Bezpečnosť antiperspirantov v tehotenstve
ahojte. pouzivali ste normalne v tehotenstve antiperspirant alebo ste to radsej pretrpeli bez neho? koncim prvy trimester a zatial som to vydrzala s deo, aj ked na zaciatku som smrdela ako cibula (tusim to uz celkom preslo), ale fakt neviem, ci to bez neho zvladnem aj v lete... rozmyslam, ci sa k tomu vratit... dakujem.
Jezis ….nirmalne dodržiavaj hygienu. Si tehotná nie smrteľne chorá
Jezis ….nirmalne dodržiavaj hygienu. Si tehotná nie smrteľne chorá
@pribinak tak ide o moje dieta, neviem, ci mu tam zrovna treba na vyvoj hlinik...
Nie, antiperspirant nezabije teba ani dieťa. Hliníkové soli nespôsobujú rakovinu ani nič podobné.
Jogurt s hliníkovým viečkami nezjes?
Nie nepotrebuje na vyvoj hlinik a ani ho dieta nebude mat po pouziti antiperspirantu...
Jogurt s hliníkovým viečkami nezjes?
@pribinak lenze to nie je priamo v zlozeni toho produktu, ktory si davam do tela...
Vieš ako všelijako sa jogurty pri preprave poprevracali?
Takto, potim sa nadmerne cely zivot, aj s antiperspirantom, aj bez. Dokonca som pouzivala ten silnejsi, mame 4 deti a su zdrave. Ja neviem, ten bordel, co dychame, nevadi? To je 100x horsie.
Takto, potim sa nadmerne cely zivot, aj s antiperspirantom, aj bez. Dokonca som pouzivala ten silnejsi, mame 4 deti a su zdrave. Ja neviem, ten bordel, co dychame, nevadi? To je 100x horsie.
Sol de janeiro ma tuhý deodorant bez hliníka okolo 15€, kúp si ten
Ano pouzivala, tebe ani dietatu nic nehrozi, myslim ze uz sa o tom popisalo naozaj dost vela.
Veď si kúp niečo prírodné
Veď si kúp niečo prírodné
@esther100 ved to mam, aj 3, ale nie je to ucinne ako poctivy hlinikovy antiperspirant 🙂
Tak ja neviem potom, čo sa pýtaš vlastne alebo k čomu chces dospieť… ženy ti tu píšu, že máš kľudne používať hliníkový a argumentuješ 😃
Používala som bezhliníkové...ale úprimne - boli mi slabé 😅
Tak ja neviem potom, čo sa pýtaš vlastne alebo k čomu chces dospieť… ženy ti tu píšu, že máš kľudne používať hliníkový a argumentuješ 😃
@nicoletta98 tak cakala som odpovede, ze pouzivala som pri vsetkych 6tich detoch a nic im nie je. argumentujem, lebo sa vacsina cuduje, ze sa vobec pytam... zas az take nepochopitelne to nie je, si myslim.
Ja mám aktuálne mätovú Weledu a je perfektná. Roky používam prírodné antiperspiranty a fungujú mi. Inak, keby si nebola tehotná, tak je ti jedno, čo si na seba dávaš?
Pouzivala som vichy bez aluminia, ale inak som aj vsetku kozmetiku pouzivala, aj som si vlasy farbila, aj na nechty som chodila a maly je ok 🙂
A skusala si deo krystal? Potit ss pri nom budes, ale nebudes smrdiet. To by mohla byt dobra alternativa ked sa ti antiperspirant neda.
Inak osobne si myslim, ze antiperspirant nebude nejak hrozne skodlivy. Hlinik sa pouzival dlho, my uz teraz nepouzivame skoro nic z hlinika v kuchyni. Ak mas pocit ze prijimas vela hlinika, tak skor obmedz pouzivanie kuchynskej folie, nepi nic z plechoviek, obmedz caj, kakao (to su take najvacsie zdroje hlinika), a spokojne si ten deodorant daj.
Zdravy clovek vyluci hlinik oblickami, takze ak nie si na dialyze, tiez sa nemusis obavat.
Existujú aj také bez hliníkových solí. Ja používam len tie. Najlepšie mi funguje Schmidt's. Nevidím dôvod používať niečo, čo potenciálne môže škodiť, keď existuje náhrada. Ja nepotrebujem dôkazy, že niečo škodí, ak už niekto vyslovil podozrenie, tak fakt nebudem čakať, kým sa to potvrdí, keď viem fungovať aj bez toho.
Ved Ti pisem, ze som pouzivala ten Maximum Protection cele tehotenstva pri 4 detoch a su zdrave. Ak sa chces vyhnut, tak sa vyhni, no. Vsak budes sa viac potit. Ak sa nechces viac potit, pouzivaj klasiku. Nic nehrozi.
Existujú aj také bez hliníkových solí. Ja používam len tie. Najlepšie mi funguje Schmidt's. Nevidím dôvod používať niečo, čo potenciálne môže škodiť, keď existuje náhrada. Ja nepotrebujem dôkazy, že niečo škodí, ak už niekto vyslovil podozrenie, tak fakt nebudem čakať, kým sa to potvrdí, keď viem fungovať aj bez toho.
@akvi ak bez toho vies fungovat, tak ok, tisko zavidim. Ja neviem fungovat ani s hlinikom, potim sa ako prasa aj s nim 😔. Ale tak kus menej a nesmrdi to potom tak.
Tie zlozenia su BEZPECNE
Ved Ti pisem, ze som pouzivala ten Maximum Protection cele tehotenstva pri 4 detoch a su zdrave. Ak sa chces vyhnut, tak sa vyhni, no. Vsak budes sa viac potit. Ak sa nechces viac potit, pouzivaj klasiku. Nic nehrozi.
@nevenka jasné, že ak máš problém a jedine to ti zaberá, nie je o čom. Ja tiež používam aj veci, ktoré viem, že môžu byť potencialne škodlivé, ale proste neviem bez nich byť. Snažím sa vždy eliminovať aspoň to, bez čoho existovať dokážem. Inak zápach potu vieš pekne eliminovať použitím kyseliny glykolovej, je veľmi účinná proti zápachu. Poteniu nezabráni, ale na zápach je úplne top.
Vyskúšaj tuhý old spice bez hliníka, videla som na to už viaceré odporúčania, že to funguje tak dobre ako klasické antiperspiranty, kúpila som tiež a musím súhlasiť. Niektoré voňajú aj ako dámske- napr. tie s obrázkom tigra, medveďa alebo vanilkový.
Ved skus pozrieť aj antiperspiranty pre tehotne, pripadne oslov koznu lekárku čo s nadmernym potením v tehotenstve.

Mne vsetko vadi a vsetko svrbi zial