icon

Baby aké ste mali príznaky v prvých týždňoch tehotenstva? 3-6tyž.. ďakujem

vanessabk
12. jan 2019
Strana
z2
ninka9293
12. jan 2019

@vanessabk ahoj. Ja som mala také pichanie v podbrusku a dosť intenzívne, to bolo ešte pár dní pre mrchou a test bol negatívny. Nikdy som to nezažila, bolo to úplne niečo iné ako kedykoľvek pred tým. V deň očakávanej ms test pozitívny a pár dní na to tlak v krížoch a bolestivé a zväčšené prsia. Každá to pociťuje inak 🙂

vanessabk
autor
12. jan 2019

@ninka9293 no výborne, to pichanie v podbrušku pociťujem aj ja, paradoxne vždy cez noc, preto aj teraz nemôžem spať😅🙏🏽 Od bolesti 🙈☺️... zatiaľ je to ale môj jediný príznak ktorý evidujem, neviem, či mu teda prikladať nejakú väčšiu váhu. Ale takúto bolesť som ešte nikdy necítila 😅. Každopádne, asi si zajtra zaobstarám test. A ďakujem, za tvoje reagovanie. ☺️

hennyinnsbruck
12. jan 2019

Ziadne ☺️

lejka01
12. jan 2019

Intenzivne pichanie v podbrusku cca tyzden pred ms/som si myslela ze to asi vyslo/, a z nicoho nic mi prislo na vracanie tak 3 dni pred ms....v den ked mala prist ms tak som si urobila test a bol pozitivny 😀😀 krize zacali boliet zopar dni nato a vracat som zacala od 6 tt 😎

zdenkastanka
12. jan 2019

Iba meskanie ms😂

07022007
12. jan 2019

žiadne .... snivalo sa mi že som domov doniesla syna a tak som urobila test ešte pred meškaním ms. A bolo..... grcanie prišlo o doooosť neskôr

evittam
12. jan 2019

@vanessabk Ziadne. A ani neskôr okrem vacsej unavy a rastúceho bruška.

asia83
12. jan 2019

@vanessabk Mne už bývalo špatne, plus zmeny nálad.

diewcatqoo
12. jan 2019

Bolesti brucha ako pred menzesom a strasna precitlivenost. Rozplakala som sa pri umyvani riadu a vtedy mi doslo, ze cosi nie je s kostolnym poriadkom :D

damolly
12. jan 2019

Skoro žiadne 😉 iba klasické chvíľkové bolesti ako pred ms a bolestivé prsia ale to som mala vždy keď mi mala prísť ms😉 ale ja som zistila že som tehotná až niekedy okolo 5tt 😁..až potom začali také príznaky ako neskutočná únava, časté mocenie.

pininka
12. jan 2019

Mňa neskutočne boleli prsia, pri druhom a treťom som si už nemusela ani test robiť, lebo som vedela že som.v tom. Myslela som že si ich odrezem

kathhii
12. jan 2019

Bolesť pŕs, zvačšenie pŕs / je je aj pred MS/, po 3.týždni po termíne menštruácie aj nevoľnosti.

rachelica123
Autor odpoveď zmazal
petka987
12. jan 2019

ahojte 🙂 mna najprv pichalo v podbrusku, potom bolest ako pri menzese, ale silnejsia a uz kazde rano vraciam...

hennyinnsbruck
12. jan 2019

@rachelica123 ked su testy negat alebo si neni tehotna alebo bolo skoro na testovanie

rachelica123
12. jan 2019

@hennyinnsbruck takze este to nic nezmamena aj ked na prvych dvoch su slabe //ciarky?

zdenkastanka
12. jan 2019

@rachelica123 tie cervene testy su chybne... ved tam poriadne nie je ani jedna ciarka...a cele je to rozpite... a kedy ma prist ms ?

rachelica123
12. jan 2019

@zdenkastanka babatko planujeme za 2 dni

rachelica123
12. jan 2019

@rachelica123 oni boli dobre vidno a potom to tak vybledlo

zdenkastanka
12. jan 2019

@rachelica123 po limite uz moze vselico ukazat... na to sa moc nespoliehaj... opakuj test zajtra rano z 1.mocu.

kikulienkadd
12. jan 2019

3 dni pred ms kŕče, behala som s vlozkou že kedy sa to spustí. V deň keď mala prísť nič ako keby iné brucho,tak som kúpila test a poobede mi vyšli krásne 2 čiarky, ktoré práve spinkaju v kočíku a majú pol roka 😊 držím palce nech to vyjde 🍀

kathhii
12. jan 2019

ak nevyjde test na prvý deň menzesu s ranného moču a nepríde ani za 4-6 dni, tak si zopakuje test neskor. Ja som si robila test na 1. deň MS- nić, na 2. deň nič a potom po 6 dňoch bol krásne jasný. Ja som si robila len ten prúžkový, urćite sú aj drahšie a kvalitnejšie a treba si pozrieť citlivosť.
Len ja som si tých testov za 1,5 roka robila toľko, že som uź tie drahé nekupovala :D

hennyinnsbruck
12. jan 2019

@rachelica123 to su nejake chybe testy. Tie ciarky musia byt normalne

domichrumi
12. jan 2019

@vanessabk ahoj ja som mala dosť bolesti ako pri menštruacii, kazdu chvilu som cakala ze dostanem menzes a to som este nevedela ze som tehotna, od 5-6 tyzdna ranne nevolnosti bez vracania. Akokeby som bola nonstop po opici, proste zle od rana do vecera, neskutocna unava vkuse by som len spala a nechutenstvo 🙂

ninka9293
12. jan 2019

@vanessabk hlavne sa nestresuj a nerob príliš skoro testik, ja som pred ms mala negativny a bola som z toho dosť smutná, urob si ho až ked ti bude mat prísť ms alebo este lepsie aj dva dni potom ked ti bude meškať, lebo nevies kedy mohla nastat ovulka a kedy sa poriadne mimi uhniedzilo. Ja som mala asi omeskanu ovulku o tri dni a ked som bola na sone 8+3tt bábo zodpovedalo 8+0tt, takže tak ti môže vyjst pozitívny test aj o pár dní neskôr. Teraz v pondelok idem na poradnu 12+3tt, tak som zvedavá ako to bude. Ale držím palce, aby si mala na testiku pekne // 🙂

angiean
13. jan 2019

Ahoje som tu nova..je tu aj starsia zienka tak 35..?

petronela235
13. jan 2019

Uplne prve boli velmi citlive bradavky a prsia😁

katarinazavo
13. jan 2019

@petronela235 dobrý deň koľko dní pred meškaním?Mňa už bolia 2 týždne a ešte mám týždeň do MS

henka123123
13. jan 2019

Bolo mi na zvracanie skoro zo vsetkeho 🙂 smrdeli mi parky..a stale som mala pocit ze dostanem ms..ale mala som ju len 1 den 🙂

seva22
14. jan 2019

Ziadne...test som si spravila len preto, ze som dostala ms na 26. den cyklu (u mna normalne,mam kratsi), ale vyklulo sa z toho iba spinenie a iba na chvilu a ani dva dni nato sa mrcha vobec poriadne nerozbehla ako zvykla,tak to som uz mala tusenie ze nieco sa deje...ale mozno blbost napisem,ze tak tyzden predtym mi na niekolko dni bez priciny odtrpol cely malicek na ruke a nejako mam dodnes podozrenie,ze to suviselo s tehotenstvom

Strana
z2