Ako dlho trvá, kým prídu výsledky z Nift testov?
Dobry den, prosim Vas kolko dni Vam trvali vysledky z Nift testov? A chodia na e-mail a da sa v nich vyznat? Dakujem za odpovede
@simonka40 Ahoj, do cca 5-6 dní po odbere krvi mi prišiel mail, kde boli zaheslované výsledky. Následne na to mi hneď volali, povedali mi výsledky a potom mi poslali heslo do SMS.
Ja aktualne cakam, neskutocne som nervozna. Tripple statistiky vysli velmi zle, ultrazvuk hodnoty mame pekne. Dnes je to 6 den co cakame ale pokial neratam vikend, su to len 4.
Ja aktualne cakam, neskutocne som nervozna. Tripple statistiky vysli velmi zle, ultrazvuk hodnoty mame pekne. Dnes je to 6 den co cakame ale pokial neratam vikend, su to len 4.
@mzxrvm653 Mne tiez vysli zle tripple testy na downow syndrom a predtym sono bolo uplne v poriadku.
Na mejl pridu, ak su ok. Inak pridu lekarovi (nam tak prisli, uz sme tusili, ze sa nieco deje). Nakoniec sme zvolili amniocentezu, ktora nastastie nepotvrdila vysledky nifty.
Na mejl pridu, ak su ok. Inak pridu lekarovi (nam tak prisli, uz sme tusili, ze sa nieco deje). Nakoniec sme zvolili amniocentezu, ktora nastastie nepotvrdila vysledky nifty.
@zuzuliatko18 Važne? Bolo mi povedane ze su spolahlive na 99,9%. Vraj ak by boli výsledky testov chybné, ľudia si vedia vysúdiť aj odškodné, keďže tieto testy sú poistené.
@zuzuliatko18 Važne? Bolo mi povedane ze su spolahlive na 99,9%. Vraj ak by boli výsledky testov chybné, ľudia si vedia vysúdiť aj odškodné, keďže tieto testy sú poistené.
@mzxrvm653 na trisomie su spolahlive, nam vyslo podozrenie na inu chybu a tam au percenta spolahlivosti vyrazne nizsie.

Tak ako mi povedali - zaklad do 5 prac dni, zvysok do 2t.
Ano je to napisane jasne, mas tam tie choroby a pravdepodobnost napr 1:1000 a aj zaver slovne