icon

Aká je výška sliznice, ak je zahniezdený gestačný vačok?

dyrberg
22. jan 2012

ahoj viete mi niekto poradit aka je vyska sliznice ak je uz zahniezdeny gestacny vacok ? mne lekar nameral 18mm a vidi v maternici bud gestacny vacok alebo dutinku domaci test mam negativny.menstruacia mi meska 2 dni co je podozrive u mna.dakujem pekne

Strana
z2
queen16
15. aug 2020

Prosim poradte mi. Bola som v nemocnici s tym ze som mala bolesti v podbrusku pred 3 mesiacmi som potratila, robili mi sono videli tam dutinku poslednu mestruaciu som mala 17júla.. Povedali ze som asi tehotna krv mi nebrali menzes meska 3 dni robila som si test ClearBlue bol negativny. Mal niekto nieco podobne idem sa zblaznit🤔🙄

lillyd
5. mar 2023

Baby, 9 dni pred MS som mala výšku sliznice 7,15mm. Doktor povedal, že podľa neho MS dostanem o 2 možno až o 3 týždne. Je šanca že môžem byt tehotná?

dominikachnapekova
17. jún 2023

Ahoj baby dnes som bola u lekára robila som si test tehotenský dva dni pred ms digitálny test my ukázal 1-2 dnes my doktorka podľa tehotenskej kalkulačky povedala že je to 4+3 keďže som pred 3 mesiacami potratila bábätko spoltáne mal som strach išla som doktorke a tá my povedala že ešte nieje nič na sone vidno že sliznica tam je meškajú my teraz kramy 3 dni robila som si tri testy a každý jeden bol poizitivny lekárovi ma ísť až 27 mám sa báť ?

sagittka
9. dec 2025
@dominikachnapekova

Ahoj baby dnes som bola u lekára robila som si test tehotenský dva dni pred ms digitálny test my ukázal 1-2 dnes my doktorka podľa tehotenskej kalkulačky povedala že je to 4+3 keďže som pred 3 mesiacami potratila bábätko spoltáne mal som strach išla som doktorke a tá my povedala že ešte nieje nič na sone vidno že sliznica tam je meškajú my teraz kramy 3 dni robila som si tri testy a každý jeden bol poizitivny lekárovi ma ísť až 27 mám sa báť ?

@dominikachnapekova ahoj bola si nakoniec tehotna?

Strana
z2