icon

Ako prebieha tehotenstvo s dievčatkom?

8. júl 2025

Asi je to jasné 😍
Baby, takúto čiaru som nemala ani pri jednom ešte...
Asi by to mohla byť konečne baba, budem zajtra na uzv hľadať copíky 😁
Dobre, to bolo k chváleniu, moje otázky ale znejú:
Ako to u vás prebiehalo s dievčatkom pred aj po pôrode? A tie, ktoré viete porovnať, boli tam nejaké rozdiely čo sa tehotenstva týka oproti chlapcovi?
Ďakujem ☺️

Ako prebieha tehotenstvo s dievčatkom?
Strana
z2
colsami
8. júl 2025

Achjaj. Ano, urcite podla sily ciarky to bude dievca 🙏
Ach boze. A asi Ta sklamem, ale ci chlapec ci dievca, nijake markantne rozdiely som nemala ani v tehotenstva ch a porodoch ci hocicom. Vy ludia v tomto storoci na tieto povedacky este verite?

Ale zelam Ti aby to bolo dievca. Kvoli tomu ako to pises a prehanas uz od ocuraneho testu, a je jedno, ci uz mas doma 5 chlapcekov. Dufam, ze to bude dievcatko, kvoli nemu. Nechcem vediet ake sklamanie bude okolo babatka, ak to bude chlapec, az mi babatka je luto 🙄😔

autor
8. júl 2025
@colsami

Achjaj. Ano, urcite podla sily ciarky to bude dievca 🙏
Ach boze. A asi Ta sklamem, ale ci chlapec ci dievca, nijake markantne rozdiely som nemala ani v tehotenstva ch a porodoch ci hocicom. Vy ludia v tomto storoci na tieto povedacky este verite?

Ale zelam Ti aby to bolo dievca. Kvoli tomu ako to pises a prehanas uz od ocuraneho testu, a je jedno, ci uz mas doma 5 chlapcekov. Dufam, ze to bude dievcatko, kvoli nemu. Nechcem vediet ake sklamanie bude okolo babatka, ak to bude chlapec, az mi babatka je luto 🙄😔

@colsami preboha, tento môj osobnostný profil si podľa čoho dala dokopy ? 🤦🏼‍♀️ Veď som nikde nepísala že podľa testu je jasné pohlavie ani že keď to bude chalan tak ho nebudem ľúbiť alebo čo 🤦🏼‍♀️
Len ma zaujímalo či niektoré videli nejaké rozdiely a tak.
Ja normálne žasnem z tejto tvojej odpovede, ako si podľa pár viet prišla na to že ti je ľúto môjho bábätka 😂😂😂😂

anonym_01c792
8. júl 2025

@anonym_autor pohlavie sa určite neurčuje podľa tmavosti čiarok na teste 🙄🤦‍♀️ fakt už len taký test chýba ktorý ukáže aj tvár otca dieťaťa 🙈

nevenka
8. júl 2025

Mam 2 dievcata a 2 chlapcov a jediny rozdiel bol, co som si uvedomila spatne, ze ked som cakala chlapcov, tak som mala chut na sex a ked dievcata, tak moc nie, hlavne to posledne, to sa mi nechcelo moc...

maryetta
8. júl 2025

Mam 4 deti. 2a2 a vsetko absolutne narovnako. Max kazdym tehotenstvom mi bolo horsie a horsie.

autor
8. júl 2025
@anonym_01c792

@anonym_autor pohlavie sa určite neurčuje podľa tmavosti čiarok na teste 🙄🤦‍♀️ fakt už len taký test chýba ktorý ukáže aj tvár otca dieťaťa 🙈

@anonym_01c792 ďalšia...kde som také niečo napísala prosím ťa? 🤦🏼‍♀️

autor
8. júl 2025
@maryetta

Mam 4 deti. 2a2 a vsetko absolutne narovnako. Max kazdym tehotenstvom mi bolo horsie a horsie.

