icon

Absolvovali ste prvotrimestrálny skríning?

havefaith
5. apr 2013

Dobrý deň milé tehulky a maminky,

chcela by som Vás pekne poprosiť o Vaše názory a skúsenosti s týmto screeningom. Bol Vám odporúčaný? Absolvovali ste ho? Poprípade kde a ako to prebiehalo? Koľko ste zaň platili? Ja som z Košíc, snáď sa nájde nejaká mamička so skúsenosťami práve z KE? Ale vopred ďakujem za všetky reakcie. 🙂

Strana
z2
lillysweet
30. jún 2018

@megynka20 Tak nech to dobre dopadne, ja som bola na Roosveltovej v utorok, fotku mi dali, za výsledky mám volať po týždni.. a povedali mi, že na 80% chlapec, tak uvidíme neskôr či sa to potvrdí :D

megynka20
2. júl 2018

@lillysweet jej no super 🙂ja idem teraz v piatok,tiez na roosveltovu,trosku sa aj bojim ale hadam vsetko bude ok,chce ist so mnou aj priatel 🙂

bobricek1979
2. júl 2018

@mambba ahoj mohla by som aj ja poprosiť kontakt a kde to je môžeš mi popísať som z iného mesta a u nás sa to nerobí, ďakujem k tvojmu linku sa neviem dostať.

lillysweet
5. júl 2018

@megynka20 Určite bude všetko ok, my sme boli tiež spolu s priateľom, najmä kvôli nemu som chcela ísť, nech vidí aj on, že čo sa tam deje 🙂 pekne bolo všetko vidieť - pršteky, otvárajúcu sa pusinku, srdiečko, všetko vlastne ❤

zuji
10. sep 2018

@lacibo ahoj ; to sono v 12 tt ti robil vaginalne či už cez brucho ? Vďaka lebo chcem zobrať aj muža tak preto sa pytam Ďakujem

lacibo
11. sep 2018

@zuji cez brucho,môže sa stať, že sa pôjdeš aj dva krát prejsť po schodoch, aby sa bábo tak otočilo, aby všetko vyšetril..na tri krát mi robil sono..nám sa to stalo, ale je to v pohode..viacerí to tak mali.., kľudne zober aj muža, dr sa s vami porozpráva..je uvoľnený a príjemný..

zuji
12. sep 2018

@lacibo ďakujem za odpoveď 🙂)

ewinka
27. dec 2018

@lillysweet prosim Vas, kde je cca. ta Roosveltova v KE?

lillysweet
19. feb 2019

@ewinka už ste si to možno zistili, nedaleko Auparku, max 5 min. pešo.

ewinka
19. feb 2019

@lillysweet ano, ale dakujem Vam velmi pekne 😊

Strana
z2