5 dní ma trápi upchatý nos a nádcha

lujzinka000
12. mar 2018

Ahojte maminky , uz piaty den ma trapi nadcha a upchaty nos ,vobec sa neviem nadychnut , som v 15.tt a v lekarni mi povedali ze kvapky ako su otrivin ,nasivin, apod. Nemozem , dali mi len sprej do nosa quix to je nejaka solna voda , ktora mi ale vobec nezabrala, skusala som sa aj naparovat a nic. Vcera som si zo zufalstva strekla jeden krat otlynth a hned mi zabral,no bojim sa o miminko. Videla som , ze tu uz niekedy davno bola takato tema ale chcela by som.nieco sucasnejsie. Za vsetky rady vam budem moc vdacna 🙂

belllinka
12. mar 2018

Mne gynekolog povedal, ze ked si uz musim dat sprej, tak Muconasal plus. Alebo si kup nasivin pre babatka, je uplne slaby, ale mozno ti zaberie.

mimac
12. mar 2018
meesha
12. mar 2018
maminuska
12. mar 2018

neviem dievčatá ,mám 5 tehotenstiev za sebou , a pri 4 som úplne v pohode používala Olynt. Deti zdravé , pohodové a tehotenstvá prebiehali bez nejakých komplikácii. Niektoré veci netreba preháňať.

maminuska
12. mar 2018

@lujzinka000 ja som v poslednom tehotenstve ( syn má 3 mesiace )mala asi4krát riadnu nádchu . Užívala som normálne Olynt.

katulienkax
12. mar 2018

Tie babatkovske su pre dospelých o ničom, to zbytočne vyhodíš peniaze. Este ak mozem poradiť, dostať sprej Vincentka, to je lepsie ako tie soľné spreje, skus.

babucika
12. mar 2018

@lujzinka000 Pinosol môžu tehotne aj dojciace ženy a je dosť silný,teda aromaticky

cecilia68
12. mar 2018

@lujzinka000 Kľudne si daj aj Nasivin, alebo Olynth...nič sa ti nestane, ani bábätku...netreba čítať všetky blbosti na nete,lebo sa z toho zblázniš (netreba užívať dlhšie ako 7 dní)

belllinka
13. mar 2018

@katulienkax babatkovske su o nicom?? Skor vincentka, ved to je iba obycajna mineralna voda, cim jej uvolni nos?

evelyn145
13. mar 2018

vincentka sprej, nakrajana cibula, co najblizsie k hlave cez noc alebo aj cibulove ponosky(info google)

meesha
13. mar 2018

@belllinka vincentka štěpí hleny, dezinfikuje, regeneruje, ale nezmenšuje otok (stejne tak to neoplaskne po pinosolu), nasivin hlavne oplaskava sliznice, ale ta koncentrace v detskem dospělému nemusi stacit. Pokud je treba to opravdu procistit, dala bych normalni nasivin a vincentku. Vsak toho do sebe nelekeme hektolitry dvacet měsíců 😏

katulienkax
19. mar 2018

@belllinka no veď ja som tomu neverila, ale pomohla🙂 ale ja som mala dlhodobý problem s nosom, jednoducho Nasivin som musela vysadiť, ten sa nesmie dlho, lebo by som si narobila horšie, preto som potom skusala vincentku. A tie detske som skusala tiez a nato aby zabrali som si musela stretnut minimálne 10 krat co sa ale už rovná koncentrácii dospelackej.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre