icon

3D sono v Žiari nad Hronom. Skúsenosti?

andrea_robko
3. feb 2011

ahojte chcem sa opytat ,neboli ste niekto na 3d v Ziari?ja som sa objednala teraz ,objednali ma na 20.tt a mam obavy,ci to nie je priskoro...prosim napiste mi ak mate skusenost dakujem 😵

ela2710
3. feb 2011

@andrea_robko ahoj v zh je uz 4D, nie je to skoro, keby si sla neskor, nebolo by vidiet cele male, ja som bola v 22.tt ale bol otoceny na bok, tak som bola aj 24.tt ale tiez bol otoceny,no dala som si ho nahrat aj tak 🙂 je to krasne cd, stoji okolo 30 eur, keby sa dalo isla by som aj ja v 20.tt ale mali uz plno

andrea_robko
autor
3. feb 2011

@ela2710 jej tak sa teším teda 🙂 a bolo vidiet už aj pohlavie?
už sa neviem dočkať...dakujem za odpoved 😀

ela2710
3. feb 2011

@andrea_robko pohlavie...hm mne moja gynekologicka povedala, ze caakm chlapceka uz v 16.tt, na 4-D sone mi povedali, ze je to dievcatko, na 4D som bola 2-krat a dvakrat mi povedali, ze dievcatko, no v 32.tt mi moja gynekologicka povedala, ze je to jasny chlapec a ze nechape aky ,, odbornik" pri tom sedel 🙂 a mam chlapceka, takze na to sa netreba velmi spoliehat, ale uz sa daju kupit v lekarni take testy, podobne ako tehotenske, ktore urcuju pohlavie 🙂

andrea_robko
autor
3. feb 2011

@ela2710 no tym testom moc neverim ,tak to by som necakala ze na 4d sone ti povedali opak 😖 tak uz comu ma clovek verit och joj 😒 teraz si ma sklamala :( moja doktorka ma take zastarale sono,ze sa asi vazne dozviem az ked porodim.... 😀

andrea_robko
autor
3. feb 2011

@ela2710 a ako sa volal ten dr ,co ti povedal,ze to bude dievcatko ? 😝

ela2710
3. feb 2011

@andrea_robko ten co mi bol aj pri porode, pan dr. Zeliznak 🙂 ale pri porode bol skvely, naozaj profesionalny pristup, nemala som lahky porod, hoci trval len 30 minut, ale doktor aj sestricky boli skvele 🙂

ela2710
3. feb 2011

@andrea_robko mne ale tie testy vysli 😉

andrea_robko
autor
3. feb 2011

@ela2710 tak to je ironia 😀 by som mu povedala,ze tu mate to dievcatko 🙂 😉 😀
no a ako sa volal ten test a kolko stal?

miriamab
1. mar 2011

@andrea_robko ahoj, kolko ta vyslo 3D v ziari?

andrea_robko
autor
2. mar 2011

@miriamab ahoj,uz som tam bola 2x,ale este som nic neplatila,lebo babatko bolo este moc male....ale doktor povedal,ze to stoji 33eur

miriamab
2. mar 2011

vdaka. a v kolkom tyzdni ti kazal prist?

baklik
19. sep 2011

ahojte, co sa tyka 4D v ZH, tak co ja viem, natocia vam video - cisto bez nejakeho komentara. videla som video kamaratky a skutocne bolo niekedy tazko identifikovatelne, co kde je. a doktor odmietol komentovat. nebol vraj ochotny pozriet ani pohlavie, ani prekontrolovat dieta. vraj na to je gynekolog, ku ktoremu chodite na prehliadky. takze ja som po tejto jej skusenosti tam ani nesla, boli sme na 4D v BB, kde to sice nestoji 33 eur, ale 45 eur, ale viem, za co som platila - vysetril cely plod, pozrel pohlavie, nakrutil kratke video a niekolko fotiek na CD + asi 3 ks vytlacil.
takze ak si chcete usetrit sklamanie, ani tam nechodte, nestoji to za to. v BB to bolo u MUDr. Fruhwalda a bolo to fajn.

