icon

Aké železo sa podáva v tehotenstve?

klody1010
30. aug 2011

tablety boli take sulcove dvojfarebne.diky za odpovede 🙂

Strana
z2
adela1205
7. júl 2017

@katarinakuc
Ahojte. Kolko tabliet denne ste užívala? A uživala ste ho na lačno?🙂 ďakujem za odpoveď

sofinkom
6. mar 2018

Ahojte , chcem sa aj ja s vami podelit o moju skusenost. V tehotenstve som vyskusala maltofer a aj ferrofolgamu, po oboch liekoch mi bolo zle, mala som neskutocnu zapchu a krce ale povedala som že to nejako vydrzim, sem-tam som to vysadila ( ked som uz naozaj nevedela vydrzat ) , co bolo ale naozaj horsie je že sa mi za 2trimestre hladiny vobec neupravili , mozno aj preto , že ma nikto neupozornil ako vplyva strava na vstrebavanie zeleza, jedla som vela vlakniny aby som potlacila zapchu avsak vela vlakniny zhorsuje vstrebavanie zeleza, nikto ma nato neupozornil. Po prirodzenom porode som sa dostavala z anemie asi rok. Teraz vsak pri druhom tehotenstve , uživam Globifer forte, je to nejaky nový produkt na SK , moj gyn mi ho dal s tym že vstrebavanie bude omnoho lepsie a bez zapchy. Velmi som bola skepticka ale musim povedat , že naozaj ziadne nevolnosti a pri prvom kontrolnom odbere hladiny vyssie, takze ak mate problemy so zelezom urcite si kupte Globifer, odporucam ho naozaj vsade lebo mne ulahcil druhe tehotenstvo neuveritelne.

barboranovotna
28. mar 2018

Ahojte, tiež musím s vami zdielať moje skúsenosti s nedostatkom železa v tehotenstve. Už pri prvom tehotenstve som mala problémy s hodnotami železa v krvi a na odporúčania lekára som "užívala" Ferro folgamma, ktoré mi viac vzalo, ako dalo. Neopísateľné problémy s trávením a zápchy na dennom poriadku. Aj preto som ho užívala nepravidelne. Po pôrode netrvalo dlho a prestala som ho užívať úplne. Keď sme čakali druhé už od začiatku som mala nočné mory z tráviacich ťažkostí, ktoré mi bude užívanie železa spôsobovať. Opäť som mala nedostatok železa a tak som sa bola informovať v lekárni, či by mi nevedeli niečo odporučiť. Odporučili mi výživový doplnok Globifer forte ako riešenie na moje problémy. Neverila som vlastný očiam keď sa mi po užívaní cca 2,5 balenia zlepšil krvný obraz natoľko, že som už ďalšiu liečbu nepotrebovala. Za mňa jednoznačne jednotka na trhu 👍 🙂

najk
28. mar 2018

@barboranovotna skus tu reklamu robit trochu menej napadne :D moc Ti to nejde. Ten druhy pribeh si oproti prvemu zo 6.3 mohla zmenit trochu viac. Ved su ako cez kopirak

sofinkom
3. apr 2018

@najk nehnevajte sa na mna , ale ja neviem kto je tá pani ale ja tu píšem za seba , Barborka asi za seba . Nehľadajte za všetkým reklamu 🙂 mám veci aj na bazare , nerobím tu reklamu 🙂

najk
3. apr 2018

@sofinkom .. a teraz tu o cervenej ciapocke

luccki
24. feb 2019

Globifer

Strana
z2