Vaše skúsenosti s Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster

konik_testuje21.5.2018

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster je novinka dermokozmetiky Vichy pre hydratáciu, posilnenie a vyplnenie pleti a 10 žien ho otestovalo na tej svojej. Užívali si relax a dokonalú prípravu pleti na aktívny deň.

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster posilňuje funkciu bariéry pleti a pomáha jej byť odolnejšou proti každodenným vplyvom. Obsahuje 89% koncentráciu mineralizujúcej vody Vichy pre posilnenie, regeneráciu a obnovu pH. Spolu s vysokou dávkou kyseliny hyalurónovej zaisťujú hydratáciu a vyplnenie pleti.

Má jemnú gélovú konzistenciu, ktorá sa výborne zapracuje do pleti. Tá získa okamžitú sviežosť a hydratáciu. Booster je vhodný pre všetky vekové kategórie a na každý typ pleti. Navyše je hypoalergénny, neobsahuje parfemáciu, alkohol, farbivá a silikóny. Obsahuje len 11 ingrediencií - minimalistické zloženie tohto boostra je namiešané pre maximálny výsledok.

Zaujíma vás, ako Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster prešiel testom? Prečítajte si recenzie v riadkoch nižšie.

Viac sa o Vichy dozviete na: http://www.vichy.sk/

---

Vichy na koníku pravidelne testujeme.

Vichy Liftactiv Fresh shot intenzívna antioxidačná kúra proti únave pleti, ktorá účinne pôsobí proti oxidačnému stresu, sa testovala v novembri 2017. Recenzie na Vichy Liftactiv Fresh shot si môžete prečítať tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_liftacti...

Vichy Dermablend [3D KOREKCIA]: 3D korekčný vyhladzujúci make-up pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné sa testoval v januári 2017 a zožal úspech. Presvedčite sa aj vy: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_dermablend

Recenzie na Vichy Slow Âge, novinky na spomalenie starnutia, nájdete tiež v našom fóre tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage

... A taktiež u nás nájdete aj recenzie na jeho nočnú verziu tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage_...

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster

Keď mi prišla správa od konik_testuje, veľmi som sa potešila, pretože zatiaľ som nemala možnosť nič testovať. A keďže šlo o testovanie kozmetiky, radosť bola dvojnásobná, vzhľadom na to, že sa radím k nežnejšiemu pohlaviu.


Značka Vichy mi bola známa (najmä z televízie), no nevenovala som jej veľmi pozornosť. Vlastne do doby kým som bola vybratá na testovanie, som žiadny výrobok tejto značky nemala možnosť spoznať bližšie. To bol vlastne ďalší dôvod na radosť, keďže som mala možnosť vyskúšať niečo nové, čo som zatiaľ nepoznala.



Ako píše oficiálna stránka Vichy - prípravok MINÉRAL 89 obsahuje 89 % Mineralizujúcej termálnej vody, kyselinu hyalurónovú a 9 ďalších aktívnych látok, ktoré posilňujú prirodzenú obranyschopnosť pleti. Minéral 89 bol navrhnutý tak, aby spĺňal širokú škálu potrieb rôznych typov pleti. Ide o prvý denný booster od Vichy, ktorého cieľom je celkové posilnenie funkcie kožnej bariéry a obrana proti vonkajším agresorom, ktoré zhoršujú kvalitu pleti a spôsobujú stratu hydratácie a jasu. Je vhodný pre akýkoľvek typ pleti. Pre mužov aj ženy. Vďaka jeho účinkom je pleť deň čo deň silnejšia, svieža a vyplnená.


Balíček teda veľmi potešil a po rozbalení krabice od kuriéra ma ihneď oslovil obal tohto malého zázraku. Samotný vonkajší papierový obal napovie o kvalite, no sklenený dávkovač boostra mu len dodáva na príťažlivosti a jednoduché dávkovanie poteší najmä v rannom zhone.


Po prvom použití som ostala príjemne prekvapená, nakoľko konzistencia je veľmi príjemná. Booster sa jednoducho nanáša a rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný pocit, čo je veľké plus, najmä v tomto teplom období.


Druhé veľké plus je to, že na pokrytie celej pokožky tváre mi postačilo ozaj iba pár kvapiek boostra, tým pádom po dvoch týždňoch testovania z fľaštičky takmer neubudlo a pleť si aj napriek tomu vzala to, čo potrebovala a nemala som žiadny suchý pocit a taktiež som nepociťovala ani nepríjemné sťahovanie pokožky.

Booster nemá žiadny nepríjemný zápach, no nemá ani príjemnú vôňu, čo ma trošku sklamalo, pretože mám veľmi rada krémy na tvár s jemnou vôňou, ktorú cítiť aspoň chvíľu.


Po dvoch týždňoch testovania môžem zhodnotiť, že moja pleť je zjednotená a nie sú na nej žiadne červené fľaky, čo je veľkou výhodou, pretože nepoužívam make-up ani krycie krémy, či púdre.


Taktiež mám pocit, že viditeľná vráska na čele, ktorá je mojou súčasťou už niekoľko rokov, sa mierne zjemnila, no nemôžem to 100% potvrdiť, vzhľadom na to, že nemám foto pred a po ,čo ma ozaj veľmi mrzí.


Na záver môžem zhrnúť všetky moje skúsenosti s týmto boostrom do jedného jednoduchého slovíčka – odporúčam 🙂


#test_mineral89 #recenzia

Minerálna bomba od VICHY




,,Boooombaaa’’ som si povedala, keď mi prišla správa že som bola vybraná na testovanie VICHY MINÉRAL 89 posilňujúci a vypĺňajúcu booster. A je fakt bombastický 🙂 


,,Mineralizujúca termálna voda Vichy je zrodená v oblasti francúzskych vulkánov, kde je obohatená o 15 vzácnych minerálov.  Mimoriadna sila spočívajúca v unikátnej kombinácii Mineralizujúcej termálnej vody Vichy s obsahom až 89%, spojenej s kyselinou hyalurónovou. MINÉRAL 89 posilňuje kožnú bariéru, pleť sa tak stáva odolnejšia a plnšia vďaka udržaniu hydratácie v pokožke.", píše sa na obale výrobku. 



A teraz poďme pekne veci! Som mama na plný úväzok, ktorá nič nestíha, všade mešká, a najradšej chodí všade v teplákoch a teniskách, s vrkočom a jemným make-upom. A tej starostlivosti o pleť až tak veľa nedávam, čo kedysi pred deťmi neexistovalo. Môj najväčší problém je dehydratácia pleti, keďže zabúdam aj piť (veď matky nemusia, dôležité je že deti nehaladujú a niesu smädné). Takže ale na hydratáciu pleti som ešte teda nič lepšie ako Vichy minerál 89 booster nenašla, naozaj pleť hydratuje, rozjasňuje a aj tonizuje. Pleť má taký jednotný odtieň, baby ktoré trápia škvrny na pokožke a červenkasté fliačky to ocenia. Textúra boostru je ľahká, vláčna a rýchlo sa vstrebáva, pleť po ňom nieje lepkavá a nie je ani mastná. Úplne ideálne na leto, kedy je pokožka  vystavovaná nadmernému slnku. 



Aplikovala som ho ráno, ako podklad pod makeup, namiesto bázy, a večer pred spaním. Dva týždne testovania mám za sebou a rozhodne toto leto ešte kúpim jedno balenie. Na zimu mám radšej mastnejšie krémy, ale nevylučujem že ho nebudem používať aj v zime.



Vrásky vám  síce nevyplní, zázraky sa nedejú, ak niekto očakáva, že mu po používaní vrásky zmiznú, tak to tak nefunguje, myslím že neexistuje žiaden krém, gél, sérum... (jedine tak botox, kys.hyalurónová, aplikovaná injekčne,ale aj to nieje trvalé) :D  Ale so správnou kozmetikou a správnou starostlivosťou sa môžeme vyhnúť ich prehlbovaniu, alebo skôr tento proces oddialiť 🙂 Nebudeme predsa mladé a krásne večne, ale môžeme sa krásne cítiť stále!  


