôr by som sa sústredila na kľúčový športiak - ktorý ti dizajnovo, pocitovo - viac sedí. Oba sú totiž dobré, pohodlné. Na Oysteri oceňujem kolmejšie sedenie. Na Niu zasa vysokú opierku a celkovo širšie sedenie.

Čo by som ale v tomto prípade brala za najviac rozhodovací faktor je asi konštrukcia. Sama v sebe si vyrieš - chcem mäkko jazdiaci, ale po zložení väčší Nio? Alebo pohodlný, no o kúštik menej tich Oyster, čo sa ale skladá kompaktnejšie? A posledná dôležitá otázka - ste s manželom vysokí (Oyster je vyšší kočík), alebo priemerní až nižší (Nio je celkovo nižší)?

Oba sú to totiž dobré kočíky s vlastnými plusmi a mínusmi, ktoré samozrejme treba zvážiť. Zlá voľba jednoznačne nebude ani jeden. U teba mi pocitovo, neviem ani riadne vysvetliť, ale príde vhodnejší Mutsy. Akurát to miesto v aute pri ňom zváž - či sa vám pohodlne zmestí.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli