Aké zubné pasty odporúčate pre tehotné ženy?
Ahojte chcem sa spýtať akú zubnú pastu používate alebo ste používali v tehotenstve?? Ďakujem
tie ktore pouzivam cely zivot, nic specialne som nekupovala
tiež rovnakú ako pred a po - najčastejšie Signal alebo aká bola práve v akcii
to uz ani zubne pasty sa nemozu??? omg vam to uz asi ozaj ...ehm
A zubnu kefku ste aku pouzivali prosim v tehotenstve? Mali ste na kazdy trimester inu?
Ak ju zvykneš jesť tak si kúp radšej bez fluoridu 🤷🏻♀️ inak je to jedno...
@inka1901 ja som používala CGTooth mousse pastu ( dúfam ze spravny názov)
odporučil mi ju môj zubár a naozaj som nemala so zubami žiadny problém
@4stanka4 ďakujem pozriem sa na to 🙂 bohužiaľ ja obyčajnú pastu teraz nemôžem a už vôbec nie počas tehotenstva...aj zubárka mi odporučila Bielu perlu tak uvidím... každopádne ďakujem 😉🙏🏻😊😊
Mne bolo jedno, aka pasta sa odporuca. Ja mozem len Elmex Sensitive Professional kvoli citlivym zubom a pouzivam len tu. Tak ked Ti zubarka odporucila daco, tak pouzivaj to a hotovo. Biela perla - skusila som a po 2 dnoch som sa vratila k Elmexu, priserne ma z nej boleli zuby, ja mam poskodenu sklovinu, takze tak.
Mam 4 deti a ze by im z pasty daco bolo, sa mi nezda. Ved som ju nejedla 🤷♀️.
A mimo tehotenstva Ti nevadili tie skodliviny, ze az teraz sa to pytas?
Mne bolo jedno, aka pasta sa odporuca. Ja mozem len Elmex Sensitive Professional kvoli citlivym zubom a pouzivam len tu. Tak ked Ti zubarka odporucila daco, tak pouzivaj to a hotovo. Biela perla - skusila som a po 2 dnoch som sa vratila k Elmexu, priserne ma z nej boleli zuby, ja mam poskodenu sklovinu, takze tak.
Mam 4 deti a ze by im z pasty daco bolo, sa mi nezda. Ved som ju nejedla 🤷♀️.
A mimo tehotenstva Ti nevadili tie skodliviny, ze az teraz sa to pytas?
@nevenka dozvedela som sa to dnes akú mám asi používať pastu a chcela som vedieť aké majú baby skúsenosti..to je všetko...😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pomoc teraz ma zvalcujte niektoré 😆😆😆
@nevenka dozvedela som sa to dnes akú mám asi používať pastu a chcela som vedieť aké majú baby skúsenosti..to je všetko...😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pomoc teraz ma zvalcujte niektoré 😆😆😆
@inka1901 a preco len tuto, akoze ja tomu nerozumiem, co je na tom taka veda, mne nikdy zubarka nic nehovorila o pastach v tehotenstve, naozaj nechapem. Akoze uprimne sa divim, to je cele.
@inka1901 a preco len tuto, akoze ja tomu nerozumiem, co je na tom taka veda, mne nikdy zubarka nic nehovorila o pastach v tehotenstve, naozaj nechapem. Akoze uprimne sa divim, to je cele.
@nevenka lebo som vždy mala problémy s ústnou dutinou..to je celé 🙏🏻preto som sa len chcela informovať a nabrať inšpirácie...ale tu zjavne zbytočne 😂😂😂😆😆🙏🏻🙏🏻
@inka1901 co poznam kontraindikacie pri zubnych pastach, tak niekedy sa odporucaju pasty bez flouru. Neviem kedy ale su na to medicinske dovody. Inac ked uz ide o cistenie zubov, pri spravnej kefke a technike dokladne vycistis zuby aj bez pasty. Pasta zas ziaden prevrat v ustach nevyvola. Treba hlavne spravnu kefku a spravnu techniku aby boli zuby umyte. Ked sa nasho zubara spytas aku pastu, povie akukolvek aj ziadnu, hlave, ze kefku pouzivas 2x denne. Kedysi som videla dokument o zubnej hygiene (Australsky) a tam porovnavali cistenie zubov roznymi technikami, kefkami a pastami. Pri spravnej technike umyvania zubov nebolo treba ziadnu pastu. Takze nacvic si spravnu techniku umyvania zubov a nemusis sa obavat skodlivin v paste.
My pouzivame Lavera, ma najlepsie zlozenie. Kupujem v dm.
@inka1901 co poznam kontraindikacie pri zubnych pastach, tak niekedy sa odporucaju pasty bez flouru. Neviem kedy ale su na to medicinske dovody. Inac ked uz ide o cistenie zubov, pri spravnej kefke a technike dokladne vycistis zuby aj bez pasty. Pasta zas ziaden prevrat v ustach nevyvola. Treba hlavne spravnu kefku a spravnu techniku aby boli zuby umyte. Ked sa nasho zubara spytas aku pastu, povie akukolvek aj ziadnu, hlave, ze kefku pouzivas 2x denne. Kedysi som videla dokument o zubnej hygiene (Australsky) a tam porovnavali cistenie zubov roznymi technikami, kefkami a pastami. Pri spravnej technike umyvania zubov nebolo treba ziadnu pastu. Takze nacvic si spravnu techniku umyvania zubov a nemusis sa obavat skodlivin v paste.
@viestta super ďakujem 😉 snáď to už bude okej🙂 🙏🏻🤗

@inka1901 takú istú,ako bežne mimo tehotenstva.