#test_mineral89

#recenzia

Ďakujem @konik_testuje 🙂

11 ingrediencií pre zdravšiu pleť- Vichy MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster

Moja materská dovolenka je celkom aktívna. Televízor mám pustený takmer nonstop, keď som doma, ako kulisu. A o novinke od Vichy - MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster som sa dozvedela vďaka tejto mojej kulise. Prvé čo ma zaujalo a donútilo registrovať túto reklamu bolo zdôraznenie, že obsahuje IBA 11 ingrediencií. Mám rada prírodné veci alebo také, ktoré neobsahujú zbytočne veľa chémie. Niektoré kozmetické prípravky z drogeriek majú zloženie dlhé ako pokladničný doklad pri mesačnom nákupe potravín. Takže toto bol fakt, ktorý u mňa zabodoval a vzbudil zvedavosť, aký booster môže byť. A potom už mi len prihralo do karát testovanie na Modrom koníkovi. Nikdy som nič nevyhrala, tak som to len z recesie skúsila, že možno motyka vystrelí - a ona vystrelila!



Ak sa mám v skratke predstaviť, tak mám 29 rokov a stresujúce zamestnanie (rozumej materskú dovolenku) v znečistenom prostredí (rozumej Bratislava). Do toho sa denne maľujem. Myslím, že moja pleť dostáva dosť zabrať. Je zmiešaná so sklonom k akné a na čele mám jednu mizernú vrásku, ktorú fakt neznášam. Aj kvôli nej som bola sama zvedavá na účinky boosteru.


Booster mi prišiel v pondelok a aj keď ho štandartne používam ráno a večer, tak tento pondelok som ho musela vyskúšať hneď. Ako prvé ma zaujala gélová konzistencia, ktorá sa naozaj rýchlo vstrebala do pokožky. Oproti klasickým krémom je to jedno veľké pozitívum, pretože ráno pri časovej tiesni pleť po nanesení boosteru nezostane mastná,čiže hneď môžem pokračovať nanesením krému a následne make-up. 

        

Po pár dňoch používania som cítila takú zvláštnu sviežosť. A aj pokožka sa mi farebne zjednotila tak,že niektoré dni som namiesto make-upu použila len púder a vôbec mi to nevadilo. Ja som Booster kombinovala s CC krémom s OF 50 a raz - dvakrát do týždňa som si spravila večer kávový peeling. Po peelingu bol pocit jemnosti a sviežosti pokožky po nanesení Boosteru asi 10 násobne intenzívnejší. Mala som dokonca nutkanie stále si pokožku chytať, aká bola super🙂

        

Používala som ho denne 2 pumpičky, ktoré som rozotrela na tvár a krk. Vždy si všetko čo si dávam na tvár dávam aj na oblasť krku. A môžem povedať že som neminula ani jednu tretinu z fľaštičky. Ja si myslím, že fľaštička vydrží minimálane 2 mesiace, čo je pre mňa taktiež pozitívum. 



       

Moju vrásku na čele mám stále, a bolo by odvážne tvrdiť, že je menšia, ale možno časom sa Booster aj s ňou popasuje. Čo bolo však počas testovania dokázateľnejšie bolo to, že sa mi menej robili vyrážky, než obyčajne. Neviem, či to je výhradne vďaka Boosteru, ale som tomu rada a teším sa z toho. 

        

V príbalových informáciách bolo spomínané, že pôsobí proti  agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Znečistenie je všade okolo nás, a mne stres a únava na materskej veru nechýbajú, tak prečo s tým niečo nespraviť? Už len táto vedomosť ma donúti si ho kúpiť keď ho miniem. Lebo možno to, že chráni pokožku pred znečistením neuvidím za dva týždne testovania, možno ani za mesiac. Dôležité je to moje presvedčenie,že preto niečo robím, aby som ju ochránila. A vždy to je lepšie ako nedávať si na pleť nič. Treba sa o seba starať, lebo ako moja kozmetička hovorí: "pokožka si všetko pamätá"

       

Ďakujem pekne koníku za možnosť vyskúšať si  Mineral 89 hyaluron Booster. Potešilo ma to a naďalej aj po skončení testovania sa z neho teším. Určite si ho kúpim aj sama a viem, že to budú dobre investované peniaze 🙂. Ja ho odporúčam. 


Lenka


#test_mineral89

#recenzia

Koniec zaťažujúcim krémom! Mám predsa BOOSTER

Booster... "Čo to vlastne je ten booster?" To bola prvá otázka, ktorá mi preletela hlavou, keď som naň zbadala reklamu. (BOOSTER je zázrak, ktorý som potrebovala a ani som o tom netušila).


S kozmetikou Vichy mám výborné skúsenosti, ale tento produkt som vôbec nepoznala a ani som o ňom dovtedy nepočula. Čuduj sa svete, pár dní na to som natrafila na koníkovi diskusiu a dozvedela sa,  že je možnosť ho testovať. Tak som si teda prečítala nejaké základné info a rozhodla sa zapojiť. Už pár týždňov som totiž riešila, čo so svojou pleťou, minul sa mi pleťový krém a ja som jej nutne potrebovala opäť dodať “život”.


Krém, ktorý som používala bol fajn, ale začala som ho používať v zime, keď si pleť vyžaduje trochu inú starostlivosť ako v lete. Teraz som hľadala niečo... Niečo... Ľahšie? Menej zaťažujúce? Neviem… Proste niečo INÉ… Keď v tom prišla správa, že som bola vybraná testovať booster. Tak som sa potešila, že kým nájdem ten správny krém na leto budem používať booster, snáď moja pleť do vtedy “neumrie” 😀


Domov dorazil balíček presne na čas a ja som začala s dvojtýždňovým testovaním.



V prvom rade musím napísať, že som od boostra čakala niečo úplne iné. Ale moja chyba... Mohla som vedieť, že to nieje plastický chirurg 🙂 Ale nie, tak nejako som si z jeho popisu zafixovala, že je vyplňujúci. A preto som očakávala vyplnenie vrások. Nie žeby som mala nejaké hlboké vrásky, to nie, ale zopár prvých sa už na mojej tvári objavilo, a tak ako asi každá žena, sa s tým celkom ťažko vyrovnávam.  Takže po pár dňoch som bola trochu sklamaná, že nevidím výsledky aké by som chcela... Vôbec som si pritom neuvedomila čo sa s mojou pleťou deje. 


Pleť bola už po dvoch, i troch dňoch výrazne jemnejšia, to som si všimla samozrejme hneď. Deň čo deň som začínala aj končila boostrom, poctivo sa fotila či uvidím nejaké výraznejšie zmeny. Zo začiatku pozorujem každú vrásku či ju ešte vidieť.

 

Cca po týžni testovania som si uvedomila obrovskú zmenu, nebola však viditeľná, za to bola poriedne citeľná. "Veď ja vlastne ten krém už vôbec nepotrebujem!" Moja pleť je zrazu úplne dokonale hydratovaná, bez akéhokoľvek zaťaženia. Zrazu nepociťujem potrebu si tvár nakrémovať, dokonca ani po sprche či po použití odličovača. Moja pleť má dostatok vody počas celého dňa a to bez akéhokoľvek pocitu mastnoty, zataženia či upchatých pórov. Waaau, tak toto som naozaj nečakala, neverila som že existuje produkt, ktorý dokáže tak dokonalo hydratovať pleť. Tak som sa začala tešiť na aký poklad som to narazila a ku koncu testovania som si všimla že tie moje vrásky sa ozaj začali strácať. 


Takže ja za seba hodnotím Mineral 89 Hyaluron Booster veľmi veľmi pozitívne.


Zmeny ktoré ne sebe pozorujem po dvoch týždňoch testovania:


- dokonalá hydratácia

- vyplnenie vrások

- pleť je žiarivejšia

- jemnejšia na dotyk

- pôsobí zdravšie

- tón pleti je jednotnejší


Plusy:


- ľahučké zloženie

- nezaťažuje pleť

- rýchle vstrebávanie

- pleť nezanecháva mastnú ani "lepkavú"

- stačí malé množstvo (1-2 stlačenia) na celú tvár


Mínusy


- vôňa. Booster nemá vôňu a ja osobne milujem, ak pleťová kozmetika vonia 🙂


Tak a tu už je aj foto na posúdenie, ale ako som písala na začiatku, rozdiel nie je tak viditeľný ako citeľný. 


Tak a čo dodať na záver?


Snáď len toľko, že som veľmi vďačná za tento booster a za možnosť ho testovať. Naozaj mi otvoril obzor, čo sa týka starostlivosti o pleť a som presvedčená o tom, že v lete už po kréme nikdy viac nesiahnem 🙂 


PS: Ak váhate či ho skúsiť, choďte do toho. Možno sa zdá že cena nie je najnižšia, ale ako som písala vyššie, stačí ho skutočne trošku a míňa sa celkom pomaly. Takže je to rozumná investícia  😉


Majte krásny večer, s láskou Táňa :-*


#test_mineral89

#recenzia

Booster, čo to je?


Milé dámy, musím sa vám priznať, nikdy som nepočula pojem booster v kozmetike. A čo je to ten Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster? No predsa každodenná dávka sily pre vašu pleť, ale nepredbiehajme a zistime to spolu.



Jedinečná kombinácia Vichy Mineralizujúcej termálnej vody vôbec prvýkrát v koncentrácií 89 % v spojení s kyselinou hyalurónovou prírodného pôvodu.
MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster posilňuje funkciu kožnej bariéry a pôsobí tak proti agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Deň po dni pleť vyzerá viac hydratovaná, tonizovaná a jasnejšia, ako keby žiarila zdravím. To všetko sa môžete dozvedieť o MINÉRAL 89 Hyaluron-Boosteru.


A čo som zistila ja?



Booster už nikdy nebude chýbať v mojej kozmetickej taštičke. Je to denná a nočná starostlivosť. Hneď po prvej aplikácii som pocítila ten úžasný pocit hydratácie. Neverila som, že niečo také existuje. Booster nelepí, nezanecháva mastný filter, super sa rozotiera. Jeho gélové zloženie sa rýchlo vstrebá do pokožky. Jeho zloženie je príjemné a bez parfumu, čo ja osobne veľmi oceňujem. Odporúča sa používať Booster 2x denne - ráno a večer. Mojej pleti to úplne stačilo. Odkedy používam Booster, je moja pleť viditeľne žiarivejšia a jemnejšia na dotyk. Skúsila som používať Booster samostatne bez môjho obľúbeného krému a vôbec mojej pleti krém nechýbal.



Aplikovanie Boostru je veľmi jednoduché. Podľa potreby 1-2 stlačení pumpičky. Ja som používala 2 stlačenia pumpičky. Rovnomerne som si naniesla Booster na pleť. Jemným poklepaním končekmi prstov aktivujete mikrocirkuláciu, čo napomôže k lepšiemu konečnému výsledku. Moja pleť bola jemná, hydratovaná celý deň. Už žiaden pocit suchej, sťahujúcej sa pokožky.



Oceňujem tiež aj 50 ml balenie. Kdeže na aplikáciu stačí také malé množstvo Boosteru, vydrží Vám balenie pomerne dlho. Fľaštička má veľmi výstižné sfarbenie - kombinácia modrej a priezračnej farby, pripomínajúcu vodu. Čo nám určite Vichy aj chce naznačiť, lebo voda hydratuje naše telo a Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster hydratuje našu pleť. Zloženie ma veľmi milo prekvapilo. Minimalistické, čisté zloženie - iba 11 ingrediencií. Bez parfumácie, alkoholu a bez silikónov pre prirodzený pocit. Minimalistické zloženie znižuje alergickú reakciu. Čím viac zložiek, tým väčšia šanca, že vaša pleť bude nežiaduco reagovať. Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster obsahuje kyselinu hyaluronovú. Kyselinu hyaluronovú produkuje telo samo, jej úlohou je naväzovať vodu a tým hydratuje pokožku. Vekom sa však produkuje menej, koža vysychá, pokožka je menej pružná a vznikajú prvé vrásky, preto je Booster ideálny ku každodennému používaniu.


     

S Vichy Minéral 89 Hyaluron-Boosterom určite spomalíte starnutie, viditeľne rozžiarite pleť, hydratujete ju. Hydratovaná pleť stárne oveľa pomalšie.



Po testovaní musím skonštatovať, že moja zmiešaná pleť je krásne zjednotená, bez začervenania. Úžasné hydratovaná, jemnejšia na dotyk a rozjasnená. Ako som už na začiatku spomínala: Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster je každodenná dávka sily pre vašu pleť.


#test_mineral89 

#recenzia

Príjemné prekvapenie

Kde bolo - tam bolo, prišiel pekný kuriér a priniesol mi Booster Mineral89... Ale pekne po poriadku 🙂


Pekná správička, ktorá ma potešila pred pár dňami bola kozmetická - a to, že som vyhrala testovanie Booster mineral 89 od Vichy. Vravím si výborne, to prišlo vhod, pretože po reklamách na booster, som bola rozhodnutá kúpiť si ho a vyskúšať na svojej pleti, s ktorou to nie je až také idylické.



Moja pleť trpí nedostatkom vody, napriek tomu, že pitný režim mám zodpovedný, mám ju suchú, na nose občas po čistení šupinky, zároveň sa mi stále tvoria vyrážky a to pravidelne. Nie je to žiadna hrôza, ktorá vyžaduje lekára, ale hormonálne výkyvy robia svoje. Preto dobre zvažujem, čo ponúknem svojej pleti. Musím priznať, že sa mi veľmi páčilo balenie Booster Mineral 89. Je v skle, má farebne pútavý dizajn ,modrá až tmavá tyrkysová farba flakónu sa postupne mení do priesvitnej čírej farby a pôsobí luxusne a čisto. Gélové zloženie s bublinkami je už len bodka pre oko 🙂



Vieme, že vizuálne krásne, nemusí byť aj dobré a príjemné, takže som bola zvedavá, čo na booster povie moja pleť. Začala som večerom, nedala som si svoj obvyklý nočný krém, ale len booster... Chcela som vediet ako pleť zareaguje a nechcela som kombinovať... 



Mineral 89 ma prekvapil, gélovité zloženie sa nelepilo, čo vedia často gély robiť, ľahké zloženie, dobre roztierateľné a pomerne rýchlo sa aj vstrebal do pokožky. Očakávala som pnutie, myslela som si, že to mojej pleti stačiť nebude a bude žiadať ešte krém. Na moje prekvapenie nestalo sa, až ráno som si uvedomila, že pleť suchú nemám. Ráno som klasicky ošetrila pleť a opäť použila len booster a po vstrebaní do pokožky som použila make-up... Stačilo. To sa za dva týždne používania nezmenilo. 



Určite zvažujem dokúpiť nejaký ľahký krém Vichy. Booster nemá žiadnu parfumáciu, takže s krémom sa môže s kombinovať a vône sa nebudú nijako prebíjať, čo sa mi veľmi páči, pretože nemám rada krémy, ktoré majú vôňu ako parfém. 



Môj problém, čo sa týka akné však nevyriešil, nezaznamenala som žiadne zlepšenie, alebo rýchlejšie zahojenie. Pokožka pôsobí však vyživenejšia a teším sa na nanášanie boostra, cítim, že pleť mam takú sviežu - nie suchú, ľahká textúra a ako som spomínala za krátky čas môžem riešiť nanášanie make-upu. Okrem toho medzi obočím mám hlbšiu vrásku a musím uznať, že sa zjemnila, uvedomila som si to práve pri nanášaní make-upu, kedy ju mám problém zakryť a tam vidím viditeľné zlepšenie. Páčilo by sa mi, keby vznikol aj krém z radu Mineral 89. Prípadne očný krém, pretože booster nieje vhodný na celú tvár... Respektíve nie na očné okolie. 


Za seba Booster Minera l89 odporúčam a hodnotím pozitívne.