@nevenka fíha, to by ma veru nenapadlo...ja som na to mala vždy chuť len v 2. trimestri keď mi bolo docela dobre 😂
@maryetta horšie v čom? Nevoľnosti? Únava?

miriamzba
8. júl 2025

Tak, ja som velmi chcela aj dievčatko a tiež som už od pozitivneho testu dufala🙂 aj preto, že to tehotenstvo bolo iné ako predosle, viac ma "boleli" prsia a hlavne mi ovela viac bývalo nevolno, zaludok nonstop na vode. Predtým nikdy, žiadne jedlá ani pachy mi nevadili. Myslela som si, že pohlavie zasadne ovplyvni tehotenstvo. Lenže potom prišlo posledne tehotenstvo, kde som si podla priznakov bola istá že zase chalan- ale bolo dievčatko. Takže vlastne já ti nevím, Karle 🤷‍♀️
Gratulujem ku krasnemu testu a vela zdravia 🌷🍀

autor
8. júl 2025

Baby, aby som to uviedla na pravú mieru. Že som trepla že budem hľadať copíky to bolo iba zo srandy a s tým testom to nemá nič spoločné 😁 o Tom teste som vravela iba to, že také čiarky som ešte nemala a to ma potešilo, nehľadajte v Tom súvislosti 😁 no a čo sa týka tých rozdielov, to má napadlo iba tak, či je naozaj možné si niečo také všimnúť 😉

qwert87
8. júl 2025
@anonym_autor

@nevenka fíha, to by ma veru nenapadlo...ja som na to mala vždy chuť len v 2. trimestri keď mi bolo docela dobre 😂

@anonym_autor ja mam 2 chlapcov a 1 dievča. Pri chlapcoch som mala chuť na slané, pikantne, mäso, bruško mu išlo dopredu, zozadu som anj nevyzerala tehotná a áno, chuť na sex bola stále. Manžel sa tesil 😀. Zle mi nebývalo, len som pri prvom synovi mala pálenie zahu od začiatku tehotenstva až po pôrod. Plet som mala krajsiu, pribrala som akurat. Pri dcérke mi bolo zle, mäso som nemohla cítiť cele tehotenstvo, z vývaru ma napinalo. Musela som užívať aj železo. Chutilo mi sladké, nemala som chuť na sex, pleť hrozná, pribrala som o 5 kíl viac ako pri synoch. Bruško mi išlo viac do bokov, bolo to tretie tehotenstvo, ale do konca 6 mesiaca nikto nevedel ze som tehotná. U mňa boli rozdiely riadne. Držím ti palce, nech sa ti narodí hlavne zdravé bábätko.

autor
8. júl 2025
@miriamzba

Tak, ja som velmi chcela aj dievčatko a tiež som už od pozitivneho testu dufala🙂 aj preto, že to tehotenstvo bolo iné ako predosle, viac ma "boleli" prsia a hlavne mi ovela viac bývalo nevolno, zaludok nonstop na vode. Predtým nikdy, žiadne jedlá ani pachy mi nevadili. Myslela som si, že pohlavie zasadne ovplyvni tehotenstvo. Lenže potom prišlo posledne tehotenstvo, kde som si podla priznakov bola istá že zase chalan- ale bolo dievčatko. Takže vlastne já ti nevím, Karle 🤷‍♀️
Gratulujem ku krasnemu testu a vela zdravia 🌷🍀

@miriamzba takže presne opačne 😁 a kto sa viac tešil potom, ty či muž? 😁 pre mňa je toto tehotenstvo aj keď na začiatku, úplne iné ako doteraz. A prsia ma posledné dni strašne bolia veru. Som zvedavá, v koľkom tt som vlastne lebo príznaky sú už dlhšie, no myslela som že PMS, keď neprišla ms som myslela že začínajúci prechod (našli mi už len 2 folikuly tak vraveli nech sa už pripravím) no a nakoniec som spravila test a dr ma hneď zajtra vraj vezme 😁 takže všetko je pre mňa úplne iné ako by som čakala 😂

