Ako prebieha zobrazenie pohlavia v Nifty teste?
Ahojte, idem si davat robit Nifty test. Ako prosim vyzera vysledok? Chcela by som vediet aj pohlavie dietata, ale radi by sme mali “gender reveal”. Da sa im dat nejak vopred vediet, aby napr nebolo pohlavie na jednom papieri s odtatnymi vysledkami resp. napr. v inej obalke/emaily? Vdaka za odpoved!
Máš hore napísané ci XX, alebo XY. V teste nie je vyslovene napísané cdievca/chlapec. Ci sa dá takto s nimi dohodnúť neviem. Výsledky však volajú, pýtajú sa ci chceš vedieť pohlavie. A papiere odovzdáva doktor do rúk.
Máš hore napísané ci XX, alebo XY. V teste nie je vyslovene napísané cdievca/chlapec. Ci sa dá takto s nimi dohodnúť neviem. Výsledky však volajú, pýtajú sa ci chceš vedieť pohlavie. A papiere odovzdáva doktor do rúk.
@adeladulova zalezi asi ako kde aka krajina a kde to posielaju ( vraj su 3 labaky pre EU) alebo tak. Mne to hodnotili kdesi v Zagrebe a prislo tam 99.8% XX a vedla toho bolo - pohlavie zenske. Rovnako ako pred par rokmi, len tam bolo XY a muzske. Bolo to na druhej strane. V oboch pripadoch. Ale uvedene to tam teda bolo.
@adeladulova zalezi asi ako kde aka krajina a kde to posielaju ( vraj su 3 labaky pre EU) alebo tak. Mne to hodnotili kdesi v Zagrebe a prislo tam 99.8% XX a vedla toho bolo - pohlavie zenske. Rovnako ako pred par rokmi, len tam bolo XY a muzske. Bolo to na druhej strane. V oboch pripadoch. Ale uvedene to tam teda bolo.
Ja som to mala pred mesiacom, mas na druhej strane testu ci detekovali alebo nedetekovali chromozon y a aj v suhrne na konci napisu pohlavie. Vysledky v prilohe su sifrovane, takze skor daj to pdf otvorit niekomu z rodiny nech ti povie len vysledky mutacii, a keby priamo volali z nifty povedz na uvod ze pohlavie nech nehovori.

Mne najprv zavolali a aj sa opýtali, či chceme vedieť a vtedy mi povedala.