Ako videli na vás tehotenstvo?
Dávnejšie keď som bola tehotná tak na mne videli dvaja ľudia že som v druhom stave keď ešte sama som netušila. Jedna bola moja teta len nič nepovedala a druhý bol úplne cudzí chlap ktorý zagratuloval k tehotenstvu. Až o pár dní som testovala a boli dve čiarky. Podľa čoho to videli? Stalo sa to aj vám že ste to videli na niekom alebo že niekto to videl na vas? A podľa čoho vlastne je to poznať?
Ja to vidím . Tehotná žena tak inak "žiari"
@saraxyz ale to možné vidieť na niekom koho vidíš prvý krát v živote? Tak ako ten cudzí chlap.
To sa nedá opísať.
Pracujem s ľuďmi a či to nebude vidno keď sa pošťastí
Ja to nevidim, ale napriklad moja teta tiez nevie toto, ale ked uz vie o tehotenstve, tak ked vidi tu zenu, tak vzdy vie, ci caka chlapca alebo dievca. Netusim, ako 🙃😅.
Ja to nevidim, ale napriklad moja teta tiez nevie toto, ale ked uz vie o tehotenstve, tak ked vidi tu zenu, tak vzdy vie, ci caka chlapca alebo dievca. Netusim, ako 🙃😅.
@nevenka to je zvláštne
Ja som ani na kamoške nerozpoznala. Povedala mi to. Iba som videla že má lesklejšie oči ako obyčajne ale dlho som ju predtým nevidela tak netušila som že či je šťastná alebo či je to lom svetla. Neviem to tak rozpoznať.
Ja to vidim na tvari, videla som to u kamaratky ktora sa snazila dlhe roky a videla som to aj na kolegyni. moja sestra tiez vedela ze som tehotna, kvoli nej som si robila aj test 😃
To sa nedá opísať.
@saraxyz škoda že to nevieš opísať lebo ma to zaujíma úplne 😊
A vie to aj žena sama na sebe vidieť v tvári v zrkadle? Asi ťažko, však? 😊 Keď sa vidíme každý deň v tom zrkadle. To asi musí niekto iný vidieť takú žiarlivosť. Je to pre mňa zaujímavé lebo nemám tu schopnosť. Obdivujem to
Si tehotná? To budeš "cítiť". A ak nie, tak žilky na prsiach to isto prezradia😉
Moja dcera to vedela aj pohlavie . 2x .. mala 4r nevedela to vysvetlit ako to vie .
Tiež to vidím, podľa mňa má žena vtedy trošku inú auru ale teda doslova by som to povedala, že žiari 🙂
Si tehotná? To budeš "cítiť". A ak nie, tak žilky na prsiach to isto prezradia😉
@saraxyz neviem lebo mám pms a asi 2-3 dni do ms a pobolievanie podbruška, ale to som mala aj minulý mesiac a prišla silná ms ako stále. Prsia mxm zilnate stále pred ms. Ale mam take sledovanie sa trochu pred menzesom. Nestresujem sa kôli tomu ale zabávam sa takto a beriem všetko ako má byť. A keď je niečo čudne tak začnem myslieť na to. Napr keď chodím okolo jednej reštaurácie kde fukaju odvetravacky tak stále som cítila také klasické kuchynské pachy ako oleje ale predvčerom to bol nenormálny smrad tak neviem či niečo pokazené bolo alebo či ja mám čuch 😆 ale iné veci mi nesmrdia. No a už to naštartuje sledovanie sa 😆
Toto sa stalo aj mne, nechapem ako to videl niekto cudzi v 9tt, ani to nemohol pocut a stalo sa mi to hned 2x
Ženy žiaria, ale teda ja na začiatku tehotenstva som cítila všelijaké pocity ale isto nie žiarenie 😄 Radosť obrovská ale nevoľnosti ťažkosti 🤮 migreny, únava.. ale možno to by ma prezradilo :D
Ja som bola asi v 7tt, brucho ploche ako doska, a taxikár mi hovorí, že gratuluje k bábätku. A ja ze prosím, ved o tom reálne viem len ja a muž. A on ze on to proste vie a vie aj to, že malý bude chlapec a jeho meno sa bude začínať na písmeno T. A ja ze no vôbec 🤣
Long story short, mam chlapca ktorý mal byť dievčatko (podľa troch doktorov) a mal sa volať po mužovi, a na sále par minút pred tlacenim sme sa medzi kontrakciami zhodli, nech sa volá inak. Áno, začína sa to meno na T. A až potom po pôrode som si spomenula na toho taxikára a bola som úplne mimo😁
Toto sa stalo aj mne, nechapem ako to videl niekto cudzi v 9tt, ani to nemohol pocut a stalo sa mi to hned 2x
@kiki68 keby to každý povedal keď to vidí, lebo čo ak by niekto videl a nepovedal mi ako moja teta
Ženy žiaria, ale teda ja na začiatku tehotenstva som cítila všelijaké pocity ale isto nie žiarenie 😄 Radosť obrovská ale nevoľnosti ťažkosti 🤮 migreny, únava.. ale možno to by ma prezradilo :D
@danniiee8 možno si do myslela že vyzeráš ako unavená žena a každý videl žiarenie 😊
Ja som bola asi v 7tt, brucho ploche ako doska, a taxikár mi hovorí, že gratuluje k bábätku. A ja ze prosím, ved o tom reálne viem len ja a muž. A on ze on to proste vie a vie aj to, že malý bude chlapec a jeho meno sa bude začínať na písmeno T. A ja ze no vôbec 🤣
Long story short, mam chlapca ktorý mal byť dievčatko (podľa troch doktorov) a mal sa volať po mužovi, a na sále par minút pred tlacenim sme sa medzi kontrakciami zhodli, nech sa volá inak. Áno, začína sa to meno na T. A až potom po pôrode som si spomenula na toho taxikára a bola som úplne mimo😁
@lucia13022023 zaujímave ešte detaily vedel ktoré ešte nikto netušil
stalo sa mi to, že to na mne vo veľmi skorom štádiu videla suseda a ja som to potom vycítila pri jednej kamarátke. Ako spomínali vyššie, cítiš z toho človeka inú energiu, nie že by to bolo vidno očami. Skôr to cítiť na úrovni energetického poľa, aj zvieratá to často vnímajú.
Ja som nevidela na žene ze je tehotná ale sa mi o tom snívalo. Naposledy keď sa mi snívalo sme boli v rodine 3 tehotné
Ja sa asi pohybujem v iných kruhoch lebo aj tu to ľudia vidia, len mimo realitu. 😁 Jedna baba mi pohladkala brucho, druhá sa pýtala mojej mamy kedy mám termín. A ja som pritom len stlustla. 🤷😩
Zena zneznie v tvari. Neviem, ako to presnejsie popisat. Ma take jemnejsie crty, zenskejsie, iny pohlad, iny usmev.
Stalo sa mi uz viackrat, ze som na zene spoznala, ze je tehotna, pricom bola len na zaciatku a takmer nikto o tom nevedel. Rovnako aj na mne to par ludi spoznalo, ked som bola ja tehotna.
Ja som nevidela na žene ze je tehotná ale sa mi o tom snívalo. Naposledy keď sa mi snívalo sme boli v rodine 3 tehotné
@4stanka4 sny sú podvedomie tak je to zaujímavé že cez deň keď je hlava zamestnaná tak nič ale v noci sa to ukáže v sne. Sny sú úžasné len mne sa nič nesníva takmer lebo zaspím hneď
Ja sa asi pohybujem v iných kruhoch lebo aj tu to ľudia vidia, len mimo realitu. 😁 Jedna baba mi pohladkala brucho, druhá sa pýtala mojej mamy kedy mám termín. A ja som pritom len stlustla. 🤷😩
@evaachesa aspoň srandy trochu 😆 mne vyčnieva brucho lebo mám nejaké to kilko
Minulý týždeň som pri dvoch ľuďoch prišla k teme deti a oni mi povedali niečo v zmysle že či ďalšie dieťa chystám. A ja neutrál, že nie. Neviem či to bolo len také mimochodom alebo či tušia niečo čo ani ja netuším
Mne jeden pan poprial dobre rano a povedal, ze sme krasne dievcata. Par dni na to som sa testovala. Babo sa nechcelo do 31tt ukazat, ale ja som si vzdy spomenula na slova toho pana. Mam krasne dievcatko 😁
Ja som prišla do práce, doslova som ešte len len v dverách stála a kolegyňa na mňa vybafla, že som tehotná!
Nechápala som ako to vedela, keďže ja som to zistila úplne náhodou asi 4 hodiny predtým, keď som zo srandy ocikala test, sama som tomu neverila 😂 bola som tuším v 3tt.
Keď bola moja mama tehotná, ujo (jej brat) jej oznámil, že je "hrubá" 😂 ani ona o tom vtedy nevedela, tiež to bolo veľmi skoro. On to nejako proste videl.

Ja to vidím . Tehotná žena tak inak "žiari"