Ako ste partnerovi oznámili, že vás bude o jedného viac?
Rada by som si prečítala nejaké vtipné/milé oznámenie 🙂
Môj manžel bol odcestovaný, keď som šla ku gynekologičke s pozitívnym baby testom, tá mi vytlačila prvý ultrazvukový obrázok. Doma som ho dala do magnetického fotorámčeku na chladničku a odcestovala som k rodičom, kam za mnou mal prísť o 2 dni aj manžel. Bola som si istá, že on si obrázok nevšimne. Nevšimne si ani veci, čo mu ležia rovno pod nosom 🙂 Doma som kúpila malé rukavičky, čo nosievajú novorodeniatka, akože darček k jeho návratu. On si však obrázok všimol a presne v ten istý moment po návrate mi daroval malý podbradníček 😀 takže sme sa vzájomne 2dni naťahovali v tom , že ja si myslím, že on nič nevie a že on mi neprezradí, že to už vie. 😀 Ale veľmi ma vybozkával! Vraj doma veeeľmi vyvaľoval oči a nešlo mu to do hlavy 😀
Aj mojej maminke som k jej meninám darovala vo fotorámčeku tento obrázok so slovami, že to nie je nič drahé, ale kúpiť sa to nedá, no a nezmohla sa na nič iného, než slzičky štastia.
Taká sladká story.
Noooo tak ja som mu to podala pekne pisomne formou posty a dopisu v ktorom mal pekne napisane v ktorom tt som a co vsetko nase miminkou uz ma a kolko meria, kedy je pravdepodobny termin porodu a.t.d. plus ktomu pozitivny test a vysvetlenie ze je to to co urcuje ze onedlho budeme traja. No pristupil ktomu dost netradicne 😅 😀 . Prve co urobil vybral postu zo schranky prisiel domov, vyzliekol sa isiel na zachod sadol si na zachodovu misu, otvoril dopis a od stasia bolo len nieco pocut... Proste sa pos.. erkal 😀 ale take rychle "kakanie" sprepacenym som este nevidela. A potom rychlo vyletel, vydvihol ma na ruky a silno stisol, bol velmi rad. No takze aj takto nejak sa to da. 😅
presne si to pamatam :D supeeeer 🙂 tušila som to že som tehu aj som mu to povedala že asi bude bábo 🙂 ešte sme spolu nebývali tak ja som bola doma u našicha on pomáhal akurát kamarátovi sekať drevo 🙂 vedel že si robím test tak mi každú chvíľu volal 🙂) a povedal som mu že je to na 100% bábo cez telefooon škoda že solm nevidela tú tvááár 🙂 ale potom na živo to bolo supeer 🙂) no vedel o tom asi 2 dni ale stál ebol v ŠOKU 🙂
u nás bolo tak, že mne to oznámil manžel 😀 ...bo som si robila test (už niekoľkí 😒 ) a preto aj tento poslednýkrát som to už nejako tak rezignovane brala, že nebolo to doteraz, tak asi ani teraz nie. Tak ja som len jedným očkom kukla a smutne skonštatovala, že zase nič 😖 Potom išiel pozrieť ten test on, zobral si ho do ruky a prizrel lepšie ako ja, a bola tá druhá čiarka taká slabá, ale bola tam 😀 😀 😀 Ja som mu ani veriť nechcela a to som chcela ten test hneď zahodiť, že načo to bude pozerať, veď tam nič nie 😨
Ahoj 😉 ja som si robila test v deň 33. narodenín môjho manžela a keďže on bol v nočnej a ja som mala rannú službu, tak som mu telefonovala o 4h v noci do práce, že bude otcom a happy b-day 😀
kupila som drobne papucky, ktore som v izbe ulozila vedla jeho a mojich papuc 🙂 ...vela nemusel rozmyslat, co to znamena 😀
no mne robil test moj muzicek, kedze som si vobec nepripustala, ze by som mohla byt tehotna...ked uz mal plne zuby mojich reci ze mam cystu, lebo mi "to" meska, kupil mi test a hadam by sa nanho aj sam vycikal, hehe 😀 ...no a bol pozitivny, na moje obrovske prekvapenie a zdesenie, takze som mu este priamo na zachode vynadala a revala som celu hodinu, ze co ja budem robit, tela....a teraz som najstatnejsou maminckou na svete 😀 druhy raz uz pripravim muzickovi nejaky romantickejsi sposob 😉
Ja som robila oba testy v prítomnosti manžela. Takže prekvapko pre oboch naraz a hneď aj násobná spoločná radosť. veď aj pri "výrobe" sme boli spolu 😉
Rovno som mu s dojatym plačom volala 🙂 🙂 Tajiť to cely deń by som asi nezvládla. Potom mi skôr on robil prekvapenia veľmi milé po potvrdeni tehu
Ja cakam uz tretie,takze to wwwaw sa uz nekonalo 😒 No prve....Meskal mi menzes uz dost dlho[vyse mesiaca]no nedarilo sa nam vyse 3 rokov,tak som si tehotenstvo nepripustala.isla som rano k lekarovi[muz vedel,ze tam idem]na vyvolavacku,no a uz som bola v 9tt 😎
Prisla som domov,muz spal po nocnej,pritulila som sa k nemu a on sa ma hned spytal:
Si tehotna?
Ano.
Kolko?
V 3 mesiaci....
Ok,tesim sa,no strasne sa mi chce spat......Takze asi tak 😀
No tak ja absolútne neromanticky a hrozne 🙂 Žiadne malilinké papučky a podobne sa nekonali.
Pri prvom som bola v takom šoku, keď som vyšla z gyn. ordinácie (išla som tam kvôli zápalu, ktorý som aj mala, ale doktor mi pribalil aj tehu knižku 🙂 ), že som mu hneď volala a mu to aj vyzvonila do telefónu 🙂 Na druhej strane bolo chvíľu ticho, celý deň sme sa nevideli a za ten deň mi prišlo xy (radšej som to nerátala) sms, či som ok, ako sa cítim a furt to isté dookola, ako keby som bola chorá 🙂 Večer keď prišiel ku mne, tak mi navrhol svadbu, čo bol v ten deň pre mňa druhý šok 😉 Pri druhom sme to zistili spolu, nakoľko som si robila doma test a tam krásne dve //. 🙂 Dnes keď na to spomíname, tak sa spolu na tom zasmejeme 🙂
Ahojte, nam sa dlho nedarilo a jedneho vecera sme sa fakt nudili, rozpravali sme sa ze co budeme pozerat v tv a co dovtedy este urobime a zo mna vyletelo, \Este jeden nejaky test tam mam. Ocikam?\ a on ze okej, tak mi muz asistoval a pri cakani na vysledok som fakt neverila ze by mohol byt pozitivny, po tolkych negativnych... no a zrazu kukame a druha ciarka taky duch, sice to dopadlo MA nakoniec v 10tt, takze to nami dost otriaslo, a povedali sme si, ze pauzujeme aspon na rok, ale potom po 2 mesiacoch som uz mala take cudne pocity, tak som si spravila test a bol krasne pozitivny tak som rozmyslala ako to dat drahemu vediet, tak som mu jednoducho poslala mmsku s odfotenym pozitivnym testom s textom: Zazraky sa deju 🙂 ...teraz si to tehu riadne uzivame 😉
po tretom sme si povedali, ze dost..staci..nooooooooo..ale betar bocian si povedal, ze je u nas malo veselo, tak u nas nechal este jeden balicek 😀 ..a ako sa to dozvedel manzel?no u nas to bolo naopak, ako sa to dozvedela manzelka? 😀 ..mm sa ma stale pytal, ci nie som tehu..ale ja ze kde, ved mam navstevu kazdy mesiac, nic mi nebolo..tak to nie je mozne..az som sa vybrala na preventivku a ze ejha..ste v 4tom mesiaci..mm povedal, ze ked sme vychovali tri, tak to stvrte bude hracka..po poradni zacali aj pohyby, zacalo rast brusko, takze to bola fakt pravda..takze teraz mame 4 deti, matko dodal nasej rodine zas nieco viac a nedame ho za nic na svete 😵 😵 😵 ..a ja odteraz zdravim kazdeho bociana...pst ,ale to je taktikta.-.ze sa ho nebojim 😀..a on u nas zatial nepristava .. 😀 😉
mne teraz hrklo ako to bolo pri prvom presn nepamatam ale asi takto som mm povedala MUSíM TI NIECO POVEDAT a on ami nato ze zase si tehotna? 😀 😀 😀 😀 tak asi to bolo tak ze musím ti nieco povedat
tak nakolko my robime deti spolu...a vieme kedy co robime,tak aj nase ocakavania boli vzdy spolocne.vsetky nase testy som sice ocikala ja 😀 ,ale u nas sa zatvaral na zachode tatko a cakal co mu test ukaze 😀 .potom uz len vysiel a vzdy sa skeril jak leco 😀 😀 ....ale po dcerke mi povedal,ze uz je na dalsie dieta moc stary....ma 28 rokov 😀 😀
my sme šli na otvorenie tunela Bôrik a v strede tunela som vytiahla tehu test s // a dala manželovi, pri prvom sme obaja striehli na test, či tam budú // a boli...a obaja ako sme to veľmi očakávali, tak sme zostali zaskočení a šťastní 🙂
tiez ziadne prekvapko.. 1 krat po roku a pol snazenia sa o // . sa mi doma nieco nezdalo. nasla som si // ale druha nebola uplne silna, no ja sm vedela, ze konecne je to tu.. a tak som mu d zavolala do zahraniccia, nevydrzala som.. tiez som si planovala, ze mu to oznamim, nejako pekne, no predbehla ma tuzba vykricat to do celeho sveta.. a druhy krat to bolo uplne necakane, aj ked som vedela, ze tiez to je uz ono. boli sme doma. urobila som si test, meskala mi asi dva ci tri dni. a opat slaba ciarka.. bolo to pred 3 kralmi. svietil nam stromcek a ukazujem mm so slzou v ociach.. " zlato, ze to nie je len pozostatok hcg po potrate ? vidis tam toho ducha ? " a mm sa na mna usmial a povedal ze ano vidi, ze nech sa nebojim a zavolam doktorovi, ze vsetko bude dobre.... 🙂
Ked som bola prvy krat tehotna tak som mu kupila cumlik ako prekvapko a trochu na to nechapavo pozeral ale potom mu to doslo a bol stastny 🙂 Pri druhom som mu rovno ukazala test s otazkou kolko tam vidi ciarok, lebo ani ja som si nebola ista ci su tam dve ciarky, a tak sa to dozvedel za horuca.
1x sme ho robili spolu a 2x som si rano privstala, urobila test a polozila som mu ho k mobilu na nocny stolik 🙂 ked mu zazvonil budik nechapavo pozeral co to je a ptom mu to doslo 😀
ja som si spravila test na manzelove narodeniny a zabalila ho ako darcek a pri podavani som mu povedala "Toto je darcek ktoreho sa nesmies nikdy vzivote zbaviť keby sa dialo čokoľvek " (samozrejme nemyslela som ten test hihi ) a uz ma 7 rokov. A teraz som zase tehotna a to rano sme sedeli na sedacke a povedala ze som si spravila test a som tehotna potesil sa .. 🙂
ja na stavbe nášho domčeka - boli to len múry, popozerala som sa navôkol a s úsmevom som sa ho spýtala, že kde bude mať naša dcérka /tušila som, že to bude na 1000000% baba/ izbičku. kecal, ukazoval...a ja som sa stále priblblo usmievala, až mu to cvaklo 😀 😀 😀 . bol strašne šťastný, tuším aj slza šťastia kvapla 🙂
ja som tiež dlho váhala ako mu to povedať.pri prvom som mu to povedala a neriešila som to.A teraz som zapojila aj dcérku.Poslala som dcérku za ockom s tehu testom.Bol veľmi rád a spýtal sa Eli:Koľko vidí čiarok a ona že dve.A tak sa teraz tešíme spolu 🙂
...no jednoducho,manžel ma dotlačil,aby som si urobila test,lebo mi bolo zle a bola som zelená..po dva krát a a ni raz sa nemýlil... 🙂

No tak ja veru velmi neromanticky :( Presne v to rano sme po sebe kricali a hadali sa a ja som este nanho nieco zvreskla a isla som si urobit test a pozeram, pozeram....ako tela na nove vrata....a dve ciarky. Bola som ale v uplne inom rozpolozeni a nevedela som kde je sever a myslela som, ze je to nejaka fatamorgana, ci co, tak idem za nim, strcim mu test pod nos s otazkou "kolko tam je ciarok?" a on ze "dve, a to je dobre, ci zle?" Takze ak som si niekedy v zivote predstavovala tento moment, tak som si ho predstavovala uuuuuplne inac, nejako vzletne, romanticky, ze nejake malinke papucky kupim a podobne. A nakoniec sme to zistili uprostred zvady 🙂 Ale taky je zivot, u nas je doma veru ozaj "veselo", talianska domacnost a to si na mojom muzovi cenim, necha ma robit sceny ale on sa nikdy nehneva. Takze to pre nas bola vlastne uplne typicka situacia a preto na to spominame pekne a s laskou 🙂