ela2710
29. mar 2012

@baklik som prekvapena, ze si mala taku zlu skusenost, mne sice na 4D zle urcili pohlavie babatka, no lekar bol velmi mily, komentoval cely ultrazvuk, ukazal kde su uska, nozicky, rucicky, kolienka, stehna, dokonca aj zadocek bolo vidno 😀 ja som bola v ZH zo sonom spokojna a planujem sem ist aj teraz...

baklik
29. mar 2012

@ela2710 nie ja, ale kolegyna. a nechapem ako na 4D mozu zle urcit pohlavie babatka - bud ho vidim na 100 % alebo poviem, ze babatko nie je vhodne natocene. presne nad takymito gynekologmi sa pozastavoval aj Dr. Fruhwald. mne povedal, ze je to chlap ako buk a este niekolko-krat to zopakoval a ze je to 100 %, nemam nic ruzove kupovat. a tak aj bolo 🙂
no ja by som tam uz po takejto tvojej skusenosti duplom nesla. ale vsak ty vies....

ela2710
29. mar 2012

@baklik ale zas to pohlavie pre mna nebolo az take dolezite 🙂 a ani teraz na tom nezalezi, mne slo skor o peknu pamiatku, mam krasne natocene dvd, kde je maleho velmi pekne vidno a to je pre mna podstatne

baklik
29. mar 2012

@ela2710 tak fajn, ked nebolo. pre mna bolo - aj preto, aby som si postupne vedela kupovat vybavicku.
no sakra by ma stvalo, keby som si nakupila ruzove satocky a podobne vecicky a nakoniec by z toho bol chalan... 🙄

ela2710
30. mar 2012

@baklik mna by to nestvalo, ja mam dost veciciek aj pre chalana aj pre babu 🙂 a co kupim, tak to uz len take neutralne vecicky a v ZH sa vraj 4D uz zrusilo, dnes som tam volala, ale neslubujem si od tohto sona nikde 100% urcenie pohlavia, ja sa rovnako tesim aj na chlapceka, aj na dievcatko, len nech to uz rychloi ujde 😀

baklik
30. mar 2012

@ela2710 tak to nic moc, ked uz aj toto tu zrusili.... 🙄

radka1710
20. okt 2012

ahojte chcela by som sa opytat od ktoreho tyzdna je najvhodnejsie ist na 3D sono aby to nebolo priskoro???som sice len v piatom tyzdni ale som uz nedockava pretoze je to nase prve babatko:Ddakujem

radka1710
21. okt 2012

@ela2710 chcem sa opytat to vazne sa v ZH zrusilo to 4D sono???kede je tu najblisie nejake dalsie aj 3Dsono???Ď

elikuk
14. dec 2012

Ahojte! Ja som tiež počula, že sa v ZH zrušilo 4D, ale ja som bola vo Zvolene u dr. Šestinu a ten bol skvelý. Všetko mi ukázal okomentoval, aj pohlavie hneď pozrel a hlavne, čo pre mňa bolo najdôležitejšie, skontroloval celého človiečika od hlavy k pätám. zaplatila som 30 euro + 2 eurá za zistenie pohlavia ( a toho pipíša tam bolo nádherne vidieť, takže nechápem ako sa niekto na 4D môže zmýliť, keď to tam je fakt super vidieť).

wawrita
3. jan 2017

@elikuk mozes mi dat prosim kontakt na dr. Šestinu ?

elikuk
3. jan 2017

@wawrita Ahoj, v telefóne ho už nemám, tak som skúsila na nete, ale našlo mi lne Revúcu. Je možné, že odišiel do Revúcej, žiadne iné info nemám. Mrzí ma to.

wawrita
4. jan 2017

@elikuk ok dik

darinkazv
6. apr 2017

@wawrita sestina sa uz cca 3roky dozadu vratil do Revucej.V Zv uz nie je.Pocula som,ze aj do Vrutok chodi robit,ale to neviem naisto.