3D ultrazvuk u MUDr. Dankovčíka

luboslawka
30. sep 2015

Cawte babulky.Som v 21tt dnes sme boli na 3d v Ke pri Dankovcikovi.Chvalabohu je vsetko ok lenze nemame ani jednu pamiatkovu fotku pretoze mala bola v krbku a tak jej nebolo vidno tvaricku.Len trosku licko....som z toho smutna.V ktorom tt sa da este navstivit 3d?ale chcela by som len foto uz nie vysetrenie.Da sa vobec nieco take?

nanka3
30. sep 2015

blahozelam k zdravemu babu, podla mna je najdolezitejsie, ze je dieta zdrave, co na tom, ze nemas fotku, ved budes mat po porode, ale ak by si velmi chcela, tak aj v 30tt. sa robi sono, a je na tebe, ci opat 3D...

luboslawka
autor
30. sep 2015

Dakujem velmi pekne 🙂 tesim sa a mam nato rovnaky nazor ako Ty....len doma to nejak nevedia pochopit...vraj take drahe vysetrenie(50e)a nemam ani foto...tak ma to trosku zaskocilo...lebo co by som mala napr.z toho ze by som mala foto keby bola mala chora??no nie?

nanka3
1. okt 2015

@luboslawka jasne, inak, ja som bola v Myslave u Janovskeho (myslim, 35ecok som platila) a co mi porobil foto v 21tt (ani neviem kolko, ale bolo ich dost, ale mnohe sa opakovali, alebo tam bola len rucka, nozka, srdce, ale tvaricka takmer vobec, skor jedno videjko bolo celkom mile) ale vobec to neboli take pekne 3D foto, ako na ich plagatoch, alebo ako tie, co vidis na nete, poviem pravdu, ani neviem, kde ich mam, pre mna fotky vobec neboli dolezite, ved neboj, na dieta sa napozeras a nafotis, ked sa narodi, aj ked pofotit moju moju uz 13-mesacnu certicu, ktora sa prave hra na DJ-a obsluhuje radio 😀 je narocne 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre