icon

Aké zubné pasty odporúčate pre tehotné ženy?

inka1901
11. jún 2025

Ahojte chcem sa spýtať akú zubnú pastu používate alebo ste používali v tehotenstve?? Ďakujem

jaskolka
11. jún 2025

@inka1901 takú istú,ako bežne mimo tehotenstva.

viestta
11. jún 2025

tie ktore pouzivam cely zivot, nic specialne som nekupovala

patka06
11. jún 2025

tiež rovnakú ako pred a po - najčastejšie Signal alebo aká bola práve v akcii

barka1
11. jún 2025

@inka1901 nic speciálne. Zas netreba to tehotenstvo tak hrotit....

ukgirls
11. jún 2025

to uz ani zubne pasty sa nemozu??? omg vam to uz asi ozaj ...ehm

4stanka4
11. jún 2025

@inka1901 ja som používala CGTooth mousse pastu ( dúfam ze spravny názov)
odporučil mi ju môj zubár a naozaj som nemala so zubami žiadny problém

ruusslana
11. jún 2025
@ukgirls

@ukgirls v tehotenstve môžu byť zuby a ďasná citlivejšie

ukgirls
11. jún 2025
@ruusslana

@ruusslana moze aj nemusi..ak sa tak stane hold kupim pastu na citlive zuby alebo dam jemnejsi mod na kefke alebo co tak zajst zubarke... lepsie ako nakupit pasty do zasoby,kt ani mozno nebude treba lebo vsak anca z kona pouzivala

viestta
11. jún 2025
@ruusslana

@ruusslana to je pravda, aj zvracanie pri nevolnostiach im da zabrat, ale to nie je dovod na nejake specialne pasty.

really8
11. jún 2025

A zubnu kefku ste aku pouzivali prosim v tehotenstve? Mali ste na kazdy trimester inu?

pasomnica
11. jún 2025

Ak ju zvykneš jesť tak si kúp radšej bez fluoridu 🤷🏻‍♀️ inak je to jedno...

viestta
11. jún 2025
@really8

A zubnu kefku ste aku pouzivali prosim v tehotenstve? Mali ste na kazdy trimester inu?

@really8 to ano, kazdy trimester inu, lebo po troch mesiacoch ju menim ci som ci nie som tehotna. Menim ju aj tym clenom domacnosti, ktorym priroda neumoznila byt tehotnym 😉

luxus10
11. jún 2025
@viestta

@really8 to ano, kazdy trimester inu, lebo po troch mesiacoch ju menim ci som ci nie som tehotna. Menim ju aj tym clenom domacnosti, ktorym priroda neumoznila byt tehotnym 😉

@viestta 😍

really8
11. jún 2025
@viestta

@viestta dostala si ma. Ja mam viac kefiek takze nemenim kazde rocne obdobie

inka1901
autor
11. jún 2025
@4stanka4

@inka1901 ja som používala CGTooth mousse pastu ( dúfam ze spravny názov)
odporučil mi ju môj zubár a naozaj som nemala so zubami žiadny problém

@4stanka4 ďakujem pozriem sa na to 🙂 bohužiaľ ja obyčajnú pastu teraz nemôžem a už vôbec nie počas tehotenstva...aj zubárka mi odporučila Bielu perlu tak uvidím... každopádne ďakujem 😉🙏🏻😊😊

inka1901
autor
11. jún 2025
@viestta

@viestta presne tak malo by sa to meniť 🙂 hádam nebudem používať celý rok jednu a tú istú 😆😆😆no fuj

inka1901
autor
11. jún 2025
@ukgirls

@ukgirls nie každá pasta je vhodná pre tehotné ženy.. stačí si pozrieť zloženie 😉😆 niektoré aké škodlivé látky obsahujú...

inka1901
autor
11. jún 2025
@ruusslana

@ruusslana presne tak🙂

nevenka
11. jún 2025

Mne bolo jedno, aka pasta sa odporuca. Ja mozem len Elmex Sensitive Professional kvoli citlivym zubom a pouzivam len tu. Tak ked Ti zubarka odporucila daco, tak pouzivaj to a hotovo. Biela perla - skusila som a po 2 dnoch som sa vratila k Elmexu, priserne ma z nej boleli zuby, ja mam poskodenu sklovinu, takze tak.
Mam 4 deti a ze by im z pasty daco bolo, sa mi nezda. Ved som ju nejedla 🤷‍♀️.
A mimo tehotenstva Ti nevadili tie skodliviny, ze az teraz sa to pytas?

inka1901
autor
11. jún 2025
@nevenka

Mne bolo jedno, aka pasta sa odporuca. Ja mozem len Elmex Sensitive Professional kvoli citlivym zubom a pouzivam len tu. Tak ked Ti zubarka odporucila daco, tak pouzivaj to a hotovo. Biela perla - skusila som a po 2 dnoch som sa vratila k Elmexu, priserne ma z nej boleli zuby, ja mam poskodenu sklovinu, takze tak.
Mam 4 deti a ze by im z pasty daco bolo, sa mi nezda. Ved som ju nejedla 🤷‍♀️.
A mimo tehotenstva Ti nevadili tie skodliviny, ze az teraz sa to pytas?

