Ako ste oznámili tehotenstvo svojím najbližším?
Ani neviem ako ma to napadlo, dufam ze tu taka otazka este nie je.. ale dost ma to zaujima 🙂 ake originality vas napadli? mozno sa nechame inspirovat poniektore 🙂
Mojmu som to povedala hned ked mi meskala menstruacia tak nech je pripraveni 🙂 povedala som mu to hned lebo o babo sme sa snazili dva roky...po jednom potrate ☹ potvrdene som to mala od doktorky ked som bola v 8 tyzdni....rodicom sme to povedali ked som bola v 5 mesiaci🙂 nebolo nic vidno namne tak si nic nevsimli 🙂oznamili sme im to tak ze budu babka a dedko 🙂
Mame som zavolala, ked som si spravila test, nech si to necha pre seba, ona uz davno chcela aby sme mali dieta a nebolo este iste nic. Ostatnym sme to povedali pri oslavach, ale najlepsie to vypalilo pri oznameni svokrovcom... manzel mal narodeniny, mali sme tu dost ludi a svagrina sa ma pytala preco nepijem, na inychl oslavach som robila sofera muzovi, takze tam bol dovod, ale doma uz nie, tak som jej odopvedala, ze teraz peknych par mesiacov nebudem, ona a jej spolusediaci pochopili hned, zacali gratulovat, vytesovali sa a svokra a svokor kukali ako pero z gauca s tym, ze oni vobec nechapali co sa deje a miesto toho aby sa opytali tak sedeli, ako kostky na riti bez prejavu. Potom isli fajciari na balkon fajcit a tam sa svokor opytal svagra, ze ci som tehotna, takze emocie od svokrocov nula 😀 a vlastne to tak funguje doteraz.
ked som zistila ze som tehu vobec som to necakala, MM vedel ze idem k Dr., ked mi volal povedala som ze mame cakat, on to pochopil tak ze pridu krami, ked prisiel domov cakala ho tehu knizka s topanockami bol uplne hotovi
Moje prvé tehotenstvo - chodila som do školy a vždy keď som prišla za mamou tak som jej povedala "ahoj baby" a ona si myslela ,že ma puberta šľahá 😀 😀 😀 😀 a tak raz sa naštvala 😠 😠 😠 a prísne mi zakázala si s nej uťahovať ,že či nemám rozum,tak som jej opýtala ,že ako chce aby ju oslovovalo vnúča 😉 a najskôr nechápavo pozerala ,potom si ma očami premerala 😅 😅 😅 a nakoniec si sadla 😝 😝 😝 a začala sa smiať. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Druhé - keďže sa nedarilo som opatrne povedala najskôr manželovi a on už od radosti zariadil a vedeli všetci všetko a tretie bolo prekvapenie aj pre mňa ,takže to sa povedalo priebežne pri rodinných návštevách.
ja som mala odloženu sviečku v takom poháričku-guli ktorá ked sa zapálila tak po 15 min sa tam ukázalo BUDEME MIT MIMINKO 🙂 a použila som po mesiaci našej svadby spolu so šampanským. Najprv som povedala,že oslavujem mesačné výročie manželstva a ked zbadal neskôr sviečku tak pochopil a bol šťastnýýýýýýýýýý 🙂 sviečku som si nechala a pri druhom babu ju použijeme pre rodičov 🙂 možno 🙂
ja som taka slepaca rit, ze som to kazdemu vyhukala v 5tt. teraz banujem, ze som to nejak nerafinovanejsie nespravila
ale ak raz budem 2x tehu, tak dostanu najblizsi poukaz na vnucatko
ja som to vydržala nepovedať skoro 3 mesiace, vedel to len priateľ a ľudia v práci. Keď sme došli na návštevu k mojim rodičom, dala som mame ultrazvuk, že aha aký pekný obrázok. Mama na to pozerala a potom sa ma pýta, že to čie je 😀 po ďalšej minúte jej to došlo, rozplakala sa a naliala si poldeci 😀
Mne to oznamil manzel,ze som tehotna 🙂 🙂 🙂 Dva dni pred tym,co som mala dostat mi povedal,ze som tehotna a hladkal mi vecer v posteli brusko,ze tam je mala Eliska......ja som sa len smiala a nechcela som si urobit test a dva dni potom,co som to nedostala,tak som si test urobila a bol pozitivny 😀 Akurat ta Eliska mu nevysla....mame Tobika.
Ja som v 6 tyzdni isla na ultrazvuk a manzel zo-scanoval fotky na net, kedze zijeme daleko od mojej rodiny. Ked sme volali cez Skype, tak som im poslala link na fotky a otec s mamou hned vedeli, ze to je moje mimino ta fazulka 🙂 Boli velmi radi a hlavne sme ich pekne prekvapili 🙂 Pri druhom sa budem snazit vydrzat do tych 3 mesiacov (ale to nerucim) 🙂
my sme to oznamili na Den matiek. Vtedy mi zacinalo byt zle z voni chladnicky a bala som sa,aby som sa nepo... z obeda nebodaj,tak sme sa rozhodli oznamit to. Dali sme kvetinku kazdej babke so slovami "dvojnasobnej babke" - kedze kazda babka mala zatial jedno vnuca... Jedna babka sa rozplakala aj s dedkom, druha sa len usmiala (moja mama) a ja som sa rozplakala...
ja som rodicom oznamila takto:mami-oci budete starymi rodicmi a oni to roztrubili dalej celej rodine 🙂
Ahoj
no mi sme to oznamili na konci štvrteho mesiaca len tak medzi rečou sa na návšteve u našich nalievalo a ja hovorím že nechcem, pretože tehotný nemôžu...moja mama mi to nechcela veriť , že či to fakt.... predtým si to všimla len segra tak ta to vedela skorej

ja som momentálne v 7tt a zatiaľ to okrem manžela nevie nikto 🙂 tak sa zatiaľ len na seba tak usmievame (aj keď vidíme nejaké prospekty na detské oblečenie a tak), ale chystáme sa to povedať čoskoro. Máme taký plán. Jeho strane to povieme, keď sa vrátia z dovolenky - lebo to budeme určite všetci spolu. A chcem to povedať najmenšiemu synovcovi s tým, že priletí bocian. A potom mu poviem, nech to povie nahlas 🙂 dúfam, že nebude protestovať :D
A mojej strane to chcem povedať na oslave mamininých narodenín, keď jej pri prípitku povieme, že máme pre ňu ešte jeden darček: Budeš babka 🙂 Takže dúfam, že to dopadne tak, ako sme si to naplánovali. :D :D :D V podstate to obom stranám povieme v jeden týždeň (na začiatku augusta) 🙂