icon

Beriete probiotiká počas tehotenstva?

Dnes o 07:42

Ja ich mám užívať dáva ich každému že je to pre bábätká dobre niečo s očkami spomínala ale mám pocit keď si ich dám točenia hlavy

babushkaem
Dnes o 07:48

ja som brala probiotika, ale kvoli liekom, ktore som pocas tehotenstva brala... hento neviem, pride mi to ako obchodny tah od doktorky...

hopatko
Dnes o 07:56

Vaginalne probio capiky su dobre pre ocka babatka? Nieco som zmeskala? Rada sa necham poucit.
A nie, nebrala som nic take pocas tehotenstva.

mullerova46
Dnes o 07:59

@anonym_autor beriem probiofix ale hlavne kvôli sebe a má to vraj výsledky v prevencii nezdedenia kožných ochorení ktoré mám aj ja takže win win

sisa_s
Dnes o 08:05

Probiotika nemaju nic s ocami, ake ti odporucila?

autor
Dnes o 08:42
@hopatko

Vaginalne probio capiky su dobre pre ocka babatka? Nieco som zmeskala? Rada sa necham poucit.
A nie, nebrala som nic take pocas tehotenstva.

@hopatko no aj ja som sa čudovala že čo hovorí 😅 asi to je naozaj len marketing 😅

autor
Dnes o 08:42
@sisa_s

Probiotika nemaju nic s ocami, ake ti odporucila?

@sisa_s tyndaflor aj podľa mňa noo

sisa_s
Dnes o 08:44
@anonym_autor

@sisa_s tyndaflor aj podľa mňa noo

@anonym_autor nezmysel, asi ma pani doktorka nejaku proviziu, ak by som nemala tazkosti alebo nebrala atb, nedavala by som si zbytocne vag.probiotika

anonym_830eec
Dnes o 08:46

Chybaju ciarky, bodky, zmysel textu.

hopatko
Dnes o 08:47
@anonym_830eec

Chybaju ciarky, bodky, zmysel textu.

@anonym_830eec nemyslim si, ze v tomto pripade by tomu ciarky a bodky dali nejaky zmysel.

anonym_830eec
Dnes o 08:51
@hopatko

@anonym_830eec nemyslim si, ze v tomto pripade by tomu ciarky a bodky dali nejaky zmysel.

@hopatko podla chaotickeho nezmyselneho textu nevieme urcit preco jej to lekarka odporucila. Mozno tam je dovod, len autorka asi nevie....

kiki68
Dnes o 16:09

Ja som musela