autor
8. júl 2025
@qwert87

@anonym_autor ja mam 2 chlapcov a 1 dievča. Pri chlapcoch som mala chuť na slané, pikantne, mäso, bruško mu išlo dopredu, zozadu som anj nevyzerala tehotná a áno, chuť na sex bola stále. Manžel sa tesil 😀. Zle mi nebývalo, len som pri prvom synovi mala pálenie zahu od začiatku tehotenstva až po pôrod. Plet som mala krajsiu, pribrala som akurat. Pri dcérke mi bolo zle, mäso som nemohla cítiť cele tehotenstvo, z vývaru ma napinalo. Musela som užívať aj železo. Chutilo mi sladké, nemala som chuť na sex, pleť hrozná, pribrala som o 5 kíl viac ako pri synoch. Bruško mi išlo viac do bokov, bolo to tretie tehotenstvo, ale do konca 6 mesiaca nikto nevedel ze som tehotná. U mňa boli rozdiely riadne. Držím ti palce, nech sa ti narodí hlavne zdravé bábätko.

@qwert87 wow, chudák manžel teda trpel 😁 a aké železo si brala prosím ťa?

maryetta
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hlavne nevolnosti.

qwert87
8. júl 2025
@anonym_autor

@qwert87 wow, chudák manžel teda trpel 😁 a aké železo si brala prosím ťa?

@anonym_autor maltofer.
A chápem tvojej túžbe, aj ja som ju mala. Keď mi oznámili na sone ze je to dievčatko, tak som sa tam rozplakala. Synov milujem, mam s nimi krásny vzťah, ale s dcérkou je ten vzťah taky iný. Tie saticky, sponky, babské veci. Ako muž nechcel už tretie dieťa, teraz by ju nedal za nič na svete, keď ho príde vystiskat pobozkať. Synovia takí pritulni odmalička neboli, oni dávajú lásku najavo zasa inak.

slavka1988
8. júl 2025

@anonym_autor mne napríklad pri synovi chutila káva pri dievčatku vôbec a pri oboch dievčatách to tak bolo iný rozdiel som veru nevidela

lucia147852
8. júl 2025

Mám síce 2 dievčatá ale pri každej som mala úplne iné tehotenstvo. Pri prvej som trpela extrémnymi nevoľnosťami a tolerovala len ovocie a zmrzlinu a pri druhej mi bolo len na začiatku ťažko, žiadne vracanie a čím viac lsngosov a vyprážaného syra som zjedla, tým mi bolo lepšie 😅 fakt až taký príjemný pocit som v sebe mala. Pri prvej mi zas extrémne v 3 trimeri voňala guma. Stále som chodila nuchat do zeleziarstva. Potom keď prišiel kočík som mala pri posteli koleso 🤣😅 áno je to choré ale proste ja som tej vôni nemohla odolať. Bolo to silnejšie ako ja.

keithy
8. júl 2025

@anonym_autor ahoj, no ja mam dvoch synov a dcéru a rozdiely veru riadne. Pri prvom synovi som mala neskutočnú chuť na mäso, slané veci, kyslé, segediny q chrenove omáčky. Bývalo mi zle, ale len 2x som vracala a väčšinou som tu nevoľnosť zajedla. Potom som otehotnela s dcerou a teda des. Od rána do večera som vracala do 16tt. Išla zo mňa už len žlč a keď mi bolo dobre, tak mi švagriná kupovala v tescu Čokoládové rolky. Tretie tehotenstvo som dúfala v dievčatko, ale prišli tie isté chute ako u syna a ja som vedela. A aj sa to potvrdilo.
Fun fact 1.: moja mamina, aj moja sestra mali presne takéto isté chute v tehotenstvach ako ja, takže som to tušila od začiatku.
Fun fact 2.: moje deti teraz jedia úplne naopak. Prvorodený syn si vyberie vianocku s nutellou a k tomu puding a dcéra radšej zje chlieb natretý maslom, vysocinu alebo šunku a ešte korbacik k tomu 😃 najmenší zatiaľ ma len rok, tak uvidíme 😃
Takže, držím palce aby bolo všetko v poriadku a aby ste boli zdraví. A co je v brušku už nijako neovplyvníš, ale veľmi ti prajem dievčatko 🤗 držte sa 🍀

autor
8. júl 2025
@qwert87

@anonym_autor maltofer.
A chápem tvojej túžbe, aj ja som ju mala. Keď mi oznámili na sone ze je to dievčatko, tak som sa tam rozplakala. Synov milujem, mam s nimi krásny vzťah, ale s dcérkou je ten vzťah taky iný. Tie saticky, sponky, babské veci. Ako muž nechcel už tretie dieťa, teraz by ju nedal za nič na svete, keď ho príde vystiskat pobozkať. Synovia takí pritulni odmalička neboli, oni dávajú lásku najavo zasa inak.

@qwert87 vieš čo, u mňa je to trocha inak. Ja sama moc nenosím šaty a tak ale možno pri dievčatku by to bolo iné, možno by som si to ozaj vychutnala 🤔 u nás skôr muž stále básni ako by chcel ešte dievča. Fakt sa "teším" na tie jeho reči keď sa dozvie že som v Tom, isto bude chcieť chodiť na každé vyšetrenie a bude sa dr vypytovať čo vidí 😂 a hej, všímam že je viac chalanov, ktorí nie sú tak pritulni ani keď sú malinkí, naši tam patrili tiež.

miriamzba
8. júl 2025
@anonym_autor

@miriamzba takže presne opačne 😁 a kto sa viac tešil potom, ty či muž? 😁 pre mňa je toto tehotenstvo aj keď na začiatku, úplne iné ako doteraz. A prsia ma posledné dni strašne bolia veru. Som zvedavá, v koľkom tt som vlastne lebo príznaky sú už dlhšie, no myslela som že PMS, keď neprišla ms som myslela že začínajúci prechod (našli mi už len 2 folikuly tak vraveli nech sa už pripravím) no a nakoniec som spravila test a dr ma hneď zajtra vraj vezme 😁 takže všetko je pre mňa úplne iné ako by som čakala 😂

@anonym_autor to je nádherné, velmi držím paste! Takto si Ťa to bábätko našlo 😍 Muž bol najskôr taký vlažný, ale nadsenie dostalo časom aj jeho 😄 a ešte jedna vec- při dievcatkach mi viac chutilo mäso- ale až 2.polke, keď už som vedela pohlavie.

autor
8. júl 2025
@slavka1988

@anonym_autor mne napríklad pri synovi chutila káva pri dievčatku vôbec a pri oboch dievčatách to tak bolo iný rozdiel som veru nevidela

@slavka1988 toto riešim presne už pár dní, že mi nechutí káva. Mne, kávoholikovi 😂

autor
8. júl 2025
@lucia147852

Mám síce 2 dievčatá ale pri každej som mala úplne iné tehotenstvo. Pri prvej som trpela extrémnymi nevoľnosťami a tolerovala len ovocie a zmrzlinu a pri druhej mi bolo len na začiatku ťažko, žiadne vracanie a čím viac lsngosov a vyprážaného syra som zjedla, tým mi bolo lepšie 😅 fakt až taký príjemný pocit som v sebe mala. Pri prvej mi zas extrémne v 3 trimeri voňala guma. Stále som chodila nuchat do zeleziarstva. Potom keď prišiel kočík som mala pri posteli koleso 🤣😅 áno je to choré ale proste ja som tej vôni nemohla odolať. Bolo to silnejšie ako ja.

