icon

Ako slušne zabrániť svokre hladkať bruško v tehotenstve?

13. apr 2025

Ahojte, som cudna, ak nechcem, aby mi svokra hladkala brusko ??? Ona je totiž zlý človek .. zákerný, ohovara, vymýšľa si… na mna nadáva, ale keď s nou som, usmieva sa mi do tvare a hladka mi brusko stále .. nechcem aby to robila.. ako slušne jej to povedať ?

schoconut
13. apr 2025

Pohladkaj jej aj ty a uvidis reakciu 😄

zuzinka888
13. apr 2025

Mne nikto nikdy nehladkal tehotenske brucho okrem Manzela a deti. A nik nemal ani tu potrebu a ani by som to nikomu inemu nedovolila- je to tvoje telo!.

autor
13. apr 2025

@schoconut ty si sisi 😂😂😂 mne by to akože nejak extra nevadilo.. ale od nej áno, bojím sa, až má neuriekne .

autor
13. apr 2025

@zuzinka888 ved práve !!! Ja by som si to tiež nedovolila .. ale ona je mimo .. ona sa ani neopyta ,
Ja sedim, pride ku mne a začne to robiť ..

lukbe
13. apr 2025

A keď začne robiť, ty máš odísť, povedať nech prestane. Co si z dreva? Nevieš sa ozvať a nieco urobiť?

lucia13022023
13. apr 2025

Cudne to není. Je to tvoje brucho. Proste ľudia nehľadka dieťa, ona hladká teba a mne by nebolo príjemné keby mi svokra alebo iný členovia rodiny hladkali brucho 🤣 je to čudné.

autor
13. apr 2025

@lukbe ty čo si hneď ostrá , toto čo je za reakciu prosím tá..

autor
13. apr 2025

@lucia13022023 Okay, takze nie som precitlivela 😂 príde to aj vám cudne … som rada .. teraz ako slušne jej povedať nabudúce, nech vodprejskne 😂

lucia13022023
13. apr 2025

@lucia13022023 teraz čítam co som napísala 🤣🤣 nie si čudná ty, čudný si ti ktorí hľadkaju tehotenské brucha

lucia13022023
13. apr 2025

Autorka no normálne. Svokra, nie je mi to prijmeme, prosím, nehladte mi brucho. Nehladite dieťa ale mňa. Vďaka.

tenerifka
13. apr 2025

Mne velakrat pri citani tem na MK napadne, ze ked budem velka, chcela by som mat podobne starosti....

jamimo
13. apr 2025

@autorka Konečne by ľudia mohli upustiť od tohto zvyku a zaužívaného folklóru 🤦 (a je jedno či je téma vymyslená, alebo naozaj, lebo toto fakt ľudia stále robia) Ak ti to je nepríjemné, jednoducho povedz: Prosím vás, nehladkajte mi brucho, neprajem si to!

autor
13. apr 2025

@tenerifka je mi ľúto tvojich starosti, Snáď sa čím skôr vyriešia

alex49
13. apr 2025

chyť ju za ruku a povedz, že ti to nie je príjemné, svoje dotyky si môže šetriť a po pôrode hladkať bábo a nie tvoje brucho. Je to tvoje telo a máš právo povedať, že sa ti niečo nepáči, nemusíš hladať výhovorky ako niečo povedať.

viestta
13. apr 2025

Uriekne? Uvedomujes si, ze zijes v 21. storoci?

taktotedanie
13. apr 2025

A co si to nechas? Sadni inde alebo vynechaj navstevy

januska12323
13. apr 2025

Nevieš povedať neželám si to? Na urieknutia hádam neveríš a keby aj na to sa ťa nemusí chytať.

lukbe
13. apr 2025

@aurorka, aká ostrá? Rady som ti dávala, ale ako vidím, škoda reči 🙈

0silvia0
13. apr 2025

Ja by som to nedovolila. Moja svagrina napriklad ked sa so mnou rozprava, pride ku mna na 5 cm a stoji a kuka sa mi do oci. Okamzite meter odstupim. Nikto to nerobi len ona a neznesiem to, ked je takto v mojom osobnom priestore

evcagabi
13. apr 2025

To fakt niekto hladka tehotnej brucho? Keby mi to urobi niekto iny ako partner tak by som mu to razne vysvetlila. Mne to pride chore

karolinahricova
13. apr 2025

@evcagabi veruže divné, u mňa to z blízkych nikomu nenapadlo.

krasneleto
13. apr 2025

Povedz jej to nech to nerobí. Bodka

katica312
13. apr 2025

Ja som toto nemala rada od kohokoľvek okrem teda môjho manžela a neskôr dcéry. A svokra ktorá je teda v mojich očiach OK by ma hladkala vtedy hádam počas celej návštevy. Jednoducho som povedala nieje mi to príjemné prosím viac to nerobte. A bolo vystarané.

terezkaarthuramax
13. apr 2025

@schoconut boze ako male deti ty mne ja ti to vratim

vkatush
14. apr 2025

Môj svokor mi skúsil chytiť brucho pri prvom synovi. Takú po rukách dostal asi naposledy ešte od rodičov ako chlapec. Odvtedy sa nikto neodvážil a to máme úžasné vzťahy 😂 normálne jej povedz, že si to neželáš, je ti to nepríjemné.

Mňa inak vždy fascinujú takéto ženy, ktoré sa nevedia postaviť samé za seba (hlavne ak stačí len otvoriť ústa). Lebo potom, keď sa narodí dieťa, máš sa postaviť za neho, ho obrániť pri hocijakej nepríjemnosti. Ako to chceš urobiť, keď sa nevieš ozvať kvôli sebe? Trénuj už teraz a svokre to vysvetli. Ak nejde po dobrom, tak po zlom.

lienka.7
14. apr 2025

@autorka prepac za uprimnost, ale ona je nejaká uchylna??? V živote sa mi nikto, a to ani mm nedotkol bruška bez opýtania. Mamu to ani len nenapadlo

autor
14. apr 2025

@vkatush nejde o to, ze sa neviem postaviť sama za seba.. som prvýkrát tehotná .. hladila má prvýkrát.. preto sa pýtam, či to je normálne .. alebo ja som precitlivela

maryetta
14. apr 2025

Parkrat sa stalo. Niekedy mi to nevadilo ale... niekedy veru ano a proste staci povedat ze je to to neprijemne.

krasneleto
14. apr 2025

je absolutne neslusne, nech je to ktokolvek , aby sa ta dotykal bez opytania... a je jedno ci si tehotna alebo nie... mne to nevadilo, ked mala kopala a chcela kamoska chytit... takisto ked ony boli tehotne, spytala som sa.... ved to je odveci prist a hladkat