Aj vy máte negatívnu skúsenosť so sanatóriom Koch?
ahojte, bola som na 3d ultrazvuku v sanatoriu Koch, ako ich nepacientka. odhliadnuc od toho, ze som sa nemohla dovolat, nakoniec ma objednali, udajne to bude stat 64 eur. ked sme dosli na miesto (v 28tt, cize neskuor uz by sa to nedalo), oduta pani na recepcii ani nepozdravila, ale to by sme zvladli, ale zavalila, ze my si teda zaplatime 100 eur a ze menili cennik a ona za to nemouze apod.
tak sme vycalovali 2x tolko co inde a za 15 min bolo po uzv, uplny standard, nic naviac. rozhodnutie, ci ku nim ist rodit, kedze maju v ucte viac lekara ako pacienta (vid napr. neexistujuce parkingy pre pacientov) je jasne - nie. mate niekto lepsie skusenosti?
foto bolo take monstrozne ako vsetky fota z 3D 🙂 urcite sme nedostali nic navyse. tak dufam, ze aspon porod tam bude stat za to, ja tam nejdem, lebo uz som dohodnuta inde.
Ahojte, tak ja tam idem o týždeň tak som zvedavá. Poslala ma tam moja gyn. tak som zvedavá či tá cena bude inšia ako mi povedala. Ja síce nejdem na ult. , ale veľmi mi to vychválila 😉

nie🙂a to som pacientka kocha🙂inak je to dost nefer takto menit podmienky a ja som pocula, ze nepacientky tam platia 80 eur, takze ktovie co vam vlastne zauctovali...a ake boli foto z 3D?