Vyhovuje mi.


#test_mineral89 #recenzia

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster

Keď mi prišla správa od konik_testuje, veľmi som sa potešila, pretože zatiaľ som nemala možnosť nič testovať. A keďže šlo o testovanie kozmetiky, radosť bola dvojnásobná, vzhľadom na to, že sa radím k nežnejšiemu pohlaviu.


Značka Vichy mi bola známa (najmä z televízie), no nevenovala som jej veľmi pozornosť. Vlastne do doby kým som bola vybratá na testovanie, som žiadny výrobok tejto značky nemala možnosť spoznať bližšie. To bol vlastne ďalší dôvod na radosť, keďže som mala možnosť vyskúšať niečo nové, čo som zatiaľ nepoznala.



Ako píše oficiálna stránka Vichy - prípravok MINÉRAL 89 obsahuje 89 % Mineralizujúcej termálnej vody, kyselinu hyalurónovú a 9 ďalších aktívnych látok, ktoré posilňujú prirodzenú obranyschopnosť pleti. Minéral 89 bol navrhnutý tak, aby spĺňal širokú škálu potrieb rôznych typov pleti. Ide o prvý denný booster od Vichy, ktorého cieľom je celkové posilnenie funkcie kožnej bariéry a obrana proti vonkajším agresorom, ktoré zhoršujú kvalitu pleti a spôsobujú stratu hydratácie a jasu. Je vhodný pre akýkoľvek typ pleti. Pre mužov aj ženy. Vďaka jeho účinkom je pleť deň čo deň silnejšia, svieža a vyplnená.


Balíček teda veľmi potešil a po rozbalení krabice od kuriéra ma ihneď oslovil obal tohto malého zázraku. Samotný vonkajší papierový obal napovie o kvalite, no sklenený dávkovač boostra mu len dodáva na príťažlivosti a jednoduché dávkovanie poteší najmä v rannom zhone.


Po prvom použití som ostala príjemne prekvapená, nakoľko konzistencia je veľmi príjemná. Booster sa jednoducho nanáša a rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný pocit, čo je veľké plus, najmä v tomto teplom období.


Druhé veľké plus je to, že na pokrytie celej pokožky tváre mi postačilo ozaj iba pár kvapiek boostra, tým pádom po dvoch týždňoch testovania z fľaštičky takmer neubudlo a pleť si aj napriek tomu vzala to, čo potrebovala a nemala som žiadny suchý pocit a taktiež som nepociťovala ani nepríjemné sťahovanie pokožky.

Booster nemá žiadny nepríjemný zápach, no nemá ani príjemnú vôňu, čo ma trošku sklamalo, pretože mám veľmi rada krémy na tvár s jemnou vôňou, ktorú cítiť aspoň chvíľu.


Po dvoch týždňoch testovania môžem zhodnotiť, že moja pleť je zjednotená a nie sú na nej žiadne červené fľaky, čo je veľkou výhodou, pretože nepoužívam make-up ani krycie krémy, či púdre.


Taktiež mám pocit, že viditeľná vráska na čele, ktorá je mojou súčasťou už niekoľko rokov, sa mierne zjemnila, no nemôžem to 100% potvrdiť, vzhľadom na to, že nemám foto pred a po ,čo ma ozaj veľmi mrzí.


Na záver môžem zhrnúť všetky moje skúsenosti s týmto boostrom do jedného jednoduchého slovíčka – odporúčam 🙂


#test_mineral89 #recenzia

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster

Ahojte maminky, veľmi ma potešila výhra boostru, avšak vo veľmi nevhodnom období, keď mi kožná vypalovala výrastky pod očami, takže sa ospravedlňujem aj za nevhodné fotky ale podmienka bola dokumentovať priebeh testovania. 



Moje pocity počas testovania boli od samého začiatku veľmi príjemné, dobre sa nanáša, nelepí sa, dokonca som ho používala ako podklad pod make up a ani po zákroku neštípal pod očami a rany sa pekne zahojili. Avšak problém s akné veľmi nevyriešil ale to nedávam za vinu boostru, ale skôr mojej pleti a hormónom.



Pleť po nanesení  sa pekne vypla a booster nezanecháva mastný film, fľaštička pôsobí luxusne tam nemám absolútne žiadne výhrady aj to gélové zloženie pôsobí úchvatne. Čo sa týka vône, nejako vôňu popísať neviem, skôr bez parfumu takže to môj žalúdok aj na ráno zvláda bez problémov 🙂


Celkový dojem z používania je veľmi dobrý a plánujem si ho dokúpiť 🙂
Za mňa 99 % áno


#test_mineral89

#recenzia

11 ingrediencií pre zdravšiu pleť- Vichy MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster

Moja materská dovolenka je celkom aktívna. Televízor mám pustený takmer nonstop, keď som doma, ako kulisu. A o novinke od Vichy - MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster som sa dozvedela vďaka tejto mojej kulise. Prvé čo ma zaujalo a donútilo registrovať túto reklamu bolo zdôraznenie, že obsahuje IBA 11 ingrediencií. Mám rada prírodné veci alebo také, ktoré neobsahujú zbytočne veľa chémie. Niektoré kozmetické prípravky z drogeriek majú zloženie dlhé ako pokladničný doklad pri mesačnom nákupe potravín. Takže toto bol fakt, ktorý u mňa zabodoval a vzbudil zvedavosť, aký booster môže byť. A potom už mi len prihralo do karát testovanie na Modrom koníkovi. Nikdy som nič nevyhrala, tak som to len z recesie skúsila, že možno motyka vystrelí - a ona vystrelila!



Ak sa mám v skratke predstaviť, tak mám 29 rokov a stresujúce zamestnanie (rozumej materskú dovolenku) v znečistenom prostredí (rozumej Bratislava). Do toho sa denne maľujem. Myslím, že moja pleť dostáva dosť zabrať. Je zmiešaná so sklonom k akné a na čele mám jednu mizernú vrásku, ktorú fakt neznášam. Aj kvôli nej som bola sama zvedavá na účinky boosteru.


Booster mi prišiel v pondelok a aj keď ho štandartne používam ráno a večer, tak tento pondelok som ho musela vyskúšať hneď. Ako prvé ma zaujala gélová konzistencia, ktorá sa naozaj rýchlo vstrebala do pokožky. Oproti klasickým krémom je to jedno veľké pozitívum, pretože ráno pri časovej tiesni pleť po nanesení boosteru nezostane mastná,čiže hneď môžem pokračovať nanesením krému a následne make-up. 

        

Po pár dňoch používania som cítila takú zvláštnu sviežosť. A aj pokožka sa mi farebne zjednotila tak,že niektoré dni som namiesto make-upu použila len púder a vôbec mi to nevadilo. Ja som Booster kombinovala s CC krémom s OF 50 a raz - dvakrát do týždňa som si spravila večer kávový peeling. Po peelingu bol pocit jemnosti a sviežosti pokožky po nanesení Boosteru asi 10 násobne intenzívnejší. Mala som dokonca nutkanie stále si pokožku chytať, aká bola super🙂

        

Používala som ho denne 2 pumpičky, ktoré som rozotrela na tvár a krk. Vždy si všetko čo si dávam na tvár dávam aj na oblasť krku. A môžem povedať že som neminula ani jednu tretinu z fľaštičky. Ja si myslím, že fľaštička vydrží minimálane 2 mesiace, čo je pre mňa taktiež pozitívum. 



       

Moju vrásku na čele mám stále, a bolo by odvážne tvrdiť, že je menšia, ale možno časom sa Booster aj s ňou popasuje. Čo bolo však počas testovania dokázateľnejšie bolo to, že sa mi menej robili vyrážky, než obyčajne. Neviem, či to je výhradne vďaka Boosteru, ale som tomu rada a teším sa z toho. 

        

V príbalových informáciách bolo spomínané, že pôsobí proti  agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Znečistenie je všade okolo nás, a mne stres a únava na materskej veru nechýbajú, tak prečo s tým niečo nespraviť? Už len táto vedomosť ma donúti si ho kúpiť keď ho miniem. Lebo možno to, že chráni pokožku pred znečistením neuvidím za dva týždne testovania, možno ani za mesiac. Dôležité je to moje presvedčenie,že preto niečo robím, aby som ju ochránila. A vždy to je lepšie ako nedávať si na pleť nič. Treba sa o seba starať, lebo ako moja kozmetička hovorí: "pokožka si všetko pamätá"

       

Ďakujem pekne koníku za možnosť vyskúšať si  Mineral 89 hyaluron Booster. Potešilo ma to a naďalej aj po skončení testovania sa z neho teším. Určite si ho kúpim aj sama a viem, že to budú dobre investované peniaze 🙂. Ja ho odporúčam. 


Lenka


#test_mineral89

#recenzia

Keď už flakón zaujme 🙂

Testovať ďalší výrobok od Vichy mi bol veľkým potešením a samozrejme som od neho mala aj veľké očakávania. Momentálne som na materskej dovolenke avšak presne tie dva týždne testovania boli moje presvadobné takže stres a podobné faktory určite dali mojej pleti riadne zabrať. Zároveň som bola neustále vystavená priamemu a ostrému slnku ktoré zanecháva na pleti tiež svoje stopy a preto je nutné ju o to viac hydratovať.

    Keď som otvorila balíček vravím si " waaw,, . Na obale tohto boostru sa veru marketing vyhral, čisté a priezračné, aj keď pravda, nemusí to hovoriť o kvalite výrobku ale povedzme si otvorene, aj obal predáva. Takže prvé plus je, že na mojej kúpeľňovej poličke to dobre vyzerá. 


Aplikácia na pleť je jednoduchá, vážne stačia 2 kvapky boostru ktoré zabezpečia ľahké rozotretie gélu, gél sa nelepí a rýchlo sa vstrebe. Nezanecháva žiadnu vôňu čo považujem za plus aj keď to niekomu može prísť čudné. Nie každému sa nejaká vôna páčiť a nevadí mu aj keby bola len veľmi jemná. Môj názor je, že ak sa pridá vôňa, pridajú sa ďalšie zbytočné umeliny ...

V popise boostru na obale je že by mal hydratovať pleť. Ja s tým môžem súhlasiť. Po natretí mi nespôsoboval žiadne vypätie pokožky čo nemám rada, takže nebolo nutné použitie žiadneho krému. Krém som si počas týchto 2 týždňov nedávala hlavne preto, aby som zistila čisté účinky boostru. je určený aj na citlivú pleť. Ja ju síce nemám ale myslím si že táto značka kozmetiky je veľmi vhodná pre tento typ pleti / používam aj ich makeup a zadovážila som ho aj sestre s extra citlivou pleťou a iný ani nepoužíva odvtedy. 


Prinášam aj fotku mojej celej pleti pred aj po testovaní. Neviem či su nejake viditeľné zmeny, posúďte samy. Avšak pleť mám na pocit vláčnejšiu a hladšiu. A to mi zatial stačí takto zhodnotiť, lebo ak sa žena cíti dobre tak je to učinok na 100% 🙂


Zmeny vidím len v mojej problémovej oblasti brady, kde sa mi neustále tvoria vyrážky a mám tam zapálené miesta. Po testovaní boostru sa v týchto častiach pleť akoby upokojila a vyrážky vo väčšej miere zmizli.


Po dvojtýždeňovom pravidelnom používaní mi z neho ubudlo tak 2 cm takže flakón zrejme aj vydrží dlhšie.

Za mínus v tomto prípade nemám čo povedať. Zle alebo negatívne účinky na moju zmiešanú pleť nemá, takže je mi vhodný na každodenné použitie a môžem ho odporúčať.


Ja ho používam v kombinácií s úžasným Vichy makeupom a už si brúsim zúbky na nejaký Vichy krém aby som mala z jednej značky komplet starostlivosť.  A ešte foto po aplikácií boostru a nanesení makeupu a paaaaa milý čitatelia.


 #test_mineral89


Vaša Denisa 🙂

Vichy Minéral 89

V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať tento výrobok. Je to moja prvá recenzia, takže sa vopred ospravedlňujem, ak som nepísala v odbornej terminológii blogeriek, ktoré testujú často a veľa. Ale ja som hlavne mama na plný úväzok so 4 deťmi, ešte doplním údaj, mám 41 rokov a  normálnu pleť so začínajúcimi jemnými vráskami okolo očí.



Kedže ja sama som doposiaľ nemala možnosť tuto značku používať o to viac ma testovanie potešilo.  


Už balenie v decentnej sklenenej fľaši vo mne evokovalo že to bude príjemný čas s testovaním. Pumpička zaručuje dokonalé nanášanie a hlavne produkt ostáva stale sterilný, takže je skutočne ,,čistý´". 




1. deň

Po rannom čistení pleti som si naniesla 2 pumpičky a pleť už po prvom nanesení bola hydratovaná, napnutá a vzpružená. Jemná gélová konzistencia s príjemnou textúrou bez parfumácie ma skutočne prekvapila. Večer som samozrejme zažila opäť príjemný pocit na tvári. 


2. deň 

Ráno som si dopriala peeling, po ňom som si naniesla booster a účinok sa tak iba zvýšil. Vstrebal sa do pleti bezo zvyšku, pleť nebola lepkavá, nič nikde neštípalo ani v citlivých očných partiách. Pleť sa naozaj krásne vypla a hydratovala. 


3.deň

Klasika ranná a večerná starostlivosť vždy však ako hlavný produkt booster.




4. deň

S radosťou každý deň po dni aj keď niekedy veľmi rýchlo som si dopriavala starostlivosť s boosterom, no nič iné moja pleť ani nežiadala. Stačilo naozaj ráno a večer 2 malé pumpičky a pleť bola spokojná.


5.-14 .deň

Počas testovania mi dvojičky teplotovali, takže noci boli prebdené, ale vždy ráno som si po nanenesí boosteru dopriala dávku hydratácie a minerálov. Dokonca spomeniem, že mávam často problémy s dotlačenou pleťou po spaní. Za celé dva týždne sa mi to stalo až dnes, ale pleť sa mi vyrovnala po pár minútach. ,,Hotový zázrak." Niekedy som este taká pokrčená cestovala do prácea stalo sa , že aj v práci si  kolegyne všimli moj problém. Takže v skratke hodnotím booster ako super produkt, hlavne pre ženy, ktoré nemajú až tak veľa času na seba,  pretože starostlivosť s ním nezaberie veľa času. Je  priam ideálny, pretože jeho rýchla aplikácia a vstrebateľnosť ako i účinok nemá konkurenciu . Teda u mňa určite. Hodnotím ho ako bombu pre pleť, pretože moju pleť zhydratoval, zjemnil, rozžiaril a dokonca mi zjemnil moje vrásky na čele a v okolí očí.



Teším sa z jeho účinkov a aj na to, že ho môžem používať a dopriavať si aj naďalej. Určite si ho zakupim. Takže moje hodnotenie na záver. Pozitívne samozrejme. Produkt spĺňa to, čo píše v popise o ňom výrobca.


 Krásny deň.

Anna, 41 rokov


#test_mineral89

#recenzia

Keď už flakón zaujme 🙂

Testovať ďalší výrobok od Vichy mi bol veľkým potešením a samozrejme som od neho mala aj veľké očakávania. Momentálne som na materskej dovolenke avšak presne tie dva týždne testovania boli moje presvadobné takže stres a podobné faktory určite dali mojej pleti riadne zabrať. Zároveň som bola neustále vystavená priamemu a ostrému slnku ktoré zanecháva na pleti tiež svoje stopy a preto je nutné ju o to viac hydratovať.

    Keď som otvorila balíček vravím si " waaw,, . Na obale tohto boostru sa veru marketing vyhral, čisté a priezračné, aj keď pravda, nemusí to hovoriť o kvalite výrobku ale povedzme si otvorene, aj obal predáva. Takže prvé plus je, že na mojej kúpeľňovej poličke to dobre vyzerá. 


Aplikácia na pleť je jednoduchá, vážne stačia 2 kvapky boostru ktoré zabezpečia ľahké rozotretie gélu, gél sa nelepí a rýchlo sa vstrebe. Nezanecháva žiadnu vôňu čo považujem za plus aj keď to niekomu može prísť čudné. Nie každému sa nejaká vôna páčiť a nevadí mu aj keby bola len veľmi jemná. Môj názor je, že ak sa pridá vôňa, pridajú sa ďalšie zbytočné umeliny ...

V popise boostru na obale je že by mal hydratovať pleť. Ja s tým môžem súhlasiť. Po natretí mi nespôsoboval žiadne vypätie pokožky čo nemám rada, takže nebolo nutné použitie žiadneho krému. Krém som si počas týchto 2 týždňov nedávala hlavne preto, aby som zistila čisté účinky boostru. je určený aj na citlivú pleť. Ja ju síce nemám ale myslím si že táto značka kozmetiky je veľmi vhodná pre tento typ pleti / používam aj ich makeup a zadovážila som ho aj sestre s extra citlivou pleťou a iný ani nepoužíva odvtedy. 


Prinášam aj fotku mojej celej pleti pred aj po testovaní. Neviem či su nejake viditeľné zmeny, posúďte samy. Avšak pleť mám na pocit vláčnejšiu a hladšiu. A to mi zatial stačí takto zhodnotiť, lebo ak sa žena cíti dobre tak je to učinok na 100% 🙂


Zmeny vidím len v mojej problémovej oblasti brady, kde sa mi neustále tvoria vyrážky a mám tam zapálené miesta. Po testovaní boostru sa v týchto častiach pleť akoby upokojila a vyrážky vo väčšej miere zmizli.


Po dvojtýždeňovom pravidelnom používaní mi z neho ubudlo tak 2 cm takže flakón zrejme aj vydrží dlhšie.

Za mínus v tomto prípade nemám čo povedať. Zle alebo negatívne účinky na moju zmiešanú pleť nemá, takže je mi vhodný na každodenné použitie a môžem ho odporúčať.


Ja ho používam v kombinácií s úžasným Vichy makeupom a už si brúsim zúbky na nejaký Vichy krém aby som mala z jednej značky komplet starostlivosť.  A ešte foto po aplikácií boostru a nanesení makeupu a paaaaa milý čitatelia.


 #test_mineral89


Vaša Denisa 🙂

Príjemné prekvapenie

Kde bolo - tam bolo, prišiel pekný kuriér a priniesol mi Booster Mineral89... Ale pekne po poriadku 🙂


Pekná správička, ktorá ma potešila pred pár dňami bola kozmetická - a to, že som vyhrala testovanie Booster mineral 89 od Vichy. Vravím si výborne, to prišlo vhod, pretože po reklamách na booster, som bola rozhodnutá kúpiť si ho a vyskúšať na svojej pleti, s ktorou to nie je až také idylické.



Moja pleť trpí nedostatkom vody, napriek tomu, že pitný režim mám zodpovedný, mám ju suchú, na nose občas po čistení šupinky, zároveň sa mi stále tvoria vyrážky a to pravidelne. Nie je to žiadna hrôza, ktorá vyžaduje lekára, ale hormonálne výkyvy robia svoje. Preto dobre zvažujem, čo ponúknem svojej pleti. Musím priznať, že sa mi veľmi páčilo balenie Booster Mineral 89. Je v skle, má farebne pútavý dizajn ,modrá až tmavá tyrkysová farba flakónu sa postupne mení do priesvitnej čírej farby a pôsobí luxusne a čisto. Gélové zloženie s bublinkami je už len bodka pre oko 🙂



Vieme, že vizuálne krásne, nemusí byť aj dobré a príjemné, takže som bola zvedavá, čo na booster povie moja pleť. Začala som večerom, nedala som si svoj obvyklý nočný krém, ale len booster... Chcela som vediet ako pleť zareaguje a nechcela som kombinovať... 



Mineral 89 ma prekvapil, gélovité zloženie sa nelepilo, čo vedia často gély robiť, ľahké zloženie, dobre roztierateľné a pomerne rýchlo sa aj vstrebal do pokožky. Očakávala som pnutie, myslela som si, že to mojej pleti stačiť nebude a bude žiadať ešte krém. Na moje prekvapenie nestalo sa, až ráno som si uvedomila, že pleť suchú nemám. Ráno som klasicky ošetrila pleť a opäť použila len booster a po vstrebaní do pokožky som použila make-up... Stačilo. To sa za dva týždne používania nezmenilo. 



Určite zvažujem dokúpiť nejaký ľahký krém Vichy. Booster nemá žiadnu parfumáciu, takže s krémom sa môže s kombinovať a vône sa nebudú nijako prebíjať, čo sa mi veľmi páči, pretože nemám rada krémy, ktoré majú vôňu ako parfém. 



Môj problém, čo sa týka akné však nevyriešil, nezaznamenala som žiadne zlepšenie, alebo rýchlejšie zahojenie. Pokožka pôsobí však vyživenejšia a teším sa na nanášanie boostra, cítim, že pleť mam takú sviežu - nie suchú, ľahká textúra a ako som spomínala za krátky čas môžem riešiť nanášanie make-upu. Okrem toho medzi obočím mám hlbšiu vrásku a musím uznať, že sa zjemnila, uvedomila som si to práve pri nanášaní make-upu, kedy ju mám problém zakryť a tam vidím viditeľné zlepšenie. Páčilo by sa mi, keby vznikol aj krém z radu Mineral 89. Prípadne očný krém, pretože booster nieje vhodný na celú tvár... Respektíve nie na očné okolie. 


Za seba Booster Minera l89 odporúčam a hodnotím pozitívne.

Vyhovuje mi.


#test_mineral89 #recenzia

Booster, čo to je?


Milé dámy, musím sa vám priznať, nikdy som nepočula pojem booster v kozmetike. A čo je to ten Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster? No predsa každodenná dávka sily pre vašu pleť, ale nepredbiehajme a zistime to spolu.



Jedinečná kombinácia Vichy Mineralizujúcej termálnej vody vôbec prvýkrát v koncentrácií 89 % v spojení s kyselinou hyalurónovou prírodného pôvodu.
MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster posilňuje funkciu kožnej bariéry a pôsobí tak proti agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Deň po dni pleť vyzerá viac hydratovaná, tonizovaná a jasnejšia, ako keby žiarila zdravím. To všetko sa môžete dozvedieť o MINÉRAL 89 Hyaluron-Boosteru.


A čo som zistila ja?



Booster už nikdy nebude chýbať v mojej kozmetickej taštičke. Je to denná a nočná starostlivosť. Hneď po prvej aplikácii som pocítila ten úžasný pocit hydratácie. Neverila som, že niečo také existuje. Booster nelepí, nezanecháva mastný filter, super sa rozotiera. Jeho gélové zloženie sa rýchlo vstrebá do pokožky. Jeho zloženie je príjemné a bez parfumu, čo ja osobne veľmi oceňujem. Odporúča sa používať Booster 2x denne - ráno a večer. Mojej pleti to úplne stačilo. Odkedy používam Booster, je moja pleť viditeľne žiarivejšia a jemnejšia na dotyk. Skúsila som používať Booster samostatne bez môjho obľúbeného krému a vôbec mojej pleti krém nechýbal.



Aplikovanie Boostru je veľmi jednoduché. Podľa potreby 1-2 stlačení pumpičky. Ja som používala 2 stlačenia pumpičky. Rovnomerne som si naniesla Booster na pleť. Jemným poklepaním končekmi prstov aktivujete mikrocirkuláciu, čo napomôže k lepšiemu konečnému výsledku. Moja pleť bola jemná, hydratovaná celý deň. Už žiaden pocit suchej, sťahujúcej sa pokožky.