@lucia147852 tak teraz som sa dobre zasmiala 😂😂😂 ja som tak ňuchala benzín 🤦🏼‍♀️😂

autor
8. júl 2025
@keithy

@anonym_autor ahoj, no ja mam dvoch synov a dcéru a rozdiely veru riadne. Pri prvom synovi som mala neskutočnú chuť na mäso, slané veci, kyslé, segediny q chrenove omáčky. Bývalo mi zle, ale len 2x som vracala a väčšinou som tu nevoľnosť zajedla. Potom som otehotnela s dcerou a teda des. Od rána do večera som vracala do 16tt. Išla zo mňa už len žlč a keď mi bolo dobre, tak mi švagriná kupovala v tescu Čokoládové rolky. Tretie tehotenstvo som dúfala v dievčatko, ale prišli tie isté chute ako u syna a ja som vedela. A aj sa to potvrdilo.
Fun fact 1.: moja mamina, aj moja sestra mali presne takéto isté chute v tehotenstvach ako ja, takže som to tušila od začiatku.
Fun fact 2.: moje deti teraz jedia úplne naopak. Prvorodený syn si vyberie vianocku s nutellou a k tomu puding a dcéra radšej zje chlieb natretý maslom, vysocinu alebo šunku a ešte korbacik k tomu 😃 najmenší zatiaľ ma len rok, tak uvidíme 😃
Takže, držím palce aby bolo všetko v poriadku a aby ste boli zdraví. A co je v brušku už nijako neovplyvníš, ale veľmi ti prajem dievčatko 🤗 držte sa 🍀

@keithy vidíš takže asi na tých rozdieloch a chutiach naozaj niečo bude 🤔

autor
8. júl 2025
@miriamzba

@anonym_autor to je nádherné, velmi držím paste! Takto si Ťa to bábätko našlo 😍 Muž bol najskôr taký vlažný, ale nadsenie dostalo časom aj jeho 😄 a ešte jedna vec- při dievcatkach mi viac chutilo mäso- ale až 2.polke, keď už som vedela pohlavie.

@miriamzba ďakujem, ja si myslím že mm bude na začiatku tiež taký nijaký. Hlavné to bude preňho šok asi väčší ako pre mňa 😁 no mne teraz chutí ozaj málo vecí, najviac arašidy, pri ostatných som vedela že keď mi začali chutiť pistácie tak mám robiť test 😂

lucia11kob
8. júl 2025

Ja keď som čakala dcéru, som bola v tvári veľmi ošpatnetá. Lebo vraj dievčatá berú krásu 😅 a mala som okrúhle velikánske bruško. Keď som čakala syna, mala som veľmi peknú pleť, bruško som mala také špicaté, menšie ako pri dcére.

zuzuliatko18
Autor odpoveď zmazal
nevenka
8. júl 2025

Tak mne nebolo na grc ani pri jednom, ja som mala.len take tazke travenie, grganie, ckanie, musela som kadeco zobkat, akoze bolo mi obcas, ze uz uz, ale nakoniec pomohla piskota a bolo dobre.

kikusenka1
8. júl 2025

Ked som čakala dievča tak mi nebyvalo vôbec zle. Porod super ale po narodení des... vkuse revala . Vkuse.... a nespala. Teraz ma 3 roky konečne už aspoň ako tak spáva ale reve stále. Za všetko!😂

colsami
8. júl 2025

@anonym_autor napisala si
"Asi by to mohla byť konečne baba"

Z coho tu vacsina dedukuje ze podla Teba to bude asi baba. Sama si sa tak vyjadrila takze necudo ze si to kazdy vsimol, ze podla Teba asi baba.

kiki68
9. júl 2025

Vacsie nevolnosti, vyzor ako po chemo az do konca tehu, riedke vlasy atd, ale drzal sa krasne tlak. Za to autoimunitne kozne problemy a podla vsetkeho histamin v tele ako bonus zacal but zloba od cca 36tt. Tak neviem, chlapec bol zase s tlakom problem. Ale ja nemam nejake pekne tehu .

siska53
9. júl 2025

@anonym_autor kazde tehu je ine aj v pripade rovnakych pohlavi. Moja mama ma dve dievcata a priebeh bol iny ja mam chalana a babu a tiez iny priebeh. Vravi sa, ze chlapci mavaju koliky. U nas ich mavala dcera...

Strana
z2