Bolí ma žalúdok, mám tlaky vo vaječníkoch. Som tehotná?

efka000
2. okt 2017

Ahojte chcela by som sa spytat ohlade tehotenstva...pred tyzdnom som bola u gynekologa a povedal ze mam zvacenu sliznicu cize mozno som v tom a mozno nie. Od vcera je mi nejak divne boli ma zaludok aj na zvracanie mi je, tak isto mam cudny tlak v vajecnikoch a boli ma hlava a krize . Kramy by som mala dosta az o tyzden . Cize moja otazka,je mozem mat tieto priznaky tehotenstva aj asi 2 tyzdni ked viem ze nevolnosti su typivke pre 6 tyzden tehotenstva . Vopred dakujem

pininka
2. okt 2017

Nevolnosti su velmi individualne, ja som pri vsetkych troch tehu vedela skoro ze som, mala som dost jasne priznaky. Ale ak ti vravel ze mas taku sliznicu je mozne ze ozaj nebudes v tom. Ine sa neda robit, len vydrzat,alebo si urob test,ktory ukaze uz po 5 dnoch od pocatia,najlepsie rano. Vela robi aj psychika.

paladia
2. okt 2017

Pred tyzdnom si bola u gyn. A o tyzden mas dostat ms. Cize v idealnom pripade pravidelneho 28 dnoveho cyklu, si tam bola v case ovulacie. Teda v case,kedy je maternica pripravena na prijatie oplodneneho vajicka prave zvysenou sliznicou. Fakt ale je,ze sme kazda ina. Teda tvoja ovulacia mohla byt kedykolvek predtym a uz pocas navstevy lekara mohlo byt oplodnene vajicko v maternici. Otazka je teda: ake dlhe mas cykly? Vies,kedy si mala alebo mavas ovulaciu?

efka000
autor
2. okt 2017

@paladia mam 28 cyklus ale sem tam pride skor menstruacia a sem tam neskor a od marca to skace este viac lebo mi museli vyvolat mendzes lebo nedosiel....ked som bola u gynekologa mi uz koncila ovulacia podla neho preto hovoril ze bud sa oplodnilo vajicko tieto dni alebo nie ...50na 50...
Ale moze byt ze zase mojmu telu preskakuje lebo uz mesiac a viac mam ako keby priznaky tehotenstva ale nic toho ....

paladia
2. okt 2017

@efka000 hmm, tak tu pomoze len tehotensky test alebo vestecka gula. V zase priznaky mozes mat od prveho dna. Kazde telo reaguje inak. Ja som o mojom malom vedela na 7. Den od aktu. Vsetci sa mi smiali,ze to nemoze byt....a bolo.

efka000
autor
2. okt 2017

@paladia urobila som si test a je negativny 😢 ...podla vsetkeho budem musiet ist na vysetrenie ....lebo skoro rok si nedavame pozor a nic s toho ...uz som sa o tom rozpravala aj z.lekarom ....co uz

pininka
2. okt 2017

Aj ja som tak mala priznaky a zistili mi ie velmi dobry hormonalny profil a este k tomu cysty na vajecnikoch. Dokonca ze ma vela testosteronu, co doktor skonstatoval ze sa manzel ma tesit,lebo mam furt chut na sex. Ale na rozdiel od teba som vzdy otehotnela hned.

efka000
autor
2. okt 2017

@pininka na ten hormonalny profil asi pôjdem. Aspoň zistím, či všetko je poriadku. Lebo mam pocit, že tým hormonom trošku preskakuje najmä po antike, ktorú už neberiem niekoľko rokov ale stále mam pocit, že moje telom nevie dať do kopy . Podľa všetkého cystu som mala v marci, ktorá mi praskla. Ale po zdravotnej stránke sa stále bojím, či budem mocť mať babätko..... čiže uvidime čo bude

pininka
2. okt 2017

@efka000 budem drzat palce, ja som praveze kvoli vsetkemu musela brat antiku, jedine vtedy som mala ako tak hormony, ale brala som ju len rok. Inak som mala strasne rozhodeny cyklus, vedela som kedy bola ovulka,ale menzes si chodil ako chcel a kym prisiel, tak telo akoby simulovalo tehotenstvo. Bolo to otrasne. Sama som zvedava ako to teraz po porode a sterilizacii bude,zatial som mala len jeden menzes.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre