icon

Ako ste riešili piercing v pupku počas tehotenstva?

vevik123
28. dec 2011

🙂

k_atka
28. dec 2011

Ahoj, ja som mala piercing v pupku, citala som, ze do nejakeho 7. mesiaca je to ok, ale potom mi bolo dost zle, nemohla som sa najest (podla dr. vyzivova chyba) skoncila som v nemocnici a ked primar zbadal moju nausnicu, kazal mi ju okamzite vybrat... Nemala suvis s problemom, ale radsej som si ju dala dole, pre kazdy pripad. A to som nemala este ani brusko, bolo to asi v nejakom 4. mesiaci, nepamatam sa presne... Kazdopadne, krasa isla bokom, prednejsie mi bolo dieta... Viac k tomu neviem (myslim, ci sposobuje nejake problemy a tak), len vlastna skusenost, tak dufam, ze som pomohla .-))) k.

kamilka22
28. dec 2011

Ja som ho dala dolu,hned ako som otehotnela. Neriesila som, ci je to zdrave ci nie.

mamutka
28. dec 2011

bola som v nemocnici s maminou co jej pupok pocas tehu neskutocne trcal von, normalne taky maly kopcek jej vybehol a tak to mala, tusim pomaly cele tehu.... keby tam mala piercing, tak si asi uzenie nejaky zapal, ak by sa jej urobila nejaka ranka, ked jej pupok take psie kusy robil a vyvratil sa smerom von 😅
radsej by som to dala von...

eaka
28. dec 2011

Ahoj, kým tam piercing vydržal, teda bol nejaký pupok, tak som ho tam nechala, potom dala dole, nepamätám presne kedy, po pôrode som ho dala späť... Jediný piercing, čo prežil moje tehotenstvo ... buhuuu 😉

mimel
30. dec 2011

ja som ho mala dovtedy,kym mi trochu nenarástlo bruško. potom som ho dala dole,aby mi lekár nenadával a aj mi to prekážalo.myslela som si že mi dierka zarastie,ale hned ako som porodila tak som si ho tam skúsila dať a dierka nezarástla