3D/4D ultrazvuk MUDr. Rozprávka
Ahojte mamičky, neviete náhodou za akú cenu vykonáva Dr. Rozprávka 3D/4D ult. v KE ? Na internetovej stránke Gynea.sk som žiadnu cenu nenašla.... Tiež by som sa chcela opýtať na vaše názory, priebeh vyšetrenia, spokojnosť s prístupom, atď.. 🙂 Ďakujem 😉
@zuza.na Ja som bola v 16.týždni u Rozprávku, zobral síce 100 eur ale, nám to stálo za tie peniaze, lebo sme mali zlý výsledok na riziko rázštepu v double teste a ešte v ten deň ako som sa dozvedela výsledok sme mu volali a prišiel na štvrtú poobede v piatok. Sono mi robil skoro hodinu, ukazoval nám, že je všetko v poriadku, že on tam nevidí žiadny rázštep, maličkého pekne prešiel od hlavičky až po nôžky. Boli sme spokojní, lebo nás upokojil, že máme zdravé bábo. Máme dvd a fotky.
no mne robil prvé 3D zadarmo, ale o tyzden mam isť na odbery a 4D tak aspon viem kolko si mam pripravit do peňaženky 🙂 a na tom 4D bol s vami aj manžel??? nemal Rozprávka s tým problém?
Dobry den tuhulky ☺☺ chcela by som sa spitat poradili by ste my dobreho doktora na 3D sono? Pred rokom som.bola v Michalovciach a uplne vsetko zle my povedal na tolko ze.malicka mala tolko vrodenich chyb ze my zomrela poradte my dobreho doktora na 3D Dakujem

@zuza.na no ja som bola na 4D u rozpravku stalo to cez 100e bolo to fajn,ale s odstupom casu sa mi to videlo dost drahe.pri druhom si uz nedam asi.