Birell počas tehotenstva

nunusik37
20. mar 2017

Ahojte baby, ma niektora z vas skusenosti s potim birella pocas tehotenstva? Moze uskodit? Mam problem s travenim a rihanim.za skusenosti a rady dakujem ;)

ukulela
20. mar 2017

nealkoholicke pivo, za mna ziadny problem. inac pila som na litre aj pocas kojenia, milujem ten ich polotmavy radler s citronom. u mna s malinovym kompotom silna tehotenska dvojka 🙂

nunusik37
autor
20. mar 2017

@ukulela citala som,ze aj nealko obsahuje minimum alkoholu,ze sa neodporuca tehotnym. Vsade sa pise nieco ine clovek je z toho zmateny.

ukulela
20. mar 2017

@nunusik37 zlaty bazant nelako ma 0,0 alkoholu - ak sa tak bojis, daj si to. tam zas milujem kombinaciu baza-limetka-citron. ale co sa tyka alkoholu -ja som mala cele tehotenstvo chut na cervene a hovadzinu, malo zeleza som mala - a po porode mi sestricka vravi, ze som si deci vecer mohla smelo dat .... takze z toho minimalneho mnozstva alkoholu by som kauzu nerobila. nafukas aj z keksiku mila, alebo ustnej vody ... a co take rumove pralinka 🙂 neboj, nealko pivo si smelo daj.

mom311
20. mar 2017

@nunusik37 ja som si v lete birell dala. Ale len ten,lebo tie ochutene som nemohla kvoli tehotenskej cukrovke. Inak birell je podla mna z nealka piv najlepsi. Najviac chutou pripomina klasicke pivo a nechuti ako umelina. A este sa vratim k tym ochutenym nealko pivam. Skor by som sa bala tych farbiv a aditiv v nich ako toho,ci tam je nejake stopove mnozstvo alkoholu.

ellsa
20. mar 2017

Ja som casnicka a bezne si tehotne zeny objednavaju birell. Ci je to v pohode neviem len pisem skutocnost 😁

ikonica
20. mar 2017

@mom311 lepsi je bernard.. kupite v kauflande 🙂

tiper24
20. mar 2017

od piva sa hlupne 🙂

mom311
20. mar 2017

@tiper24 preto ho pijem

mom311
20. mar 2017

@ikonica cista pravda. Na ten som zabudlaaas! 👍🏻 Asi preto ze ho nedostat vsade. Ale uplne suhlasim. 😜

janifer
20. mar 2017

ja som pila v lete ten pomelo a grep birell, s jednou flaskou asi nic nepokazis, alebo rozdelit sa s manzelom. A na "vytravenie" po veceri som si veruze aj z Plzne 12ky dala zopar glgov (3-5).

stankadu
21. mar 2017

no ked nevypiješ flašku denne 😉 uškodiť určite nemôže. Ja som pivo pred prvým tehu vôbec nepila a počas tehu som mala naň strašnú chuť. A vtedy radlery a pod. ešte neboli, tak klasickú 10-tku bažanta. Trvalo týždeň, kým som dopila 1 flašku. 😀

ewrika22
23. júl 2019

@mom311 😂 aj ja

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre