Bábo v 5. týždni sa uhniezdilo nižšie
Ahooojte.Viete mi niekto poradit,mal niekto z vas podobnu situaciu??
Bola som dnes u gynekologa na kontrole,som v 5tt.
Lekar mi povedal,ze rastie ako ma,len ze zmenilo miesto a uhniezdilo sa nizsie.Co to znamena??, Je to nieco zle??, Dakujem za odpovede.
Hmm, tak neviem ako ty, no mne keby take nieco povie, tak sa ho hned spytam ako to myslel a ci to moze nieco zleho sposobit??!!
Povedal mi.ze rastie ako ma a ze sa uhniezdil.inde.je.to.planovane dlho snazive dieta prve.tak.som.este z.toho.taka.tuknuta ze sa.to.podarilo.Neverim.tomu.este.nejak.
Tak ja by som neodisla z ordinacie, kym by mi nevysvetlil ci JE TO OK ALEBO NIE.
Ako moze jedna zena odist tehotna z ordinacie...a nevediet ci je v poriadku. :-/
Tak.on mi.povedal.ze.je vsetko.v poriadku,len.ja.mam.take nervy z.toho.ze.preco.mi.takto.povedal.ze.je nizsie.uhniezdene.
Nemaj nervy a nestresuj ak povedal lekar ze je vsetko ako ma tak je to o.k , 5tt je este velmi kratka doba...keby je nieco zle lekar ti to urcite povie
Dakujem za podporu.Len nejako.nad tym rozmyslam.To.ze.je.nizsie uhniezdene tak
@tinka0000 hlavne pokoj. Ak by bolo zle, tak ti to povie tak, ze by si vedela, ze je zle. Okrem toho v 5tt sa este ziadne zavery robit nedaju
hlavne by si sa mala ukľudniť, inak sa do pôrodu zblázniš... nehľadaj problémy tam, kde nie sú. a nabudúce sa pýtaj lekára, keď niečomu nerozumieš. držím palce, nech je tehotenstvo bezproblémové.
Dakujem.za.odpovede vsetkym.
Tak dufam.ze bude vsetko.v poriadku.27ho.idem.na.kontrolu tak.dufam.ze.mi.povie dobru spravu.
Takze este sa moze zmenit jeho miesto?
Dvihni telefon a zavolaj lekarovi, lebo ta nervozita co mas skodi tebe aj babetku. A budes v klude. Hm?!
@evicaveverica
Ano,zavolam mu a opytam.sa ho aby som.bola kludnejsia.Dakujem
@tinka0000 neboj bude to ok. Keby bolo daco zle povie ti to este vtedy.
@evicaveverica
Ja mam takeho gynekol.ktory.je.super,verim.mu,stale.je.k.dispozicii.stale.dvihne mobbil je.super
Napisala.som.mu sms lebo.pracuje tak.aby som nevyrusovala.Tak.cakam.na.odpoved 🙂
a dalsia.otazka mali.ste take jemne bolesti v podbrusku??Dakujem
SmS? Aj ti odpise? Ja by som mu zavolala, je to rychlejsie a hlavne sa ho opytas a dozvies sa mozno aj viac ako ked mu len posles jednu spravu. Ak pracuje a si jeho pacientka tak ho iste nerusis telefonatom. Rusila by si ho v case ked nepracuje. Ale tak ty vies ako je ti to najlepsie. Dolezite do buducna -ak ti nieje nieco jasne u doktora, opytaj sa ho aj ked si budes mysliet ze budes vyzerat ako tupelo. Predides tym zbtocnym neistotam.
Ci ma bolelo podbrusko si nepametam, lebo ja som zistila ze som tehotna az v 3tom mesiaci 😂 ...ale logiku by to malo, maternica sa musi zvacsovat s rastucim babetkom anto moze vyvolavat podobny pocit ako bolest pri menstruacii.
Ano on stale.odpise.a upokoji.ma
Stale stale.odpise.Dakujem
Ano take.bolesti.mam.
Tak uz len.vydrzat.do.27ho 😀 👶
@tinka0000 vidis a aj to si sa ho rovno mohla po telefone opytat. 😀
Co si pametam co ma bolelo, bolo rebro pod prsiami, ale to az dakedy v 6 mesiaci zacalo ako babetko rastlo. Bola to taka neprijemna pichlava bolest, ktora ako prisla tak odisla po porode. Nebolelo to stale, ale.dost casto.
Vazne sa ho pytaj na vsetko, niekedy aj detaily su dolezite.
No.to.ano 😀 Dakujem pekne.Tak len.vydrzat.Stale.ak.idem.na.kontrolu tak sa citim tak.bezpecne. 😇
Opytam.sa ho.uz vsetko.na.najblizsej.kontrole.Do vtedy len.byt v klude.
Drzim palce a zelam vela zdravia
bude to fajn, len nestresuj sa lebo to neprospieva ani tebe a ani dieťatku 😉
Presne ako ti baby píšu, je to v poriadku a nestresuj sa. Lebo ten stres uškodí bábätku a nie to, že je posunuté nižšie
Ano.ale viete.ako.to.ak.cakate miminko tak.sa bojite.a chcete aby.bolo.vsetko.v poriadku.Tak.duufam.A ano som v 5tt.
🙏

@tinka0000 preco si sa nespytala priamo lekara? A neporozpravala sa s nim?