icon

3D/4D ultrazvuk MUDr. Rozprávka

zuza.na
31. máj 2012

Ahojte mamičky, neviete náhodou za akú cenu vykonáva Dr. Rozprávka 3D/4D ult. v KE ? Na internetovej stránke Gynea.sk som žiadnu cenu nenašla.... Tiež by som sa chcela opýtať na vaše názory, priebeh vyšetrenia, spokojnosť s prístupom, atď.. 🙂 Ďakujem 😉

janusa01
31. máj 2012

@zuza.na no ja som bola na 4D u rozpravku stalo to cez 100e bolo to fajn,ale s odstupom casu sa mi to videlo dost drahe.pri druhom si uz nedam asi.

lialucia
1. jún 2012

@zuza.na Ja som bola v 16.týždni u Rozprávku, zobral síce 100 eur ale, nám to stálo za tie peniaze, lebo sme mali zlý výsledok na riziko rázštepu v double teste a ešte v ten deň ako som sa dozvedela výsledok sme mu volali a prišiel na štvrtú poobede v piatok. Sono mi robil skoro hodinu, ukazoval nám, že je všetko v poriadku, že on tam nevidí žiadny rázštep, maličkého pekne prešiel od hlavičky až po nôžky. Boli sme spokojní, lebo nás upokojil, že máme zdravé bábo. Máme dvd a fotky.

janusa01
2. jún 2012

@lialucia tak to mas pravdu ked ma niekto podozrenie na nieco zle tak jasne sa to oplati aj za viac penazi.ja som tiez nelutovala ,ale videla som aj lepsie spracovanie 4D a za menej penazi tak preto. 🙂

33tina33
20. jún 2012

no mne robil prvé 3D zadarmo, ale o tyzden mam isť na odbery a 4D tak aspon viem kolko si mam pripravit do peňaženky 🙂 a na tom 4D bol s vami aj manžel??? nemal Rozprávka s tým problém?

33tina33
20. jún 2012

@janusa01 no mne robil prvé 3D zadarmo, ale o tyzden mam isť na odbery a 4D tak aspon viem kolko si mam pripravit do peňaženky emoticon a na tom 4D bol s vami aj manžel??? nemal Rozprávka s tým problém?

janusa01
20. jún 2012

@33tina33 ano boli sme vsetci dokonca aj svokra.nebol proti sak bodaj by bol ked tolko penazi zobral 🙂 samozrejme bez dokladu 🙂))

erickka11
Odpoveď bola odstránená
33tina33
6. aug 2012

stalo sa vám niekomu, že Vám dr. ozprávka zle urcil pohlavie???

anickaa23
14. jan 2019

Dobry den tuhulky ☺☺ chcela by som sa spitat poradili by ste my dobreho doktora na 3D sono? Pred rokom som.bola v Michalovciach a uplne vsetko zle my povedal na tolko ze.malicka mala tolko vrodenich chyb ze my zomrela poradte my dobreho doktora na 3D Dakujem