@nevenka dozvedela som sa to dnes akú mám asi používať pastu a chcela som vedieť aké majú baby skúsenosti..to je všetko...😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pomoc teraz ma zvalcujte niektoré 😆😆😆

inka1901
autor
11. jún 2025

@inka1901 baby ako ja som sa len slušne pýtala...🙏🏻ja neviem prečo niektoré tak jeblo odpovedáte 😂🙏🏻 fakt to tu stojí niekedy za hovno celý modrý koník 😂😂😆😆... pritom človek sa len informuje a pýta 😂🙏🏻 bože aspoň vidieť kam ten svet speje...(+česť výnimkám)...

nevenka
11. jún 2025
@inka1901

@nevenka dozvedela som sa to dnes akú mám asi používať pastu a chcela som vedieť aké majú baby skúsenosti..to je všetko...😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pomoc teraz ma zvalcujte niektoré 😆😆😆

@inka1901 a preco len tuto, akoze ja tomu nerozumiem, co je na tom taka veda, mne nikdy zubarka nic nehovorila o pastach v tehotenstve, naozaj nechapem. Akoze uprimne sa divim, to je cele.

inka1901
autor
11. jún 2025
@nevenka

@inka1901 a preco len tuto, akoze ja tomu nerozumiem, co je na tom taka veda, mne nikdy zubarka nic nehovorila o pastach v tehotenstve, naozaj nechapem. Akoze uprimne sa divim, to je cele.

@nevenka lebo som vždy mala problémy s ústnou dutinou..to je celé 🙏🏻preto som sa len chcela informovať a nabrať inšpirácie...ale tu zjavne zbytočne 😂😂😂😆😆🙏🏻🙏🏻

viestta
11. jún 2025
@inka1901

@inka1901 co poznam kontraindikacie pri zubnych pastach, tak niekedy sa odporucaju pasty bez flouru. Neviem kedy ale su na to medicinske dovody. Inac ked uz ide o cistenie zubov, pri spravnej kefke a technike dokladne vycistis zuby aj bez pasty. Pasta zas ziaden prevrat v ustach nevyvola. Treba hlavne spravnu kefku a spravnu techniku aby boli zuby umyte. Ked sa nasho zubara spytas aku pastu, povie akukolvek aj ziadnu, hlave, ze kefku pouzivas 2x denne. Kedysi som videla dokument o zubnej hygiene (Australsky) a tam porovnavali cistenie zubov roznymi technikami, kefkami a pastami. Pri spravnej technike umyvania zubov nebolo treba ziadnu pastu. Takze nacvic si spravnu techniku umyvania zubov a nemusis sa obavat skodlivin v paste.

cimage
11. jún 2025

My pouzivame Lavera, ma najlepsie zlozenie. Kupujem v dm.

inka1901
autor
11. jún 2025
@viestta

@inka1901 co poznam kontraindikacie pri zubnych pastach, tak niekedy sa odporucaju pasty bez flouru. Neviem kedy ale su na to medicinske dovody. Inac ked uz ide o cistenie zubov, pri spravnej kefke a technike dokladne vycistis zuby aj bez pasty. Pasta zas ziaden prevrat v ustach nevyvola. Treba hlavne spravnu kefku a spravnu techniku aby boli zuby umyte. Ked sa nasho zubara spytas aku pastu, povie akukolvek aj ziadnu, hlave, ze kefku pouzivas 2x denne. Kedysi som videla dokument o zubnej hygiene (Australsky) a tam porovnavali cistenie zubov roznymi technikami, kefkami a pastami. Pri spravnej technike umyvania zubov nebolo treba ziadnu pastu. Takze nacvic si spravnu techniku umyvania zubov a nemusis sa obavat skodlivin v paste.

@viestta super ďakujem 😉 snáď to už bude okej🙂 🙏🏻🤗

inka1901
autor
11. jún 2025
@cimage

My pouzivame Lavera, ma najlepsie zlozenie. Kupujem v dm.

@cimage ďakujem krásne 😊 pozriem 🙏🏻🤗