Oceňujem tiež aj 50 ml balenie. Kdeže na aplikáciu stačí také malé množstvo Boosteru, vydrží Vám balenie pomerne dlho. Fľaštička má veľmi výstižné sfarbenie - kombinácia modrej a priezračnej farby, pripomínajúcu vodu. Čo nám určite Vichy aj chce naznačiť, lebo voda hydratuje naše telo a Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster hydratuje našu pleť. Zloženie ma veľmi milo prekvapilo. Minimalistické, čisté zloženie - iba 11 ingrediencií. Bez parfumácie, alkoholu a bez silikónov pre prirodzený pocit. Minimalistické zloženie znižuje alergickú reakciu. Čím viac zložiek, tým väčšia šanca, že vaša pleť bude nežiaduco reagovať. Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster obsahuje kyselinu hyaluronovú. Kyselinu hyaluronovú produkuje telo samo, jej úlohou je naväzovať vodu a tým hydratuje pokožku. Vekom sa však produkuje menej, koža vysychá, pokožka je menej pružná a vznikajú prvé vrásky, preto je Booster ideálny ku každodennému používaniu.


     

S Vichy Minéral 89 Hyaluron-Boosterom určite spomalíte starnutie, viditeľne rozžiarite pleť, hydratujete ju. Hydratovaná pleť stárne oveľa pomalšie.



Po testovaní musím skonštatovať, že moja zmiešaná pleť je krásne zjednotená, bez začervenania. Úžasné hydratovaná, jemnejšia na dotyk a rozjasnená. Ako som už na začiatku spomínala: Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster je každodenná dávka sily pre vašu pleť.


#test_mineral89 

#recenzia

11 ingrediencií pre zdravšiu pleť- Vichy MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster

Moja materská dovolenka je celkom aktívna. Televízor mám pustený takmer nonstop, keď som doma, ako kulisu. A o novinke od Vichy - MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster som sa dozvedela vďaka tejto mojej kulise. Prvé čo ma zaujalo a donútilo registrovať túto reklamu bolo zdôraznenie, že obsahuje IBA 11 ingrediencií. Mám rada prírodné veci alebo také, ktoré neobsahujú zbytočne veľa chémie. Niektoré kozmetické prípravky z drogeriek majú zloženie dlhé ako pokladničný doklad pri mesačnom nákupe potravín. Takže toto bol fakt, ktorý u mňa zabodoval a vzbudil zvedavosť, aký booster môže byť. A potom už mi len prihralo do karát testovanie na Modrom koníkovi. Nikdy som nič nevyhrala, tak som to len z recesie skúsila, že možno motyka vystrelí - a ona vystrelila!



Ak sa mám v skratke predstaviť, tak mám 29 rokov a stresujúce zamestnanie (rozumej materskú dovolenku) v znečistenom prostredí (rozumej Bratislava). Do toho sa denne maľujem. Myslím, že moja pleť dostáva dosť zabrať. Je zmiešaná so sklonom k akné a na čele mám jednu mizernú vrásku, ktorú fakt neznášam. Aj kvôli nej som bola sama zvedavá na účinky boosteru.


Booster mi prišiel v pondelok a aj keď ho štandartne používam ráno a večer, tak tento pondelok som ho musela vyskúšať hneď. Ako prvé ma zaujala gélová konzistencia, ktorá sa naozaj rýchlo vstrebala do pokožky. Oproti klasickým krémom je to jedno veľké pozitívum, pretože ráno pri časovej tiesni pleť po nanesení boosteru nezostane mastná,čiže hneď môžem pokračovať nanesením krému a následne make-up. 

        

Po pár dňoch používania som cítila takú zvláštnu sviežosť. A aj pokožka sa mi farebne zjednotila tak,že niektoré dni som namiesto make-upu použila len púder a vôbec mi to nevadilo. Ja som Booster kombinovala s CC krémom s OF 50 a raz - dvakrát do týždňa som si spravila večer kávový peeling. Po peelingu bol pocit jemnosti a sviežosti pokožky po nanesení Boosteru asi 10 násobne intenzívnejší. Mala som dokonca nutkanie stále si pokožku chytať, aká bola super🙂

        

Používala som ho denne 2 pumpičky, ktoré som rozotrela na tvár a krk. Vždy si všetko čo si dávam na tvár dávam aj na oblasť krku. A môžem povedať že som neminula ani jednu tretinu z fľaštičky. Ja si myslím, že fľaštička vydrží minimálane 2 mesiace, čo je pre mňa taktiež pozitívum. 



       

Moju vrásku na čele mám stále, a bolo by odvážne tvrdiť, že je menšia, ale možno časom sa Booster aj s ňou popasuje. Čo bolo však počas testovania dokázateľnejšie bolo to, že sa mi menej robili vyrážky, než obyčajne. Neviem, či to je výhradne vďaka Boosteru, ale som tomu rada a teším sa z toho. 

        

V príbalových informáciách bolo spomínané, že pôsobí proti  agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Znečistenie je všade okolo nás, a mne stres a únava na materskej veru nechýbajú, tak prečo s tým niečo nespraviť? Už len táto vedomosť ma donúti si ho kúpiť keď ho miniem. Lebo možno to, že chráni pokožku pred znečistením neuvidím za dva týždne testovania, možno ani za mesiac. Dôležité je to moje presvedčenie,že preto niečo robím, aby som ju ochránila. A vždy to je lepšie ako nedávať si na pleť nič. Treba sa o seba starať, lebo ako moja kozmetička hovorí: "pokožka si všetko pamätá"

       

Ďakujem pekne koníku za možnosť vyskúšať si  Mineral 89 hyaluron Booster. Potešilo ma to a naďalej aj po skončení testovania sa z neho teším. Určite si ho kúpim aj sama a viem, že to budú dobre investované peniaze 🙂. Ja ho odporúčam. 


Lenka


#test_mineral89

#recenzia

Príjemné prekvapenie

Kde bolo - tam bolo, prišiel pekný kuriér a priniesol mi Booster Mineral89... Ale pekne po poriadku 🙂


Pekná správička, ktorá ma potešila pred pár dňami bola kozmetická - a to, že som vyhrala testovanie Booster mineral 89 od Vichy. Vravím si výborne, to prišlo vhod, pretože po reklamách na booster, som bola rozhodnutá kúpiť si ho a vyskúšať na svojej pleti, s ktorou to nie je až také idylické.



Moja pleť trpí nedostatkom vody, napriek tomu, že pitný režim mám zodpovedný, mám ju suchú, na nose občas po čistení šupinky, zároveň sa mi stále tvoria vyrážky a to pravidelne. Nie je to žiadna hrôza, ktorá vyžaduje lekára, ale hormonálne výkyvy robia svoje. Preto dobre zvažujem, čo ponúknem svojej pleti. Musím priznať, že sa mi veľmi páčilo balenie Booster Mineral 89. Je v skle, má farebne pútavý dizajn ,modrá až tmavá tyrkysová farba flakónu sa postupne mení do priesvitnej čírej farby a pôsobí luxusne a čisto. Gélové zloženie s bublinkami je už len bodka pre oko 🙂



Vieme, že vizuálne krásne, nemusí byť aj dobré a príjemné, takže som bola zvedavá, čo na booster povie moja pleť. Začala som večerom, nedala som si svoj obvyklý nočný krém, ale len booster... Chcela som vediet ako pleť zareaguje a nechcela som kombinovať... 



Mineral 89 ma prekvapil, gélovité zloženie sa nelepilo, čo vedia často gély robiť, ľahké zloženie, dobre roztierateľné a pomerne rýchlo sa aj vstrebal do pokožky. Očakávala som pnutie, myslela som si, že to mojej pleti stačiť nebude a bude žiadať ešte krém. Na moje prekvapenie nestalo sa, až ráno som si uvedomila, že pleť suchú nemám. Ráno som klasicky ošetrila pleť a opäť použila len booster a po vstrebaní do pokožky som použila make-up... Stačilo. To sa za dva týždne používania nezmenilo. 



Určite zvažujem dokúpiť nejaký ľahký krém Vichy. Booster nemá žiadnu parfumáciu, takže s krémom sa môže s kombinovať a vône sa nebudú nijako prebíjať, čo sa mi veľmi páči, pretože nemám rada krémy, ktoré majú vôňu ako parfém. 



Môj problém, čo sa týka akné však nevyriešil, nezaznamenala som žiadne zlepšenie, alebo rýchlejšie zahojenie. Pokožka pôsobí však vyživenejšia a teším sa na nanášanie boostra, cítim, že pleť mam takú sviežu - nie suchú, ľahká textúra a ako som spomínala za krátky čas môžem riešiť nanášanie make-upu. Okrem toho medzi obočím mám hlbšiu vrásku a musím uznať, že sa zjemnila, uvedomila som si to práve pri nanášaní make-upu, kedy ju mám problém zakryť a tam vidím viditeľné zlepšenie. Páčilo by sa mi, keby vznikol aj krém z radu Mineral 89. Prípadne očný krém, pretože booster nieje vhodný na celú tvár... Respektíve nie na očné okolie. 


Za seba Booster Minera l89 odporúčam a hodnotím pozitívne.

Vyhovuje mi.


#test_mineral89 #recenzia

Booster, čo to je?


Milé dámy, musím sa vám priznať, nikdy som nepočula pojem booster v kozmetike. A čo je to ten Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster? No predsa každodenná dávka sily pre vašu pleť, ale nepredbiehajme a zistime to spolu.



Jedinečná kombinácia Vichy Mineralizujúcej termálnej vody vôbec prvýkrát v koncentrácií 89 % v spojení s kyselinou hyalurónovou prírodného pôvodu.
MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster posilňuje funkciu kožnej bariéry a pôsobí tak proti agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Deň po dni pleť vyzerá viac hydratovaná, tonizovaná a jasnejšia, ako keby žiarila zdravím. To všetko sa môžete dozvedieť o MINÉRAL 89 Hyaluron-Boosteru.


A čo som zistila ja?



Booster už nikdy nebude chýbať v mojej kozmetickej taštičke. Je to denná a nočná starostlivosť. Hneď po prvej aplikácii som pocítila ten úžasný pocit hydratácie. Neverila som, že niečo také existuje. Booster nelepí, nezanecháva mastný filter, super sa rozotiera. Jeho gélové zloženie sa rýchlo vstrebá do pokožky. Jeho zloženie je príjemné a bez parfumu, čo ja osobne veľmi oceňujem. Odporúča sa používať Booster 2x denne - ráno a večer. Mojej pleti to úplne stačilo. Odkedy používam Booster, je moja pleť viditeľne žiarivejšia a jemnejšia na dotyk. Skúsila som používať Booster samostatne bez môjho obľúbeného krému a vôbec mojej pleti krém nechýbal.



Aplikovanie Boostru je veľmi jednoduché. Podľa potreby 1-2 stlačení pumpičky. Ja som používala 2 stlačenia pumpičky. Rovnomerne som si naniesla Booster na pleť. Jemným poklepaním končekmi prstov aktivujete mikrocirkuláciu, čo napomôže k lepšiemu konečnému výsledku. Moja pleť bola jemná, hydratovaná celý deň. Už žiaden pocit suchej, sťahujúcej sa pokožky.



Oceňujem tiež aj 50 ml balenie. Kdeže na aplikáciu stačí také malé množstvo Boosteru, vydrží Vám balenie pomerne dlho. Fľaštička má veľmi výstižné sfarbenie - kombinácia modrej a priezračnej farby, pripomínajúcu vodu. Čo nám určite Vichy aj chce naznačiť, lebo voda hydratuje naše telo a Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster hydratuje našu pleť. Zloženie ma veľmi milo prekvapilo. Minimalistické, čisté zloženie - iba 11 ingrediencií. Bez parfumácie, alkoholu a bez silikónov pre prirodzený pocit. Minimalistické zloženie znižuje alergickú reakciu. Čím viac zložiek, tým väčšia šanca, že vaša pleť bude nežiaduco reagovať. Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster obsahuje kyselinu hyaluronovú. Kyselinu hyaluronovú produkuje telo samo, jej úlohou je naväzovať vodu a tým hydratuje pokožku. Vekom sa však produkuje menej, koža vysychá, pokožka je menej pružná a vznikajú prvé vrásky, preto je Booster ideálny ku každodennému používaniu.


     

S Vichy Minéral 89 Hyaluron-Boosterom určite spomalíte starnutie, viditeľne rozžiarite pleť, hydratujete ju. Hydratovaná pleť stárne oveľa pomalšie.



Po testovaní musím skonštatovať, že moja zmiešaná pleť je krásne zjednotená, bez začervenania. Úžasné hydratovaná, jemnejšia na dotyk a rozjasnená. Ako som už na začiatku spomínala: Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster je každodenná dávka sily pre vašu pleť.


#test_mineral89 

#recenzia

Príjemné prekvapenie

Kde bolo - tam bolo, prišiel pekný kuriér a priniesol mi Booster Mineral89... Ale pekne po poriadku 🙂


Pekná správička, ktorá ma potešila pred pár dňami bola kozmetická - a to, že som vyhrala testovanie Booster mineral 89 od Vichy. Vravím si výborne, to prišlo vhod, pretože po reklamách na booster, som bola rozhodnutá kúpiť si ho a vyskúšať na svojej pleti, s ktorou to nie je až také idylické.



Moja pleť trpí nedostatkom vody, napriek tomu, že pitný režim mám zodpovedný, mám ju suchú, na nose občas po čistení šupinky, zároveň sa mi stále tvoria vyrážky a to pravidelne. Nie je to žiadna hrôza, ktorá vyžaduje lekára, ale hormonálne výkyvy robia svoje. Preto dobre zvažujem, čo ponúknem svojej pleti. Musím priznať, že sa mi veľmi páčilo balenie Booster Mineral 89. Je v skle, má farebne pútavý dizajn ,modrá až tmavá tyrkysová farba flakónu sa postupne mení do priesvitnej čírej farby a pôsobí luxusne a čisto. Gélové zloženie s bublinkami je už len bodka pre oko 🙂



Vieme, že vizuálne krásne, nemusí byť aj dobré a príjemné, takže som bola zvedavá, čo na booster povie moja pleť. Začala som večerom, nedala som si svoj obvyklý nočný krém, ale len booster... Chcela som vediet ako pleť zareaguje a nechcela som kombinovať... 



Mineral 89 ma prekvapil, gélovité zloženie sa nelepilo, čo vedia často gély robiť, ľahké zloženie, dobre roztierateľné a pomerne rýchlo sa aj vstrebal do pokožky. Očakávala som pnutie, myslela som si, že to mojej pleti stačiť nebude a bude žiadať ešte krém. Na moje prekvapenie nestalo sa, až ráno som si uvedomila, že pleť suchú nemám. Ráno som klasicky ošetrila pleť a opäť použila len booster a po vstrebaní do pokožky som použila make-up... Stačilo. To sa za dva týždne používania nezmenilo. 



Určite zvažujem dokúpiť nejaký ľahký krém Vichy. Booster nemá žiadnu parfumáciu, takže s krémom sa môže s kombinovať a vône sa nebudú nijako prebíjať, čo sa mi veľmi páči, pretože nemám rada krémy, ktoré majú vôňu ako parfém. 



Môj problém, čo sa týka akné však nevyriešil, nezaznamenala som žiadne zlepšenie, alebo rýchlejšie zahojenie. Pokožka pôsobí však vyživenejšia a teším sa na nanášanie boostra, cítim, že pleť mam takú sviežu - nie suchú, ľahká textúra a ako som spomínala za krátky čas môžem riešiť nanášanie make-upu. Okrem toho medzi obočím mám hlbšiu vrásku a musím uznať, že sa zjemnila, uvedomila som si to práve pri nanášaní make-upu, kedy ju mám problém zakryť a tam vidím viditeľné zlepšenie. Páčilo by sa mi, keby vznikol aj krém z radu Mineral 89. Prípadne očný krém, pretože booster nieje vhodný na celú tvár... Respektíve nie na očné okolie. 


Za seba Booster Minera l89 odporúčam a hodnotím pozitívne.

Vyhovuje mi.


#test_mineral89 #recenzia